Mamici de mai-iunie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by Lorich

quote:
Originally posted by Reallaura

Buna fetele!

Nu am mai intrat de ceva zile. E bine cand stai acasa, dar mai am 3 sapt de sv...in care scriu sporadic, dar va citesc si ma amuz, de Cleo cu pisica ei, de sis si Alysh cu constipatia. Scuze, dar uitati-va si voi!! .

Am patit fetelor o burta maaaare, creste pe zi ce trece si cred ca am inceput sa retin apa. Abia astept sa vad ce mai face bb, nu l-am mai vazut demult. Miercuri abordez cu Dl doctor si problema nasterii anticipate, sa vedem ce sanse imi da ...

Eu inca nu am cumparat nimic, astept targurile Kidex e pe 27 martie, nu??? Poate ne vedem pe acolo.

Laurita 30+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Laura subscriu si eu, desi nu m-am odihnit, cum am vrut eu, cu nani and stuff, tot e mai bine acasica.
Magnetism deci si tu ai fost azi cu bucataritul de vacute... si eu am facut supita. In rest, sunt suparata ca n-am mancat anul asta mucenici, nu stiu cum de mi-au scapat. Sper sa gasesc pe undeva cu muuulta multa nuca si miere.

Lori 27+ asteptand un bebe Robert

Da de ce nu fierbi o punga, draga mea???
EU azi dimineata i-am facut, ca weekend-ul a fost full.
Dar, din pacate, am mancat acum, seara, cam muuuulti. Si am regrete :)

Laurita 30+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Helloo fetelor,

Din pacate nu mai reusesc sa va citesc cata treaba am zilele astea...Sper sa nu va suparati pe mine!!!!!!
Am si eu unele nelamuriri!MIe dr mi-a facut dor 2t ca a zis ca nu e nevoie sa fac 3t ca nu am peste 30 de ani si daca 2t a iesit bine nu are rost!In rest mie nu mi-a zis sa fac nici un fel de analize!Eu mi-am mai facut doar alea sa vad daca am lipsa de calciu,magneziu si fier.Si vineri acuma merg la 4d sa-l vad pe bebica.Nu imi spuneti si mie ce analize mai trebuie sa fac,ca eu sunt cam super incepatoare!!

VA pup pe toate si sa nu fiti suparate pe mine ca nu mai intru asa de des dar va rog sa ma credeti ca nu mai am timp!
Ps:Gabitzule imi pare rau ca te simti nasol cu spatele!Si nu am reusit sa vad poza cu Andrei!

Andreea 27+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

GAbitzule acuma am reusi sa vad pozele cu Andrei..Vai cat de micut si scump era si ce mare e acuma!Te cred ca te-a apucat melancolia!
Va pup ca ma pun la nani ca-s rupta!

Andreea 27+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna dimineata!

alexuta75Ce mai faci, cum te simti?
Eu nu m-am simtit prea bine ieri, am avut o stare de neliniste si nu puteam sa repir bine, dar mi-am revenit..
Eu nasc prin cezariana pt ca am o problema de sanatate, nu grava dar se impune cezariana, asa ca.... n-am de ales..
Voi naste la Eurolinic. Acolo mi-am facut si eco.
Acum trebuie sa plec, mai intru diseara sa vorbim, ok?

Pup toate burticile!!

Alina 30 SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Magnetism, ma intereseaza programarea la dr. pop , fiindca si eu am facut 2 eco la el si as vrea sa mai fac una acum in martie. Daca se poate, spune-mi cand te suna si merg in locul tau. Am un hematom si ceva denivelari la placenta si se pare ca el "vede" cel mai bine chestiile astea. Multumesc anticipat!
Daca doreste cineva programare la Dr. IOSUP, am pe data de 15. 03, insa prefer sa merg la dr. Pop (din motivele enumerate), asa ca...... facem schimb :)

Alina Anto, eu ma simt relativ bine, mai am dureri de burta si mici contractii care trec cu no-spa. Am facut analizele de secretie si astept sa iau rezultatul. Nu stiu inca daca bb s-a intors, si sper in principiu sa nasc natural, daca nu..... si cezariana, numai sa fie totul ok. O sa nasc la CF 2, si credeam ca si tu la fel. Dar e de inteles, si eu as fi preferat euroclinic, dar nu am asigurarea pe care o ai tu si m-ar fi costat cam mult.
Va pup pe toate,
31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ma simt mai bine azi, ca ieri m-am chinuit pina noaptea cu apasarea aceea si durerea in spate, ma panicasem, n-aveam aer, nu stiu ce a fost cu mine.
Azinoapte am dormit singura, l-am trimis pe Andrei sa doarma cu taica-su si m-am odihnit si eu mai bine, m-a trezit si pe mine ceasul ca de obicei il pasesc eu sa-l opresc cand suna.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ma alatur si eu fetelor ci pb de respiratie: azi -noapte aveam si nasul infundat si repiratie dificila din plamani. E tare nasoala senzatia....vad ca deocamdata a trecut.

Alexutza, mersi pt info, o trimit si eu pe mama sa-mi ia azi.

Andree, uite pun lista de analize pe care le-am facut eu ultima data:

- secretie
-acid uric seric
TGO
TGP
Creatinina serica
-Glicemie
-Uree serica
-Examen complet de urina
-Calciu total
Sideremie
-Magneziu seric
-Hemoleucograma completa
-HIV
-Urocultura
_VDRL

Alina 31+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetele!!!

Mi-a mai trecut durerea de burtica....adica nu ma mai doare decat f. putin...deci e de bine.

Va poop!

Diana 32+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna dragelor!

V-am citit cu sete mare, eu sunt la a doua zi de activitati domestice, cu pauze reulamentare.
Simonix am observat si eu ca sunt doi Robertei in gasca.
Gabi ce mi-au placut pozele! Ce idee ai putut sa ai, sa faci poza in acelasi loc, aceeasi pozitie, la diferenta de ceva timp. Mi-a placut mult ideea si declar ca am furat-o, am pus-o la pastrare
Laura mai eu nu stiu reteta aia cu fiertii; mama mea face doar cu topping, daca vrei poti sa-mi trimiti si mie reteta pe PM, sa mai pun acolo vreun kilu pe soldulete.
Magnetism in principiu nu veneam de lene, comoditate la Filantropia, dar as putea sa incerc joi si asa sunt singurica acasa pana al ora 23.00, am un autobuz care ma lasa fix in fata la Filantropia; trimite si mie detalii despre ora la care te vezi cu Cleo, unde e locul de intalnire... poate ma mobilizez si eu, macar saptamana asta ca tot sunt in odihneala.

Asaa... sa vad ce mai fac azi, unde o mai apuc, poate Obor, poate Carrefour ... va pup si revin!

Lori 27+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lori, mi-a venit ideea pe moment, ca eram inca sub impresia pozei cu Andrei foarte mic.
Dar vazusem si alta succesiune din asta de poze foarte simpatica la cineva, dar eu n-am apucat sa o pun in aplicare inca, poate la Raducu. Pozat bebelusul mic linga un ursulet de plus. Si se vedea cum bebe creste si ursuletul, mare de altfel, intra la apa

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput