Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(122)
Raspunsuri - Pagina 19

gecko spune:
aliceionescu exista 3 semne ale nasterii:
- membrane rupte
- contractii regulate si de durata
- dureri de spate si jos ca la ciclu
eliminarea dopului gelatinos nu reprezinta un semn de nastere.
asa ca stau cu impresia ca sari coada de nascare.

aliceionescu spune:
Aoleu, geko, si eu care ushuiam barza de numa'- numa', ca nu mi-s gata!!! Apoi tre' sa sun dr, bre, ca nu-i de glumit! Eu credeam ca tre' sa ai toate cele 3 simptomele odata, ca tare mi-s ametita! Multumesc!

gecko spune:
maria (underqueen) aici mai dau o varianta in ceea ce priveste refuzul unui san de catre copil. zic astia ca unor copii le place sa fie alaptati doar pe o parte. cum al tau primeste sanul stang ar insemna ca lui ii place sa stea pe dreapta cand mananca. si daca asta ar fi problema, atunci poti sa il tii pe bebe pe partea lui dreapta sub bratul tau drept cand vrei sa il alaptezi la sanul drept. Doamne complicat mai suna
. sa il tii asa cam cum ai duce sub bratul drept o poseta din aia cu toarte scurte. nu bate tzatza dreapta ca ea nu are nici o vina.
pup si spor la alaptat
.

mami_papatot spune:
alice, si eu zic ca-i semn de barza...stii cum e, nu e pt cine se pregateste, e pentru cin 'se nimereste...hai curaj! daca primesti si mai multe semne, sa ne spui si noua, sa scoatem majoretele!
maria, tare bun sfatul lui gecko...eu cand am fost la cursuri, am vazut o mamica ce-si alapta puiutzul cam asa: statea in fund si avea in partea dreapta, lipita de ea, o perna, pusa asa in dunga, ca la hotel...si bebe statea culcat pe muchia pernei, cu capul la tzati si restul corpului in spatele mamei (cel mai bine ti-a zis gecko, asa, ca si cum ai tine o poseta sub brat...)...practic eu ti-am sugerat in plus doar sa-l pui pe pernutza aia (care defapt ar trebui sa fie cat mai mare, sa ajunga bebe la tzatzi)...supces!
puiutzul meu e aproape rumenit, cartofiorii fiertzi de jumatate si tati pe drum cu piatza pt o salatica delicioasa...si pe urma abia astept sa se faca 4, sa se apuce de mesterit la camarutza...
Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

bub spune:
La multi ani! Sa fiti sanatoase! Sa aveti bebelusi sanatosi si mancaciosi!
Ali bia - mi-ai cerut ceva date, astea sunt: UM 20.06.07, DPN 26.03.08, DN:14.03.08 (cezariana). Asadar nu mai e mult....
S-auzim numai de bine!

mami_papatot spune:
Bun venit bub!
Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

gecko spune:
cat imi mai amintesc:
clabuc nu fi suparata ca nu ti-am scris. eu de felul meu sunt o diaree verbala si tare multe am sa va spun cand va citesc, dar pe cand ajung sa scriu, uit....neuron edematiat.
ariel, si valabil si pt restul fetelor, mononucleoza nu inseamna copilul sa se sarute cu pasiune sub ciresi in luna mai...se transmite prin saliva...asa ca trebuie infranate tendintele bunicilor, matusilor, mamicilor, bonelor de a pasa mancarea bbilor in gura lor (adica a adultilor) dupa care scuipate intr-o lingurita si date pruncilor. nu e tare sanatos.
apropo, azi am fost la al 2 lea curs de nascare. la final ni s-a arata si camera de nastere....care in traducere libera se numeste apartament de nastere. te apuca plansul cand vezi ce conditii ofera astia in sistemul de stat ....de care beneficiaza toata lumea (inclusiv daca lucra sau nu, daca e venit de azi sau de 100 de ani aici). eu sunt aici de 3 luni, nu am lucrat nici o zi, nu mi-am facut nici un fel de asigurare, sunt rezident permanent si am parte de conditii pt care in ro ar fi trebuit sa platesc bani frumosi si am parte de un suport de care in romania as fi avut parte doar scotand banii sau subliniind ca sunt medic. jos palaria....astea sunt momentele cand urasc romania, unde femeia se ingrijeste inainte de nastere de unde sa isi procure hartie pt acoperit buda.
ah da, burtica mica felicitari pt pitica. deci nici tu nu ai tinut randul.

deeapui spune:
Fetelor, LA MULTI ANI pentru astazi, voua si mamicilor voaastre!!!
Eu ieri ma laudam ca Alex e bine, dar cand s-a trezit la ora 17 a inceput sa respire greu, si la ora 19 eram pe la spital, sa-l asculte iar doctorul. In fine, rezultatl a fost ca suntem pe hemisuccinat injectabil si pufuri cu Ventolin, fiindca se pare ca ne-am procopsit cu o bronsiolita. Noroc ca maica-mea e asistenta si are cine sa-i faca, ca sa nu trebuiasca sa stau cu el in spital. De fapt nici nu aveau unde sa ne interneze , ca spitalul la care merg eu cu el era full, cica nu mai aveau decat un loc liber la copii cu enterocolite. Acum e bine, mai respira mai greu cand se agita, dar trece incetul cu incetul. Asa ma doare sufletul cand il vad in starea asta..acum 6 luni am ajuns cu el aproape lesinat la spital tot cu o insuficienta respiratorie care a debutat ft ft repede, in 1 ora doar a ajuns de la perfect sanatos la lesinat.
Si azi am si o mega durere de spate, cred ca de la agitatia de ieri cu Alex, bagai un no-spa si sper sa treaca.
Nu va mai obosesc cu plangerile mele, va dorec o zi superba si numai surprize placute din partea celor dragi!!!
Deea29+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

aliceionescu spune:
Mami.p,merci! Inca nu scoateti majoretele, poate o mai pacalesc pe bebelina sa mai stea un pic, mai aveam nevoie de 2 saptamani...
Am sunat dr., banuiesc ca era plecat, deh, e 8 martie, are si dansul nevasta, copii. Mi-a zis sa bag scobutil si no-spa (urasc sa iau pastile!!!!) si sa-l sun dc se "agraveaza" situatia. Dc nu, ne vedem maine, la control, ca e la spital. Slava Domnului ca maine e unde am eu nevoie. Imi finalizez in seara asta bagajul de spital si, dc e ceva, maine raman la maternitate. Dar asa as mai vrea un ragaz de 1-2 saptamani!!! Haide, barzo, du-te la Lyvy, ca de cand te asteapta!!!
Lyvy, fa si tu dansul berzei, canta, nu stiu, fa ceva sa se departeze barza de Bz, ca tu o astepti de atata timp!
Fetele cu cezariana, se face sau nu clisma inainte de operatie? Asta e inca una din marile mele spaime, sper sa nu fie musai. Eu azi nu am mancat decat cateva sandwich-uri, mai bine sa nu mai manac pana maine, cand merg la control, in caz de ceva...sa fiu pregatita. Numai ca ma intreb: rezist eu pana maine, la 11, nemancata? Nu ca as fi fomista, dar eu trim.1 de sarcina am vomat de cate ori am mancat si trim. 3, am vomat de cate ori n-am mancat...ufff! N-am ratat aproape nimic din toate simptomele sarcinii!!!

gudinde spune:
La multi ani tuturor femeilor!
Va doresc o zi splendida, o primavara la fel de insorita ca ziua de azi si aducatoare de vise noi, sperante si bucurii, un an plin de impliniri si fericire!
Naty,
Imi pare tare rau ca micuta Iulia are probleme. Tin pumnii sa se rezolve totul. Offff .. sunt atatea hopuri de trecut la prematuri! Dar sunt convinsa ca in final va fi bine, caci Iulia este o luptatoare.