Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(122)
Raspunsuri - Pagina 13

natynic spune:
Stelutza, dar nu crezi ca pt bustiera o trimiti mai bine pe socrela decat pe randunoiul tau cel pudic? . Daca stiam, iti luam eu azi din Carrefour, mai ales ca ne cam potrivim la dimensiuni. Si, cum ti-am scris in sms, aveau cadite roz, vernil si galbene.
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

natynic spune:
...si, apropo, maine la pranz merg in Ikea, daca vrea cineva sa ma uit dupa vreo chestie anume, licitati repede maine dimineata!
Pup stolul, nu mai sunt supi pe voi ca stiu cat ma iubiti dar e randul meu sa-mi cer iertare daca voi fi un pic (doar un pic!) mai rar prezenta pe crenguta.
Si...LMA pt azi!!!!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

luny spune:
Naty, eu am terminat treaba cu IKEA, aleluia, mersi ca te-ai gandit la noi!
LUNY,
in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!

BurticaMica spune:
Salutari stol !
Azi ne-am intors acasa si suntem amandoua obosite rau.
Alexandra - Elisabeta s-a nascut cu o zi mai devreme, pe 04.03.2008 la 11.43 cu 3140 grame 49,5 cm. E mica si paroasa ca taica-su =))
Acum ma lupt cu dependenta de lapte praf pe care i-au facut-o in maternitate :(( ca san nu vrea sa suga decat prea putin.
O sa povestesc mai pe larg aventura nasterii intre doua scutece :))

mstela spune:
Sovi,e greu sa comand la quelle,fiindca daca vine bustiera cum a venit si caruselul dupa 3 sapt si ceva...ajunge prea tarziu..asa ca tot prin oras..dar nush unde,am si uitat cum e prin magazine.
Naty,multumim pt sfaturi...Multzam si pt sms,il voi trimite pe randunoi iar dupa cadita,si insotit de socrela,cum zici si tu,nu zici rau,numai ca ei nu's deloc compatibili la cumparaturi,se cearta de fiecare data cand sunt impreuna intr-un magazin.
De altfel,parca eu as fi fata ei si el ginerele,se contrariaza tot timpul..De Carefour orhideea banuiesc ca zici.Deci,sunt prin Carefour si bustiere..
In ikea,eu as vrea sa vezi ce saltele sunt, sa trimit randunoiul la fix (apropos,tu ziceai ca ai luat,de care?)
Stela 33+
Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

mstela spune:
Burticamica,felicitari pt bebe paros..Si dea Domnul laptic mult si bb sa-l adore!!
LA MULTI ANI MAMICI,FIE CA BEBEII NOASTRI SA NE ADUCA NUMAI BUCURII,SA FIM IUBITE,ADORATE SI RESPECTATE SI...CELE MAI FERICITE MAMICI!!
Noapte buna,ca vad ca am ramas singura cu filmul..
Stela 33+
Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

mihutza11 spune:
Ariel super cele doua faze asa le trebuie!!
si sa spun si eu:
LA MULTI ANI MAMICUTZELOR DRAGI!!! sa fim sanatoase si iubite de puiutzii nostri (si bineinteles si de randunoi ), si sa ne aduca numai bucurii!!
Mihaela 37+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Amina_Marina spune:
Multi Ani!Mamici Rindunici de Rindunei minunati! Sanatate si papceala multa ingersilor care au venit pe lume, si celor care vor veni.
un burtoi de 34+ cu Mademoiselle.

VioletaH spune:
BURTICAMICA, FELICITARI!!! Sa-ti traiasca Alexandra - Elisabeta!!!
LA MULTI ANI, MAMICI!
Asa, sa va spun: mi-au iesit niste gogosi dementiale!
Si au fost multe, asa ca am dat si prin vecini. Sovi, multam inca o data pentru retete. Cory, multam de ajutorul cu drojdia lu' Gogoasha!
Eu nu mai am stare!!! Am emotii, vreau sa vina bebe!!!
Livi, care mai e situatia? Mussara, tu nimic?
Nu mai pot, vreau actiune, domne!
Vio

HAI, BARZA!!!
POZE

varuna spune:
LA MULTI ANI RANDUNICI, MAMICI, GRAVIDUTE VIITOARE MAMICI, SA AVETI CEI MAI SANATOSI COPILASI, PAPACIOSI SI CUMINTEI !!!
Felicitari BurticaMica pentru bebe paros ca taticul.
Pup tot stolul si ma bag in patut, ca de ieri dupa vizita socrelei care mi-a adus gogosi (Vio erau cumparate din Cora) am o stare de greata si ma doare si rau gatul de nu mai pooooot.
Da' trebuia sa intru sa va felicit, sa vad daca a nascut careva si cum nimic, nimic fetelor care asteptati "Sa vina domne barza asta chioara, ca nu stiu cum nimereste mai mult aiurea".
Daca mai sunt in stare intru mai tarziu, ca de plecat de acasa nici vorba...
Ana 37+ cu
Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor