Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(122)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

LA MULTI ANI RANDUNICILE MELE DRAGI!!! SA FITI SANATOASE SI FERICITE SI SA AVETI PARTE DE O FAMILIE FRUMOASA, SANATOASA SI IUBITOARE!!! SA AVETI PARTE DE PUIUTI SANATOSI, FRUMOSI SI HAIOSI!!!

Fetelor, va multumesc din suflet pentru raspunsurile, incurajarile si chiar ... galeria facuta. Eu (cred) ca sunt pregatita pentru nastere, atat fizic cat si psihic (asta pana la proba contrarie). Deci, nu m-as supara daca ar veni barza la mine saptamana viitoare, dupa ce trece pe la randunicile care erau de drept ianintea mea (nu vreau sa supar pe nimeni). Adevarul e ca, oricum stiu ca trebuie sa se intample si, daca amandoi doctorii mi-au spus ca e cu vreo 10 zile mai mare decat varsta gestationala, mi-as dori sa se intample cat mai curand; am un stres cu trecerea timpului, zilelor fara sa se intample nimic si sa tot astept ... Cred ca mi-e frica sa nu stea prea mult in burtica mea si sa nu aibe suficient lichid sau alte probleme din astea, cred ca mai degraba asta ar fi explicatia dorintei mele de a o naste cat de curand. Azi am fost putin prin Parcul titan, a fost tare frumos, numai eu cu Randunoiul, am vazut atatia parinti fericiti cu puiutii lor care mai de care mai dragalasi ... Am mai avut dureri ca la ciclu si chiar 2-3 sagetari, dar nu tu dop, nu tu contractii regulate si de durata si ... nici macar burta nu mi s-a lasat. Hai, ca v-am innebunit, ma opresc aici.

FELICITARI BURTICAMICA!!! SA VA TRAIASCA FETITA!!! SA FIE SANATOASA SI FERICITA!!!

NATY, ne rugam pentru Iulia sa nu fie grava problema cu ochisorii si sa te linistesti si tu!

Laly 37+ Maria Clarinda

AMR 2 SAPTAMANI!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Gecko, esti tare simpatica!

Laly 37+ Maria Clarinda

AMR 2 SAPTAMANI!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Uitatzi aici un filmuletz instructiv despre pozitiile optime de alaptat si cateva trucuri pentru un alaptat de succes:

http://www.youtube.com/watch?v=cSb3XT88YxY&feature=related

Succes!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Cory, foarte bun filmuletul despre alaptat. Multumim.

Ioana, cum te simti? bebe David are deja o saptamana, iti vine sa crezi?? :)))

Fetelor, eu stiu ca azi e sarbatoare, dar totusi mai dati o tura si p-aici!

Vio saptamana 40 Sean Adam
HAI, BARZA!!!
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

saru'mana Cory de link. L-am salvat si ma uit dupa ce culc puiul, ca nu ma lasa sa stau atenta cat ii treaz. Sper din tot sufletul sa reusesc sa alaptez de data asta...

Deea - multa sanatate lui Alex!!!

Alice - sa ne anunti daca totusi e barza, sa pune majoretele la treaba!

Mami 34+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Laly welcome back! Vad ca inca esti 2 in 1 . Eu sunt curioasa cand se lasa burta. Ca si a mea e foarte sus.

Cory multam de link. Asta a fost unul din filmuletele pe care ni le-a prezentat la curs, deci e foarte bun.

Kya 35+ cu Sanziana
Pana la AMR 5

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

olga merci de PM

am aterizat si noi dupa drumuri, am papat ceva si acum ne pune parchetul in camera puiutei. Si sunt multumita ca am achizitionat carutul.Este primul lucru major care l-am cumparat pentru ea...urmeaza patutul si masuta de infasat cu cadita.

Eu as mai sta pe ramurica, dar ma doare rau spatele, mai precis in zona coastelor din dreapta, vad ca si cand conduc tot acelasi lcuru se intampla...ma duc sa ma intind si poate intru mai tarziu.Oricum randunicile cred ca sunt pe la restaurant.Noi am fost joi....la restautant cu colegii de servici.

IRINA
+34
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Bitzo si tu cu parchet? Sa ne arati si noua poze.
Si Mami la fel .

Eu ma apuc sa scot toate etichetele de la hainele fetei. Azi dimineata am comandat si cosmeticele, si e aproape gata listuta .
Mi-am schimbat si semnatura... ne apropriem, ne apropriem.
Luni ma duc si la ultimele analize din sarcina asta (ma rog, in afara de ce s-o face in spital). Nu-mi vine sa cred. Parca mai ieri faceam primul calup - unde mi-au luat atata sange, incat mai avea putin si ma scotea randunoiul pe brate de acolo...

Kya 35+ cu Sanziana
Pana la AMR 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Bonsoar!

Cristina Goji, Violet si Kya
, multzumesc de feed-back! Ne-am intors repede din vizita la parintzii mei unde ne-am ghiftuit...traiasca Maaloxu' pentru calmat stomacul suprasolicitat!

Azi a fost slaba miscarea pe crengutza...da' e Randunimea in sarba(u)toare, ori veri bizi.

Kya, si eu ma invrednicesc luni sa ma car la ultimele analize (sange si sumaru'...culturi de col nu fac...ca oricum nasc prin cezariana...docul meu ginecolog mi-a zis ca ramane la latitudinea mea daca fac culturile de col).

Si tot luni mergem la bebe-kontrol, pe la cinci pm, sa vedem care e situatzia "chiriashului" si stabilim data evacuarii din garsonera lu' ma-sa.

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Wow Cory deci luni poti sa afli data nasterii? Ce frumos! Tinem pumnii.

Eu ma duc la control martea cealalta, si poate aflu si eu ceva despre o zi frumoasa de aprilie...
Tot culturile din col le am si eu de facut, si tare as sari peste ele, dar mi-a spus dr ca le vrea, ca sa ne asiguram ca e totul ok, asa ca... ma conformez.

Kya 35+ cu Sanziana
Pana la AMR 5

Mergi la inceput