Mamici de mai-iunie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 10
Reallaura spune:
Buna fetele!
Nu am mai intrat de ceva zile. E bine cand stai acasa, dar mai am 3 sapt de sv...in care scriu sporadic, dar va citesc si ma amuz, de Cleo cu pisica ei, de sis si Alysh cu constipatia. Scuze, dar uitati-va si voi!! .
Am patit fetelor o burta maaaare, creste pe zi ce trece si cred ca am inceput sa retin apa. Abia astept sa vad ce mai face bb, nu l-am mai vazut demult. Miercuri abordez cu Dl doctor si problema nasterii anticipate, sa vedem ce sanse imi da ...
Eu inca nu am cumparat nimic, astept targurile Kidex e pe 27 martie, nu??? Poate ne vedem pe acolo.
Laurita 30+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
Lorich spune:
quote:
Originally posted by Reallaura
Buna fetele!
Nu am mai intrat de ceva zile. E bine cand stai acasa, dar mai am 3 sapt de sv...in care scriu sporadic, dar va citesc si ma amuz, de Cleo cu pisica ei, de sis si Alysh cu constipatia. Scuze, dar uitati-va si voi!! .
Am patit fetelor o burta maaaare, creste pe zi ce trece si cred ca am inceput sa retin apa. Abia astept sa vad ce mai face bb, nu l-am mai vazut demult. Miercuri abordez cu Dl doctor si problema nasterii anticipate, sa vedem ce sanse imi da ...
Eu inca nu am cumparat nimic, astept targurile Kidex e pe 27 martie, nu??? Poate ne vedem pe acolo.
Laurita 30+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
Laura subscriu si eu, desi nu m-am odihnit, cum am vrut eu, cu nani and stuff, tot e mai bine acasica.
Magnetism deci si tu ai fost azi cu bucataritul de vacute... si eu am facut supita. In rest, sunt suparata ca n-am mancat anul asta mucenici, nu stiu cum de mi-au scapat. Sper sa gasesc pe undeva cu muuulta multa nuca si miere.
Lori 27+ asteptand un bebe Robert
Alysh spune:
Alooooooooooooooo? Pe unde umbla burticoasele?????
Hai sa va dau raportul:
- am facut supica
- am facut curat intr-un sfert din sifonier
-am citit
-m-am uitat la tv, la emisiune despre depresia postnatala
-am facut dush
- plec la rest chinezesc.........nu ala la care am fost noi, ci la Asia, de pe Decebal....ne invita tati, ca de 8 Martie n-am avut cum sa iesim
O seara placuta va doresc!
Alina 31+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Simonix spune:
Salutare fetele burtoase
Raportez ca noi am facut mucenici :) Din aia in supa :D Mi-a trimis mama din tara mucenicii deja facuti si noi doar zeama a trebuit sa o fierbem, si sa ii adaugam toate cele necesare. Prietenii nostri francezi si polonezi s-au lins pe botic
Din pacate raportez si o raceala :( care nu prea imi da pace, dar nu e nimic grav, doar un nas infundat pe care il tratez cu niste picaturi (sa stiti ca am pus o data si din alea interzise hehe ca nu puteam respira noaptea, asa ca am zis... asta este !!!). In rest, ceai la greu si cam stat in casa ... nici la cursul de nascut de azi nu ma duc :( Citeam despre Daria - ce frumos ca se plimba atat... are dreptate, cand ies din casa si ma agit - gata, dispar toate durerile de oase si altea alea... E clar, miscarea ne face bine... din pacate eu una sunt cam statica lucrez de acasa si sunt in general destul de ocupata, nu prea ma plimb. Iar pe aici e si frig si umed :( azi e un vant de zbori... Eu deja incep sa imi fac probleme, cum o sa nasc natural cand sunt asa intepenita !!!
Mda, frumos ziceau fetele ca poate ne face bebe surpriza sa se pregateasca de cezariana La mine nu cred ca va fi cazul :(( Este demult cu capul in jos si nu cred eu ca se mai schimba. Desi e super activ, citeam undeva ca cica ar trebui sa doarma la greu in perioada asta ... al meu o fi alien, ca nu exista minut in care sa nu il simt. Deja, daca trec 5 minutele de pauza, ma impacientez si cum incep doar sa ma gandesc la el, paf, imi da una... Imi dau seama cum sta, ii tot iese fundul sau spatele in afara :D, la fel si piciorushele. E destul de migrator, cand pe dreapta, cand pe stanga. Burtica mea creste - pe zi ce trece, desi mananc mai putin, ma mai abtin de la dulce ... in fine. Am facut si noi ciorbe si alte chestii homemade, am zis ca sa fiu cuminte astea doua luni si sa nu mai mananc semipreparate si alte bunatati Eu nu m-am ferit de junk food, nici nu am exagerat, adica daca am avut chef de McDo sau de cartofi prajiti, am bagat Cam de 1 luna sunt mai cumintica :) Dar io la ciocolata NU RENUNT, sa fie clar
Citeam listele voastre - eu nu am luat nimic nimic inca :) Poate de saptamana viitoare. Mi-am luat mie perna de gravida/alaptat haha cred ca MissParker mai are - e super haioasa si comfortabila. Ii place si lui tati foarte mult... oricum, deocamdata o tinem pe canapea.
Inca dorm bine si foarte bine, am burticul sus :D, moralul la fel de sus doar cu munca asta stau mai prost :) Am foarte multe de facut - dar asa de tare imi place, zau ... De aia vreau sa lucrez cat mai mult. Si sa revin cat mai repede :D Pe de alta parte, le inteleg pe fetele care fac o groaza pe drum pana la serviciu, avantajul meu este ca din pat pana la birou sunt ... 2 camere Si in locul vostru mi-as fi luat si eu concediu mai din timp.
Pai... va pup, imi pare rau ca nu fac si eu conspecte, caci desi va citesc aproape in fiecare zi, nu am timp sa scriu (am avut si musafiri din Romania in perioada asta). Nici vesti extraordinare nu am sa va dau, nici sfaturi pentru liste sau alte produse de bebei... Asa ca sunt cuminte si bag la cap tot ce spuneti voi. La doctor ma duc pe 18 martie, am facut deja analizele de trimestrul 3... Mie nu mi s-a dat trimitere la eco de trim 3, a zis doctorul ca ce face el e de ajuns (fac eco cu el de fiecare data). Asa ca vedeti... nimic deosebit de la mine :) Va pup si sa nu uit... va urez o primavara frumoasa ca voi
Lorich - si eu sunt mami de baietzel Robert Robert Andrei o sa il cheme pe zvapaiatul din burtika
Simona cu
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
alexuta75 spune:
quote:
Originally posted by Alysh
Alexuta, de unde exact din complex, adica din magazinul Obor? Unde, la etaj? Aripa noua, veche? Detalii, please....ca si eu sunt interesata de subiect.
Am cautat in Carrefour cum mi-a spus Gabitzam, dar nu am gasit...
Alina 31+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Buna Alysh
Scuze, abia acum am vazut intrebarea ta :)
De la tarabe, mai exact, daca stii tu de langa primarie
Cauti pe primul sau pe al II-lea rand si gasesti aceleasi camasi cu 30 - 32 RON. Difera pretul
O seara placuta in continuare :)
cenia spune:
Salutare dragi burtici
referitor la spital cu spaga si eu am observat ca nu prea se miscau ca titirezul dupa ce bagam mina in buzunarul lor! si eram panicata desi copilul sugea, lapte aveam la discretie in canita imia dauceau mereu dar nu numai mie ci si celorlalte femei.
in schimb, parca veneau mai multe la patul meu, parca se zvonise ca aruncam cu banii si veneau la capatat, fara sa faca multe in schimb! mi se spunea" aia cu flori multe" ca nascusem de ziua mea de nastere si am primit flori ca in filme!
de asta va sfatuiesc sa nu aruncati cu banii ca tot aia e! era una linga patul meu retardata de la casa de copii dar nu pot zice ca se purtau urit cu ea! dar nici frumos!
eram panicata ca nu stiu sa alaptez, dar a venit o asistenta si mi-a aratat foarte rapid, ca nici nu am avut timp sa ma dezmeticesc ce si cum!
la wc-urile din spitale: is groaznice! si eu am patit ceva groaznic, cu doaua zile inainte de a naste a incercat sa imi provoace nasterea, care nu s-a declansat, mi-a facut clisma si singura baie era ocupata de una care trebuia sa nasca si avusese si ea clisma! am simtit ca mor!!! bateam disperata in usa si aia nu avea cum sa iasa! ia ghiciti unde m-am dus ? la dus! adevarul ca era curat, dar...
trecem peste amanunte, dar dupa doua zile cind am nascut natural imi era groaza sa ma duc la wc. m-am constipat groaznic, din cauza asta, cind incercam aveam impresia ca mi se rup toate atele cu care fusesem cusuta la epiziotomie!
de asta spuneam ca mai groaza imi e de constipatia de dupa nastere decit de nasterea propriu-zisa!
si cind m-au trimis acasa cu bebe, ma gindeam: astia ma trimit acasa cu un pui de om si eu nu stiu sa ii fac nimic!!! is niste inconstienti! dar m-am descurcat, pina la urma! asadar curaj fetelor!
MissParker spune:
MsBB, eu am mancarimi numai in partea laterala, cam de sub sani pana la talie, se vede treaba ca in fata burta era destul de elastica (de la anii de slabit-ingrasat). Ce ma enerveaza e ca tocmai pe acolo am niste alunite mari, cam negre, ma tem sa nu se intinda pielea prea mult si sa am probleme cu alunitele... In rest, dimineata Nivea si seara ulei special anti-vergeturi... Cremuim la greu, e mai efectiv decat scarpinatul. Eu nici de scarpinat nu pot, din cauza alunitelor, ci doar imi infig unghiile pe unde ma mananca ;-))
Si eu tot seara ma simt de parca explodez!! N-am gasit chilotii aia in XL, mi-am luat altii in 46 (fara sustinere) si in schimb o centura de sustinere a burtii (40 de euro!!), caci efectiv nu mai pot, dupa 10 minute in picioare imi vine rau cu tensiunea, pur si simplu ma trage burta in jos si ma apasa de numa-numa... In weekend am stat pe canapea, cu picioarele intinse pe masa, si am vazut de cateva ori cum Daviducul impungea de zor prin burta: se vedea ca si cum mi-ar fi tremurat mie burta... Funny...
gabitzam, ce scumpisor era Andrei cu pampersii aia imensi... of, of, of!!
cleo78, te rog sa filmati neaparat cum exersati schimbatul pampersilor pe pisica, poate totusi mai intai ii dai niste valium... Si vezi sa ragaie bine in final, sa nu faca saracuta colici ;-)
Daria Ioana, tie precis iti prieste aerul de tara!! Eu nu pot sa merg atata pe jos, ma trage in jos burta. Nu stiu, zau, ce ma fac mai tarziu...
fecian, si eu ma intorc tot mai greu noaptea, ma ajut oarecum cu mana... Nu stiu ce sfat sa-ti dau... M-am baricadat pe o parte cu perna aia smechera si ma cocot cu piciorul stang pe ea, apoi ma intorc pe partea stanga si pun piciorul drept pe o perna din aia gen sul, ceva mai tarisoara si mai inalta, dar nici eu nu-mi gasesc linistea si tot timpul imi amorteste cate ceva, ba umerii, ba gatul. Cat despre pregatit si informat, stai tu linistita, ca si eu sunt bāta-bātutza ;-)) Ba ma apuca panica, ba imi spun ca s-au descurcat altele mai tute si eu de ce nu m-as descurca? Starile astea contradictorii sunt perfect normale. Apropo de a fi stapana pe corpul tau, eu asa o sa incerc mai tarziu sa compensez eventuale momente de disperare cand/daca ma va trezi bb de enspe ori pe noapte, o sa-mi spun: "Da, frate, dar macar pot sa dorm din nou pe burta!!"
Simonix, perna aia e o binecuvantare, zau!! Foloseste-o la dormit pe o parte, pe mine ma ajuta enorm, imi mai ia greutatea de la un picior... Pacat ca e prea grea si n-o pot intoarce de colo-colo... Si nici eu nu renunt la ciocolata, punct.
Ieri am fost in vizite si ne-am intors cu masina plina: scaun de masina, balansoar mic, sterilizator, patura pt. mobila de schimbat pampersii, sac de picioare, hainute, carti, jucarii, sistem Life Guard (se baga sub salteaua lui bb si ii monitorizeaza respiratia) etc. Tare ma bucur!! O prietena ne-a facut si cateva poze, le-am pus repede pe contul comun de poze... ca in rest nu are cine sa ne fotografieze...
Maine la prima ora sunt iar la ginecolog (ala nou si bun), cu ocazia asta imi face si testul de diabet, sper sa iasa bine si sa nu am probleme. Si poate imi spune si mie cum sta bebe, ca eu habar nu am.
Pupici la toate
Felicia 25+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
gabitzam spune:
Am o apasare nasoala in spate, cumva intre omoplati si parca si in fata pe piept, parca n-am aer. Mai scot capul pe gea si iau cate o gura de aer, parca e mai bine. Nu stiu ce am, m-o apasa bebe pe stomac, pe plamani, nu stiu... Cam toata ziua m-am simtit relativ nasol.
Ieri ma apucase nostalgia cu Andrei bebe mic si ma minunam cat a fost de mic si cat de repede creste. I-am facut o poza, pentru comparatie. Acum are inaltimea dubla fata de la nastere. Ia de vedeti aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
dordia2000 spune:
BUna fetele!!!
Noi sumtem ok, dar...ma cam doare burtica pe jos. Adika e o durere surda, care nu e permanenta asa... ca de ovare inflamate. Mai mult o jena. Plus ca il simt pe bb innotand mai pe la fundul bazinului. Sper sa nu fie nik in neregula...avand in vedere cerclajul...dar...Vedem maine cum ma simt si sun dr. pt lamuriri.
Simona foarte reala descrierea ta si oarecum general-valabila in majoritatea maternitatilor. Daca poti ne spui si in ce spital ai patimit ce ai patimit?
Acum va poop ca ma duc sa ma intind in pat.
Diana 32+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Magnetism79 spune:
Fetelor revin pe baricade, iata ca a mai trecut o zi si mai am cam 100 de zile( numarate de mine ) pana vine strumful.Mai devreme m-a apucat o pofta de junk food si m-am dus intisa la Plaza la kfc sa bobinez ce-mi place adicaaaaaaaaaaaaaaa......................nu va spun ca nu e frumos si va fac pofta.
Asta micu dupa masa cred ca a dat pertecere.recunosc azi am fost tare puturoasa , nu am facut curat deloc, nu am avut chef de nimic, poate maine cine stie sa imi fac curaj sa fac ceva , cand stau asa cu laptopul in brate simt ca nu am aer desi geamurile sunt deschise peste tot simt ca ma sufoc de cald si transpir de mor.
Am descoperit si efectele benefice ale crenei antivergeturi de la Mustela care ce sa mai e buna buna de tot, intr-o sapt am vazut o ameliorare vizibila la vergeturile de pe sani, ca numai acolo am, o recomand tuturor.
CLEO draga merci mult de tel si te sun sa ne vedem la cursuri , daca vrei trec sa te iau cu masina daca nu are cine sa te aduca, sigur vin promit
LORICH am facut si eu de mancare dar mai subtirel ca tot la fast food e mai buna , macar asa o data la 2-3 sapt, dar tu ai fost chiar harnicuta, nu vrei sa vii si tu la cursuri joi cu mine la Filantropia?
Mai devreme am stat de vorba cu socra mea despre bebe cum va fi si ce va fi , mai precis am coborat la ei la parter ca noi stam la et 5 in aceeiasi scara de bloc si mi-a spus sa nu ma ingrijorej de nimic ca ma va ajuta ea , are experienta cu copii ca la cati a botezat, mamaaaaaaaaaaaaaa sa o vezi cum le face baie si cum ii schimba ca pe papusi asa ii ia.E o femeie super si imi place de ea.
In rest astepet cu interes sa treaca sapt mai repede sa am si eu un partener de joaca si nebunii adica pe fiumiu ca la cat sunt eu de zapa , si el va fi la fel ca mine si de-abia astept sa-i facem farse lui tati.
Nu mai suport caldura asta simt ca mor , ce bine ca nu ma apuca vara aia torida cu copilul in burta ca explodam ....si eu care eram fan caldura.
Hai ca nu v-am intrebat CARE DINTRE VOI DORITI O PORGRAMARE LA DOCTORUL; POP? EU AM ACUM IN MARTIE , DE FAPT AVEAM PE 7 DAR EL E PLECAT LA UN CONGRES SI TIPELE DE ACOLO MI-AU ZIS CA MA SUNA DUPA 12 MARTIE SA MA REPROGRAMEZE, DACA VREA CINEVA I-O DAU CU DRAG.pt ca se apropie f. mult de celalta programare de la doct meu, in aprilie si nu are rost sa fac atatea ecografii intr-un timp atat de scurt.DECI CINE O VREA? Sa-mi spuna si cand ma suna fetele de la Diagnosis facem switch-ul.
Cine a mai patit-o de nu poate sta pe partea dreapta? Eu simt ca mor daca dorm pe dreapta , de aceea am si facut schimb cu tati sa dormim eu in locul lui si el in locul meu, cat despre iubitne mai iubim si noi , nu ca inainte ca lui ii e frica sa nu ii faca vreun rau lui ala micu, nu cred ca am putea sa dormim separati never, cand se naste ala micu direct in cosulet cu el langa pat, nu o sa-l iau in pat cu mine NEVER ca nu mai scap de el dupa aia, e mai bine asa.
In rest va pup pe toate si daca mai am ceva va scriu eu.
Pupic
+25 cu Bogdan Gabriel