Fetelor din Londra...va rog ajutati-ma...!!!

Fetelor din Londra...va rog ajutati-ma...!!! | Autor: crista1976

Link direct la acest mesaj

Buna la toata lumea...a cam trecut ceva timp de cand nu am mai fost pe forum, dar de 11 luni am devenit mamica si nu mai am timp de nimic.

Deci am primit cadou de ziua mea o excursie la Londra...asta mi-am dorit de mult si in sfarsit mi se v-a realiza visul...de pe 10Aprilie-12Aprilie. Aterizam in Aeroportul Stansted.
Mai mult nu avem inca si incercand pe net sa caut Hotel si cum se ajunge de la aeroport in centru mi-am dat seama ca Londra nu e orasul cel mai simplu ...un Babilon...

Deci acum chiar ca am nevoie de ajutor, si anume:

1.ce distanta e de la aeroprt in centru? este Hotelul "Queens Hotel" in Crystal Palace destul de central?..cum se numeste cartierul in care este Hotelul? si daca exista legatura de la Hotel in Centru si la aeroport?

1.daca hotelul nu este ok....aveti vreun alt hotel,pensiune sau apartament pe care sa mi-l recomandati?

(pe internet a fost cel mai ieftin pt.2pers+bebe pt. 2 nopti cu mic dejun..pret complet 130eu.)

3.se poate inchria acolo vreun Carucior?...daca nu..este cineva atat de draguta sa-mi imprumute (contra cost) de Joi dupa-amiaza (10 aprilie) pana Vineri seara(12 Aprilie) un caruciuor?..nu conteaza ce fel...pt. baietelul meu care are 11 luni.

Fetelor ma bazez pe voi!!
si multam de pe acum pentru orice informatii si ajutor .

o zi buna si salutari din Germania
crista

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

cred ca cel mai nimerit este sa intri direct la fetele din UK ca sa te vada.. sau scrie-i lu motanika.. e cea mai draguta persoana din lume..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Poti sa iei caruciorul cu tine,inclusiv in avion.Nu e considerat bagaj suplimentar.Distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

salut gagico, hai ca ma uit eu la toate legaturile pe are le poti avea de la aeroport si iti trimit mesaj pe privat in cel mult 2 zile

Mergi la inceput

Off, e complicat.Hai ca scriu aici ca sa ma corecteze fetele daca au o solutie mai buna.Cum as calatori eu :
Tren direct de la Stanstead la Liverpool Street station (dureaza 55 minute)-daca te uiti pe o harta e in centru spre est
De aici as cobori la metrou, e foarte simplu de folosit,si as lua circle line (aia galbena )inspre sud-west pana la Victoria station (vreo 20-25 minute )
De la victoria este tren direct pana la Crystal Palace, alte 25 minute de unde mergi pana la hotel.

Hai sa-ti dau un link sa vezi si alte optiuni desi mie mi se par mai complicate

http://journeyplanner.tfl.gov.uk/user/XSLT_TRIP_REQUEST2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista1976 spune:

buna,

*aniela
mersi mult si astept PM

din pacate nu pot lua carutul cu mine...inca nu am cumparat unul mic..am inca o imensitate de carut care nu se renteaza carat doar pt. 1 zi iar la avion, venind cu o companie ieftina-low kost- imi taxeaza pt. carut aproape 40eu...;-(( nu se renteaza.
Mersi pt. idee dar eu sper sa gasesc pe cineva care sa ma ajute cu un carut 1 zi....

o seara placuta

Mergi la inceput

uite linkul din nou
http://journeyplanner.tfl.gov.uk/
Eu am incercat cu travelling from Stanstead Airport rail station pana la Cystal Palace

Mergi la inceput

..ouau...suna complicat.....alta idee ar fi poate sa caut un alt hotel, care sa fie in apropiere de centru dar cu legatura buna. eventual directa la aeroport...hm....un alt Hotel?..
ce parere aveti..?

daca am fi singuri nu ar fi problema..dar cu un copilas de 11 luni...atatea ore pe drum...

de la noi la aeroport 1,5ore+la aeropotr+1,30 zborul+ceea ce mi-ai descris tu...boau....cam mult...hm?!

oricum mersi..
pe curand

Mergi la inceput

a..era sa uit:

*unde gasesc borcanase cu mancare pt. bebelusi? de la ce firma?(Hipp?) si cam cat costa?

*Taxiul ? ar mai fi o varianta de la statia Victoria la Crystal Palace ..este scump?

Mergi la inceput

gagico borcanase cu mancare pt bebe gasesti cam peste tot dar mai sigur e in supermarketuri(sau chiar si in tesco sau sainsbury alea mici).Sa stii ca toate firmele fac mancare organica pt bebe deci nu-ti recomand o firma anume, o sa vezi tu acolo ce te atrage, oferta e foarte variata.Sincer taxiurile sunt foarte scumpe in Londra, mai ales ca hotelul tau e departe de victoria, mai degraba ti-as sugera sa-ti iei hotel mai aproape de centru desi poate e un pic mai scump.Sa fiu sincera hotelul tau e tare departe de centrul Londrei(vreo 13 km parca de centrul Londrei), nu vad cum o sa ajungi tu in Londra sa vizitezi cate ceva decat daca iei tren de la Crystal palace sa vii in Victoria si apoi mergi cu metroul catre diferite locuri pe care vrei sa le vizitezi.Daca ai putea sa iei un hotel in LIverpool ar fi simplu, vii direct e la aeroport in Liverpool si e aproate de centru, are foarte multe conectii la metrou, e o zona frumoasa....Este scump, intr-adevar:(((.Eu zic sa cauti pe google hoteluri, etc, sigur gasesti ceva

Mergi la inceput

Buna aniela,

biletele de avion le am deja . Aterizam pe 10Aprilie la 10.20 in Stanstead. O sa iti urmez sfatul si voi cauta un alt hotel mai in centru...e bine cum zici tu..platesc poate mai mult putin dar nu umblu prin metrouri si am timp sa vizitez mai multe locuri.

Poti sa-mi spui cum se numesc statiile din centru unde as putea sa cobor ...una sau doua nume ca sa pot apoi sa-mi caut Hotel in functie de statia de tren(metrou..). Airport Stanstead pana la.."?".

Daca ai idee de niste Hoteluri sau pensiuni prin centru poti sa-mi trimiti si mie numele si o sa le caut pe net.

mersi din tot sufletul..

Pe motanika nu am reusit sa o contactez..pacat..poate stia ea pe cineva cu un carut ;-))---asta e...voi vedea eu cum fac.

o sera buna

Mergi la inceput