Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(122)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

gata fetele, m-am intors: papat, desertata, uitat la teveu...

Luny, azi sunt ok ... eu de la farmacie am cerut spirt pentru buricutz si mi-a dat o sticlutza mica maro (din cele tipice de farmacie), de 50 ml, iar alcoolul are 70 de grade...

cory, clau, sfaturile voastre sunt aur pentru noi mamicile la prima mana...

florinel este la service cu masina, eu am scos un puiutz de la congelator ca vreau sa-l fac la cuptor cu niste piureush delicios si o salata verde...

pe lka 4 o sa vina un prieten bun sa-l ajute pe tati sa monteze camera lui bebe mic...asa ca azi am camera gata din punct de vedere al mobilei...ieri mi-a luat sorutza burete sa fac aparatorile pt pat, si luni ma prezint la tanti croitoreasa, sa ne faca lenjeria...de marti ma apuc de curatenie , ca vreau camarutza lui bebe mic sa fie gata prima si sa pot sa rezolv si eu cu hainitzele de spalat si calcat...o sa vbesc cu o tanti sa vina sa ma ajute...si sa fac casutza bobocel...

dar pana vine tati ma pun sa-i citesc o tura lucrarea, sa fim siguri ca are toate diacliticele si ca e scrisa fara greseli de ortogrfaie...si pe 13 are tati examen si scapa si el de scolitza...ce bine, ce bine!

Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Mami de unde a luat sora ta burete??? ca vreau si eu ca sa-mi faca mama lenjerie cu aparatori.
Si care dintre voi a luat saltea gen relaxa pentru patut,sa-mi ziceti si mie unde sa ma duc sa iau, ca nu mai pot sa alerg prin magazine.Mi se cam umfla picioarele.

IRINA
+34
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

bitza, sorela a gasit buretel in cerc la piata delfinului..aveau de 1, de 2 si de 4 cm grosime...eu am luat de 2...si se vinde la rola de 1/2 m...mi-a zis ca a dat 39 ron pe el...cu saltelutza, nu-s daca ti-e de folos, eu am luat de kokos de 10 cm, de la baby confort...

Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Naty, o sa vezi ca o sa treceti voi cu bine si peste problema cu ochisorii. Stiu ca si tu in sufletul tau simti asta. E inca o incercare, dar DD va fi aproape si acum. Hai, fii optimista!

Cory, petrecere frumoasa cu sarbatoritii!

Luny, cum mai stai cu moralul?

Eu m-am culcat la 2am si m-am trezit la 5am. V-am zis ca sunt agitata.

Vio saptamana 40 Sean Adam
HAI, BARZA!!!
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

LA MULTI ANI dragi randunici mamici si burtici!

Am terminat si eu de dereticat un pic prin casa - dar nu m-am obosit prea tare, am functionat asa la relanti.

Am descoperit si sursa unor dureri care nu-mi dadeau pace ...

Kya 34+ cu Sanziana
Pana la AMR 6

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Vreau sa-i trimit o special lui Naty, plina de incurajari pentru printesica Iulia. Stii doar ca puterea miraculoasa a rugaciunilor randunicilor e mare, si cum toata lumea iti trimite doar ganduri pozitive, sigur o sa fie totul bine cu ochisorii Iuliei. Mititica e o luptatoare si o invingatoare! Si tu trebuie sa fii curajoasa pentru ea.

Kya 34+ cu Sanziana
Pana la AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Fetelor, ajutati-ma si pe mine sa ma luminez un pic, va rog! De aseara ma doare spatele ca la ciclu si durerea nu a cedat nici azi, e o durere surda, continua, cu mici episoade in care se acutizeza. Ma dor si ovarele- sau prin zona aia, ce-o fi...- tot ca la ciclu, dar nu am contractii dureroase, nici urma de dop sau de rupt apa. Acum am citit din urma si voi spuneti ca durerea de spate e tot contractie??? Ce ma fac? Inca nu am sunat dr. meu, m-am gandit ca dc nu am contractii dureroase sau chestii de genul asta, il sun degeaba. Dar durerea asta surda nu inceteaza si este asoociata cu scaune diareice, oare sa se fi imbatat barza si vrea sa vina la mine mai devreme, desi Mussara sau Violeta sunt pregatite?Offf! Ce emotii am! Oare ce sa fac? Eu trebuie luni sa merg la control, sa vedem cand programam cezariana, ca sa fac oare? Sa incerc sa astept pana luni, sa sun dr. de azi...? O fi o alarma falsa?

Alice, 38s si Thea

Mergi la inceput

Alice nu prea stiu ce sa spun. Dar cum au zis si fetele durerile astea ca la ciclu, mai ales care radiaza in spate, sunt semne de barza!
Daca zici ca nu au cedat de ieri, cel mai bine suna-ti dr! Macar stai linistita dupa ce vorbesti cu el.
S-ar putea sa fie un pic grabita Tea

In orice caz, sfatul meu e sa stai in patuc linistita, fara efort.

Sa ne tii la curent!

Kya 34+ cu Sanziana
Pana la AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Intr-o zi Dumnezeu se hotaraste ca trimita un copil pe pamant. Copilul, speriat, il intreaba pe Dumnezeu:
- Doamne, de ce ma trimiti pe pamant? cine va avea acolo grija de mine cand imi va fi foame?
Dumnezeu raspunde:
- Inaintea ta am trimis pe pamant o femeie care va avea grija sa iti dea de mancare atunci cand iti va fi foame.
Atunci copilul intreba:
- Dar Doamne, cine va avea grija de mine cand imi va fi frig?
- Aceasta femeie va sti de cate ori iti va fi frig si te va imbraca si te va acoperi de cate ori va fi nevoie, raspunse Dumnezeu.
Copilul intreba din nou:
- dar Doamne, cine ma va alina cand voi fi in durere?
- Aceasta femeie iti va oferi toata alinarea de care vei avea nevoie.
- Dar Doamne, cine va veghea somnul meu?
- Aceasta femeie va sta noptile si va veghea sa ai somunul linistit.
Copilul intreba din nou:
- Dar Doamne, cum se numeste aceasta femeie? cum o voi recunoste?
Dumnezeu ii raspunde:
- Copile, numele ei pentru tine nu conteaza. Pentru tine ea se va numi simplu....MAMA.

Asa ca dragele mele nu va mai temeti de misiunea noastra de mama...este in noi, este in firea noastra, Dumnezeu nu ne-a facut medici, invatatoare, contabile, inginere ci ne-a facut mame...asa ca va rog fruntea sus, incredere in fortele voastre si bucurati-va de puiutii vostri.

Va pup si va doresc La Multi Ani![

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Multumesc mult, Kya! Linistita am tot incercat sa stau, dar ma doare spatele oricum as sta...Mai astept vreo 2-3 ore, o sa incerc sa dorm, ca azi-noapte nu am dormit, m-am vaitat si m-am foit mai mult si, dc nu se intrevede nicio schimbare, gata, sun dr. Desi...la cat de calm e....uf! O sa va tin la curent!

Mergi la inceput