Bunatati de efect pentru petrecerile copiilor
Raspunsuri - Pagina 3
Balbina spune:
quote:Nici o problema, doar zi-mi care te intereseaza si incerc sa le traduc cit de repede pot.
Originally posted by slippers76
Da, Natalia, dar sunt putineee... Cred ca nici 10% din cele in rusa. Dar macar pentru alea sa nu te mai chinuim cu traducerile
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
ML spune:
Natalia, sunt asa de frumusele! La oua nu ma bag dar soriceii si purcelusii imi fac cu ochiul. Ce sunt bobitele rosii si coditele de la soricei?
Ana, multumesc si eu pt. linkul cu purceii in engleza.
Am sa mai pun un link (mai vechi), cred ca ultimul (mie imi plac ciupercutele si tot ce e pe acolo):
http://www.russianfoods.com/russian-cooking/chapter00009/default.asp
"Doamna iarna-n goana trece,
In calesti de vijelii-" (poze)
slippers76 spune:
quote:
Originally posted by ML
Natalia, sunt asa de frumusele! La oua nu ma bag dar soriceii si purcelusii imi fac cu ochiul. Ce sunt bobitele rosii si coditele de la soricei?
"Doamna iarna-n goana trece,
In calesti de vijelii-" (poze)
Bobitele rosii cred ca sunt piper rosu. Dar coditzele nu-mi dau seama ce sunt.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Balbina spune:
Boabele rosii sint intr-adevar piper rosu. Dar coditele se fac din virfuri (sau nu stiu cum sa le zic, mustati? ) de sfecla sau ridiche.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Darria spune:
tuturor
Natalia: multumesc frumos
interesante ouale Faberge.
sunt dragute si aceste rosioare:
http://say7.info/cook/recipe/135-Farshirovannyie.html
omuletii de zapada:
http://say7.info/cook/recipe/211-Zakuska.html
ML spune:
Ana, Natalia, va multumesc dragelor. Sper ca nu-i cade rangul daca ii pun nas din piper negru , nici macar n-am auzit de rosu, asa experta mi-s.
Darria si mie imi plac oamenii de zapada.
"Doamna iarna-n goana trece,
In calesti de vijelii-" (poze)
patriciaRO spune:
Si mie imi plac mult ouale Faberge. Cred ca voi reduce nitel reteta... Cred ca merge pusa gelatina aia si in vase de oua. Sunt din alea de plastic. Si apoi bagate asa la frigider si desprinde...
Beatrice, mamic de Alex pifos
Balbina spune:
Patricia, cum sint mai exact vasele alea? Cele pe care le stiu eu sint jumatati, ar trebui lipite cite 2 dupa ce se incheaga gelatina.
ML, ies draguti si cu nasul negru, sint convinsa.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
ML spune:
Multumesc!
Am mai gasit ceva:
http://www.bettycrocker.com/recipes/recipe.aspx?recipeId=40759
"Doamna iarna-n goana trece,
In calesti de vijelii-" (poze)
Danelutza spune:
Natalia spune-mi te rog, ouale pentru paste, ai spus ca se pot face si cu aspic din peste, adica daca fierb pestele nu mai e nevoie de gelatina ? Ca as face cu fructe de mare. Am vazut si calamarii, arata foarte apetisant. Si jumatatile alea de oua, tot bine arata. Multumesc anticipat
Cind ai timp, m-ar interesa outele jumatati pentru petrecerea printesei noastre, dar mai e timp pina atunci, ca e in iunie
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella