Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(122)
Raspunsuri - Pagina 14

numeioana spune:
Mamicilor, stiti cam cat mananca un bebe de o saptamana la o masa? Luni trebuie sa ma duc sa-mi scot firele si ii las mamei bibe cu lapticul meu, probabil pentru 2-3 mese... Nu stiu cat sa ma mulg
Naty, felicitari!! Printesa ta vine curand acasa! Esti in al noualea cer!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

CristinaGoji spune:
LA MULTI ANI MAMICI!!! SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII SI IMPLINIRI ALATURI DE COPILASII VOSTRI SI SOTI!!!
Naty - felicitari mamico pentru copilasul gata de adus acasuca!!! Nu pot sa nu ma minunez ce progrese remarcabile face Iulia!
Legat de vaccinuri si riscul pe care-l au copiii nevaccinati pentru comunitatea de copii vaccinati - mi se pare ca situatia e total opusa, adica daca un copil nevaccinat intra intr-o comunitate de copii vaccinati nu vad ce ar risca acei copii vaccinati, atata timp cat sunt imunizati prin vaccinare. Plus ca teoretic nici copilul nevaccinat nu risca mai nimic in acea comunitate, pentru ca nu ar avea de la cine contacta boala, restul copiilor fiind vaccinati. Riscul este atunci cand un copil nevaccinat ajunge, Doamne fereste in spital si intra in contact cu alti copii din anumite clase sociale (rromi de exemplu), nevaccinati si ei si cu risc mai mare de a avea una din bolile incluse in schema de vaccinare. In fine, eu as fi preferat sa nu fac vaccinurile la copil, pentru ca citisem si eu inainte sa-l nasc pe Vladic despre multe chestii naspa legate de vaccinuri (eu insami nu am fost vaccinata, din motive medicale), dar nu am vrut sa risc sa faca Vladic vreo boala si sa ma simt vinovata toata viata pentru decizia mea. Drept urmare l-am vaccinat pe Vladic nu doar cu vaccinurile incluse in schema obligatorie de vaccinare, ci si cu alte vaccinuri, cum ar fi cel de varicela, in ideea ca voi mai avea in curand un bebe mic, si daca Vladic ar face una din bolile copilariei nu ar fi un risc atat de major pentru el acum, dar daca si Daria ar contacta boala de la Vladic la o varsta mult prea frageda, complicatiile in cazul ei ar fi destul de urate. Asa ca am preferat sa nu o supun acestui risc, pentru ca Vladic intra in contact cu multi copii in parc si niciodata nu se stie.
Lyvy - bine ca ne-ai dat de stire ca deja ma gandeam ca ai mers la spital.
Ariel - si eu prefer bustierele in sarcina asta. Mi se par mult mai practice
Laly, Kya - aveti grija cu durerile astea! Mai mult repaos la pat!
Mai scriu daca imi mai amintesc pe parcurs de ceva. tot stolul!
Mi-am amintit - Cory - saru'mana de dedicatie! Si mamicile de fetite felicita mamicile de baietei!!!
Burtica Mica - bine ai revenit acasuca! Doamne ajuta cu laptele! (Desi eu nu am mai reusit sa-l invat pe Vladic sa suga de la san, cred ca a fost prea puturos )
Mami 34+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

mami_papatot spune:
E ziua ta, mamico,
Si-n dar ti-am adus inima
Dar crede-ma, mamico,
Un dar mai frumos, nu se putea!
Am vrut sa-ti culeg o floare,
Un mic ghiocel frumos
Dar pana la urma moare
Si cui e de folos!
Refren: De ziua ta, mamico,
In dar ti-am adus inima
si crede-ma, mamico,
Un dar mai frumos nu se putea.
Am vrut sa-ti culeg o raza
Din soare sa-ti prind in par
Dar tu stralucesti mai tare
De dragoste si dor!
Refren: DE ziua ta, mamico,
In dar ti-am adus inima
si crede-ma, mamico,
Am vrut sa-ti culeg stelute,
sa-ti fac un frumos colier,
Dar cine nu stie oare
Ca-n zori stelutele pier?
Refren: De ziua ta, mamico,
In dar ti-am adus inima
si crede-ma, mamico,
Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

luny spune:
LA MULTI ANI, PENTRU NOI TOATE, SA NE TRAIASCA MAMICILE, SURORILE, FETITZELE, BURTICILE, SA AVEM O PRIMAVARA SUPERBA, CU BEBEI SANATOSI SI FRUMOSI!

natynic spune:
Am inceput mai prost ziua asta...Pe Iulia a vazut-o aseara, tarziu, oftalmologul spitalului, la rugamintea mea repetata, parca am avut un fix cu chestia asta. Are retinopatie stadiul 1-2, desi nu a primit oxigen si nu a fost intubata; cica trebuie reevaluata marti, sa se decida daca trebuie operata cu laser sau nu e nevoie (stadiile 3 si 4 se opereaza obligatoriu, ca sa nu se ajunga la orbire). Asa incat chiar o sa rog sa mi-o tina pana miercuri, sa vedem ce decizie se ia. Of, nu putea fi totul cu adevarat perfect...Incerc sa gandesc pozitiv, TREBUIE sa se rezolve si asta, am incredere in luptatoarea mea...Dar mie iar mi se rupe sufletul zdrente!
Ioana, am scris si ieri: copilul mananca la cerere! Tu mulge-te sa aiba David un minim de 40-50 ml la o masa (prematurii care papa atata la biberon e f bine sau chiar mult, deci pt un nou-nascut la termen deduc ca macar atat trebuie)
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

cory3maz spune:
Azi e ziua mamei
Si i-am pregatit
O placinta mica
Cât un biscuit.
Eu stiu o poveste
Si s-o spun as vrea
Eu o poezie despre mama mea.
Iata ghiocelu-i gata desenat
Si ca el sunt sute toti au colorat .
Am facut din pânza un mic covoras
Eu o pisicuta si un iepuras.
Toate laolalta le vom darui
Mamelor din lumea plina de copii
Mamele sunt pentru noi
Cele mai frumoase flori
(versuri: Ioan Luchian Mihalea)
Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

bitza037 spune:
La multi ani mamicilor si viitoarele mamici!!!!!!!!!!!!!
Sa aveti parte numai de bucurii , bebei sanatosi si frumosi si sa primiti un brat de flori si cadouri!!!!!
Si acum:
Ramocata te rog mult sa-mi zici de unde ai luat covoras cu twety si cat a costat......ceva in genul ala caut si eu.
Naty ma bucur ca o sa vina in sfarsit minunea acasica.....cum au zis si fetele ....intuitia de mama te va face sa te descurci cu ea.
Cris...spor la treaba!!!sa stii ca am fost in Cora Militari ieri...si am vazut masuta de infasat cu cadita dar nu am luat.Este foarte draguta dar mi se pare asa de mica cadita...ca dupa trei luni nu cred ca ma pot descurca cu ea...sa incapa si copilul si apa.Asa mi s-a parut mie...ma mai gandesc pana luni, ca totusi mi-am oprit una.
Intr-adevar, este destul de aprovizionat fata de alte hipermarketuri, chiar si fata de cora pantelimon.Erau si sutiene de alaptat...dar nu aveau marimea mea(o sa aduca)....la un pret foarte bun 150.000 lei vechi.Identice cu asta care l-am luat eu de la Jolidon cu 350.000. chiar daca erau de la o frima no name.
Azi trebuie s areusesc sa ma duc dupa carut pentru iubitica mea, fetele de la Chicco mi-au oprit unul cu rosu si bej-modelul CT02....ca ieri a venit tirul cu marfa....ca nu mai aveau.Era cat pe ce sa raman fara ca nu mai aveau si nici nu stiau cand aduc.
Si tot azi vine cineva sa puna parchetul in caemra la buburuza.....
IRINA +34
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

cory3maz spune:
Off, Naty,
iar napasta pe capul tau...am citit putin despre retinopatia nou-nascutului prematur...cica leziunile astea ale retinei sunt agravate daca bebelushul a fost supus oxigenarii intensive...cum Iulia ta nu a stat la oxigen, leziunile oculare nu au cum sa fie grave...off, era bine daca nu erau deloc...
Am citit ca (in formele usoare), leziunile astea se pot recupera TOTAL, FARA SECHELE si FARA AFECTAREA VEDERII...DOAMNE-AJUTA si MAI FA O MINUNE PENTRU IULIA!
Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

bitza037 spune:
Mami_papacioasa si Cory...multumim pentru cantecelele de 8 MARTIE ....le-am salvat ,deja.
Olga merci pentru Pm.Sigur am sa-ti mai pun intrebari,dar cand aflu exact cum o sa nasc.
IRINA +34
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

ramo_cata spune:
LA MULTI ANI DE 8 MARTIE...SA AVETI O ZI FRUMOASA SI PLINA DE BUCURII...
burtica-bine ai venit acasa...sa-ti traiasca alexandra si sa fie sanatoasa
naty-iulia este un bebe puternic si cu siguranta v-a trece si peste acest moment...ne rugam pt voi...
vio-mi-ai facut o pofta cu gogosile...azi cand m-am trezit i-am zis puiului ca sa se duca sa-mi ia gogosi ca as manca...acum e plecat sper sa gaseasca
acum va las trebuie sa ma apuc sa calc sa-mi fac baie ca pe la 2 trebuie sa mergem la chef...la nasicul meu mic caruia i se ia motul si in plus maine face si un anisor...
rami26 +
34 sapt
http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp
bebicul_meu