Fetelor din Londra...va rog ajutati-ma...!!!
Raspunsuri - Pagina 2
aniela23 spune:
din cate stiu eu trenurile de la Stanstead vin direct in Tottenham Hale (care e in nord-est, departisor de centru ) si in Liverpool street (mai central dar probabil mai scump decat in zona tottenham).Chiar nu stiu nici un hotel acolo pt a eu stau in west dar sunt convinsa ca daca te uiti pe google poti gasi tot ce vrei.Eventual uita-te la o harta de metrou si iti poti da seama de zone in functie de numele la statii, iar site-urile hotelurilor de obicei au si numele statiilor de metrou accesibile.Chiar daca nu o sa gasesti hotel ieftin in zona Liverpool poate se renteaza sa faci o calatorie de 10-15 minute cu metroul intr-o zona unde gasesti hotel mai ieftin.
Ah, si inca ceva: e mult mai rentabil sa mergi cu autobuzul decat cu metroul dar probabil e mai greu sa te orientezi, eu nu stau in Londra decat de cateva luni (de aia nici nu pot sa te ajut prea mult) si nici la ora actuala nu merg cu autobuzul pt ca mi-e teama ca n-o sa-mi dau seama la ce statie sa cobor :)
crista1976 spune:
Bunba aniela,
am gasit ceva si sper sa fie ok.
Am rezervat la un hotel in Paddington.
in descriere scria ca e langa metrou si aproape de centru....Hotel Castelon..?!
pe curand
aniela23 spune:
Da, Paddington e zona buna si aproape de centru, bune decizie.Am vazut ca scrie ca e aproape de Hyde Park ceea ce e super pt ca in Hyde Park este un parculetz amenajat special pt copii care este MINUNAT,a fost construit de sau in memoria printesei Diana si are o corabie de pirati in mijloc, casute si tot felul de minunatii, pacat ca puiul tau e cam mititel si nu poate sa alerge de colo-colo :).Nu stiu cat de grozav e hotelul dar sunt convinsa ca or sa ia in considerare faptul ca ai un bebe mic si or sa faca tot posibilul sa-ti faca sederea cat mai placuta.Probabil camera o sa fie foarte mica dar asa e peste tot in centrul Londrei :))
Deci probabil o sa vii de la aeroport cu trenul direct la Liverpool (am uitat la ce ora ajungi dar sper sa fie dupa ora 9 dimineata ca mai devreme de 9 biletele de tren sunt duble la pret sau chair si mai mult).De la Liverpool o sa iei metroul, Circle line sau Hammersmith and city line (spre est)si in 30 min ajungi direct la Padington.Stiu ca pare mult de calatorit dar odata ce esti in Padington esti atat de aproape de toate distractiile :)
motanik spune:
Buna!
Scuze ca raspund asa tarziu, nu am intrat deloc in w/e si nu stiu de ce nici notificare de mesaj privat nu am avut.
Deci, in ordine.
1. Cea mai ieftina varianta de calatorie Stansted - Londra este cu autocarul National Express. Poti rezerva bilete online inainte www.nationalexpress.com si te sfatuiesc sa iei open return sau poti cumpara direct de la sofer cand ajungi, autocarele sunt in fatza aeroportului si pleaca spre Londra din ora in ora (sau si mai des in timpul zilei).
Ca sa ajungi in centru, trebuie sa mergi pana in Victoria Station.
Crystal Palace este in sudul Londrei, nu central. Cartierul se numeste Crystal Palace, zona Croydon. Din Victoria Station sunt trenuri catre Crystal Palace.
Ruta asadar este Stansted - Victoria Station - Crystal Palace. De la Stansted pana in Victoria cu autocarul faci in jur de 1h- 1h15min. Trenurile spre Crystal Palace station circula la maxim 15-20 min si probabil ca fac tot cam 15 min pana la destinatie.
2. Nu stiu cum este hotelul. Am dat o cautare si am gasit si reviews negative si pozitive. Parerea mea e ca pt 2 nopti nici sa nu te stresezi prea tare, oricum o sa fiti toata ziua in plimbare.
3. Nu stiu de unde ai putea inchiria un carucior. Poate fetele cu bebei de la subiectul nostru, Romanii din Marea Britanie, sa te poata ajuta.
Sper sa te ajute cumva informatiile si sper sa ai parte de 2 zile minunate aici.
--------------------
Andra
motanik spune:
Ca raspuns la mesajul tau, din nou, reviews si pozitive si negative:
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g186338-d261740-Reviews-Castleton_Hotel-London_England.html
Din nou insa cred ca nu tb sa te stresezi, e vb doar despre 2 zile si o sa le petreceti probabil 90% in oras.
--------------------
Andra