Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(122)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Sovi, si eu vsunt fan iaurtul ala de capra, tocmai mi-am luat si eu acum la papat un borcanel, in disperare de arsuri!! am prins gustul in Grecia, aveau aia un iaurt de capra, cu o crusta cumva deasupra, ceva delicios, mancam zilnic!!!

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Luni, mai stii si pe altii sa faca la noi de capra pe langa Covalact?

sovi 33+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Nope, l-am descoperit fix alaltaieri si eu...si m-am aprovizionat sa fie!! eu zic ca nu se compara cu ala de vaca, e mult mai bun, si era si mai misto daca nu era de baut! ca ala din Grecia, mi-am adus anul trecut de acolo cateva botelci,calculate dupa garantie sa-mi ajunga 2 saptamani,era pus in vase de lut!!

DPN 14.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Gata, m-am adunat si eu de pe drumuri si am si citit din urma. Revin cu partea a doua a scrisoricii si p-orma ma duc si eu la TV cu randunelu'.
Sovi, super-truper, am salvat si eu retetele de gogosi, ca nu se stie.
Naty, felicitari pentru Iuliaca a luat in greutate si vine acasica! De ce esti supi, ca vine Iulia si nu stii ce sa-i faci sau ti-au venit rusii? Nu te teme, asa cum ziceau mamicile cu experienta, te vei descurca tu cu ea. Important e c-o s-o ai numai pentru tine si o sa te bucuri de ea.
Violeta, bine c-a trecut furtuna ca ma gandeam ca poposeste barza la tine de teama uraganului tocmai acu'.
Clabuc, s-ar putea sa te pregateasca...
Ursulico, tu joci in prelungiri si vinerea seara? NU ai si tu program redus macar, fiind ?
Luny, ce-ai patit, mamico, ai caut in butoiul cu depresie? Stai linistita, ca o sa fii o mamica excelenta, fiindca puiul e dorit si iubit. Toate o sa fim! Scapa cat mai repede de temeri si asteapta-ti optimista puiul.

Si fiindca nu stiu daca maine mai intru, vreau sa va spun de-acum

LA MULTI ANI TUTUROR RANDUNICILOR, MAMICI SI GRAVIDUTE, FIE CA ZIUA DE MAINE SA VA ADUCA NUMAI BUCURII SI IMPLINIRI, SA FIE DUPA SUFLETELUL VOSTRU, S-AVETI NASTERI USOARE GRAVIDUTELOR SI COPII SANATOSI SI PAPACIOSI, IAR MAMICILE SA SE BUCURE PANA LA ADANCI BATRANETI DE PUIUTII LOR!

Imi dati voie sa-mi schimb si eu semnatura din seara asta?
Am mai implinit o saptamana!
Pup si noapte buna!

Cristina33+

http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

luny, ce m-am enervat la subiectul tai despre prima!!! si eu care am zis ca nu ma bag:)))

alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (38 ZILE)

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ariel,educative pataniile tale...dar ce mi-a placut cea cu javra din cielo...ha ha..asa-i trebuie!!
Si buna treaba cu bustierele..dar zi-i si fetei incarcerate,und sa trimit randunoiul sa-mi ia bustiere???
Felicitari,cris,pt semnatura!!

Stela 33+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Stela, cica bustierele de pe Quelle sunt ok. Ca sa nu mai zic ca eu nici nu prea am gasit faine prin oras.

sovi 33+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Criss
Ariel, eu nu am mai citit demult..pana acum.. mai mult de atat nu merita efortul!..

DPN 14.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

In asteptarea terminarii programului masinii de spalat in care, tremurand de emotie, am pus lucrurile bebelinei (Randunoiul tot rade de mine ca-s agitata):
- Luny, ti-am trimis PM. N-o certati fetelor...suntem in aceeasi zodie si..eu inteleg perfect ce e cu ea! Va trece cand ne vom descurca.
-Ariel, iar m-ai facut sa mor de ras (mai ales cu "tineretul din ziua de azi!"). Si cred ca ai sintetizat cel mai bine, Iulia imi va zice ea de ce are nevoie!
-Cory, Vio, m-ati terminat cu drojdia voastra, naiba sa-i ia de americani!
-Sovi, nu-i vorba ca fara vaccin nu se mai uita Iulia la Sasha. Acum serios vorbind: m-am obisnuit cu ideile tale medicale originale si chiar cred ca unor oameni cu genetica puternica si sanatoasa le "merge" asa. Nu cred insa ca trebuie sa judeci o gradinita sau o scoala care are obligatoriu pretentia vaccinarii; intr-o comunitate de copii ai, totusi, responsabilitatea tuturor...Daca un copil face vaccin, intr-un anumit procent (nu mare) are riscul de a face complicatii; daca nu-l face insa, va fi toata viata vulnerabil la boala respectiva, intr-un procent de data asta f mare.
Dupa -amiaza am mai avut ocazia sa vorbesc cu prietena mea, dr. Iancu, neonatoloaga care mi-a "primit" fetita pe lume; era de garda. Am bombardat-o cu intrebari, avand in vedere ca cel putin pt inceput ea mi-o va vedea pe Iulia acasa si m-a mai linistit. Am intrebat-o si de temperatura camerei: 24-25 grade maxim, imbracata cu un body si un costumas si paturica nu prea groasa deasupra. Cantar a zis ca-mi trebuie musai, dar sa nu o cantaresc mai des de odata pe saptamana; greutatea trebuie insa urmarita pt ca nu ai alta masura a cresterii si alimentarii normale. Mi-a zis sa-i dau lapte la cerere (asa cum e si la san); daca va avea perioade in care mananca mai putin, daca ia in greutate nu conteaza. Termometru-nu digital, de pus pe frunte sau alte prostii, ci clasicul termometru ce se pune in fund un minut si ia temperatura centrala, cea mai corect de judecat. Cat mai putina lume sa o vada; dar, pe de alta parte, sa nu ezit mai ales daca e cald sa o scot cu fetisoara la geam macar 10 min pe zi si astfel va creste si pofta de mancare. Si mi-a confirmat ce credeam si eu, ca multe produse pt copii sunt scoase la inaintare pt ca trebuie vandute, dar nu sunt indispensabile copilului si trebuie sa facem selectia intre ce a aparut acum si nu exista pe vremea noastra si care sunt de real ajutor mamei si/sau copilului si diverse prostii inutile dar f scumpe. In cazul meu, sa nu uit cat ma va costa mancarea avand in vedere ca nu alaptez si sa nu arunc banii aiurea.
Astea vi le-am povestit ca mi s-au parut de interes general. Altfel, era si ea de parere ca fata e aproape de plecare (a, nu v-am zis, nu mai e la incubator ci in patut!!)
Gata, s-a ispravit masina de spalat, trebuie sa pun lucrusoarele la uscat. Fetelor...nu stiu daca se vor supara, dar trebuie sa va zic, ca mi-au dat lacrimile cand am pus masina: PUBLIC de data asta le multumesc din suflet lui Delphin si Adriutei care mi-au trimis, amandoua, nu mai putin de 12 body-uri si costumase speciale pt prematuri (si superbe pe deasupra, si multe mov!). Nu stiu ce m-as fi facut altfel, caci la noi efectiv nu gasesti aproape deloc asa ceva, eu tot ce luasem era pt mai tarziu, acum, adusa acasa, n-as fi avut efectiv cu ce sa o imbrac fara riscul de a o pierde in haine...daca nu erau ele. Iata numai un exemplu de ceea ce inseamna acest forum pt mine-sansa unei prietenii extraordinare...

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Naty, primit si raspuns la PM..
Aoleu, Ariel, esti super, mami, acu vazui postarea de dincolo, nici nu mi-a trecut prin cap varianta cu 'prietenia' lor dinainte, desi acum se leaga, prea nu comentau nimic si se executau la toate alea!

DPN 14.03.2008

Mergi la inceput