Mamici de mai-iunie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 9
Alysh spune:
Daria, ce mesaj pozitiv! Bravo, ma bucur ca ti-ai revenit la aer curat! Adevarul e ca si eu vin de la curte cu bateriile incarcate.
Inais, eu chiar va admir pe cele care mergeti inca la servici. MAi ales dupa nopti de-astea "dansante" imi imaginez ca nu poate fi prea usor.
Mie in momentul asta mi-ar fi imposibil sa mai merg, pt ca, din cauza anemiei cred, obosesc incredibil de usor, gafai ingrozitor, mai ales in timpul diminetii nu sunt buna de nimic. Daca fac doi pasi trebuie sa ma asez sa ma odihnesc. Dupa amiaza mai pot face una, alta.
Alina 31+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Lorich spune:
Buna burtici!
Noi suntem pe acasa, treburi, dar cu pauze regulamentare.
Daria ma bucur mult sa vad ca sunteti bine, imi place mult tonusul tau si sa stii ca e contagios!
Fetele, eu am facut ieri o excursie de shopping in Auchan, am vezit cu bratele pline de hainute de bebe, nu luasem eu nimic, dar si cand am scapat la body-uri... Intr-adevar cele Rombaby erau la reduceri sau ma rog, costau pe la 7 lei/bucata, sper sa nu gresesc, neuronu' nu e chiar in forma in perioada asta.
Pup fetele si stau cu ochii pe voi.
Lori 27+ asteptand un bebe Robert
Lorich spune:
Cleo uitasem (normal) super folositoare toate informatiile date, multumesc mami! Tare imi place cum ne zici tot, imi vine sa salvez informatiile alea cu bagajul... si cred ca o s-o fac
Lori 27+ asteptand un bebe Robert
inais spune:
quote:
Originally posted by Alysh
Inais, eu chiar va admir pe cele care mergeti inca la servici. MAi ales dupa nopti de-astea "dansante" imi imaginez ca nu poate fi prea usor.
Mie in momentul asta mi-ar fi imposibil sa mai merg, pt ca, din cauza anemiei cred, obosesc incredibil de usor, gafai ingrozitor, mai ales in timpul diminetii nu sunt buna de nimic. Daca fac doi pasi trebuie sa ma asez sa ma odihnesc. Dupa amiaza mai pot face una, alta.
Alina 31+ Vlad
Alina hai ca mai ai putin...tu parca nu puteai face miscare...colul care era mai scurt, parca, nu? Te intreb pentru ca maaare dreptate are Daria: cu miscarea rezolvi toate problemele astea (dureri, simtitul ca un pietroi, gafait la cel mai mic efort). E paradoxal, dar asa functioneaza lucrurile!
A propos Daria te invidiez de numa' pentru "tara" ta... vreau si eu!!!
Ina
pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati
denisa73 spune:
Buna gravidutelor!Nu am mai trecut de multicel pe la voi,dar nu am avut noutati,eu din decembrie nu am mai facut eco si am fost foarte ocupata cu gradinaritul asa ca timp de net nu am mai avut,caci seara picam moarta.Noi suntem binisor,am fost la dr. avem 1700g si ceva problemute mici.O infectie urinara,o secretie vaginala si albumina in urina.Stie cineva cum sa scapi e albumina din urina?Ca restul o dreg cu pastilute.Noi mai avem inca putin de sapat in gradina si pe urma ne apucam de plantat,daca mai putem...Peste 2 sapt ne ducem la control.Va pupic dulce!
31 si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
alexuta75 spune:
Buna ziua tuturor burticilor si LA MULTI ANI (cu intarziere) pentru ziua noastra a femeilor!!
Desi v-am citit, recunosc ca nu am avut pur si simplu timp sa intru pe forum, fiind super ocupata, in primul rand la serv. Desi lucrez 6 ore, muncesc ca pentru 8 ore si ajung acasa rupta de oboseala, de multe ori ma doare si burta si am chiar contractii micute. Stau in pat sa ma linistesc, si nu intru deloc pe forum. Mai am aprox o luna de serv. Si sincer abia astept sa stau acasa. Si eu am sentimentul ca nu fac fata, ca toti vor ceva de la mine si am zile cand simt ca nu mai pot.
Mai nou, am inceput sa visez ca nasc inainte de termen, si sunt stresata.
Alina anto, avand in vedere ca nastem cu acelasi doctor, spune-mi si mie te rog, ai vrut tu sa nasti prin cezariana sau aceasta a fost optionea dr? Te intreb asta fiindca eu am o nastere naturala si acum as vrea sa nasc tot natural, insa mi se pare sincer ca dr prefera oarecum cezariana, nu stiu insa din ce motiv. Referitor la eco, unde ai facut-o? Si tu unde o sa nasti, la euroclinic sau la cf2?
In ceea ce priveste bagajul de spital, inca nu am inceput sa-l fac dar sunt la capitolul cumparaturi. Pot sa va zic ca am cumparat deja un sutien de alaptat si o camasa speciala de alaptat, din piata bucur obor, de fapt din complex(30 ron). Camasa e f draguta, e colorata frumos si are niste cute care se desfac lateral, nu in fata, adica exact cat iese sanul.
Nu stiu cand mai merg la eco, fiindca astept sa ma sune de la diagnosis la dr. Pop, daca ma poate primi, si sunt putin ingrijorata fiindca data trecuta bebe era putin mai mic decat norma.
Va urez o zi buna in continuare si va pup pe toate.
Alexandra 31 sapt si mami lul Alexia
leeloo2004 spune:
Buna fetele vorbaretele!!
Eu sunt ocupata, la birou am multa treaba, abia mai am timp sa respir si sincer nu prea mai stiu cit o pot duce asa...plus ca se apropie conferinta noastra interna de vinzari unde am o prezentare, saptamina viitoare am un training samd...
Weekendul asta am spalat schimbul de pat pentru bb, l-am calcat si deja am facut patutzul - deci sunt pregatita ...am incercat sa dau si cu niste lavabila pe peretii unde a pictat Stefan, dar nu am reusit decit sa fac niste dungu ca niste pete, asa ca weekendul viitor trebuie sa dau tot peretele, nu doar bucatelele mizgalite de fiu-meu...
Vad ca vorbiti de bagajul de spital - si eu am zis sa ma duc sa-mi iau o camasa de noapte cu nasturi in fata (data trecuta imi luasem una cu fante dar nu mi-a placut - de cite ori stateam culcata in pat la spital, prin fantele alea mi se vedeau toate cele...) dar uite ca nu am ajuns inca...dar am halat si papuci!
In rest abia astept sa ajung si eu la dr - in principiu ar trebui lunea viitoare - sper sa nu imi mai anuleze programarea ca atunci chiar sunt in pom!
Cam atit - va pup pe toate, mamici si burtici!!
Gabriela 29+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Magnetism79 spune:
Bravos fetelor imi place ca sunteti tare harnicute la scris.
Multumesc mult CLEO pt info si voi veni si eu joi la cursuri, da-mi PM cu nr. tau de mobil saiu daca vrei ti-l dau pe al meu si ne vedem acolo.Voi veni singura ca tati e tare comod si nu stiu daca vine , poate are treaba nici nu l-am intrebat.Deja azi am plecat pe 26 de sapt si nu mai am rabdare plus ca dor,m din ce in ce mai prost , de-abia mnai respir, plimbatul pe jos imi face tare bine , adica statul la verticala, cred ca o sa schimb pernele cat in curand o sa imi pun perne mai mari.
Ieri la intoarcerea de la munte am trecut pe la noila casuta de la tara si acolo am o hoarda de pisici de care are grija o tanti mai in varsta , eu personal nu le prea suport dar dansa e inebunita dupa ele, , si vazandu-le cum misuna pe la picioarele mele ca sa le gonesc am incercat sa le trag un sut in fund cu piciorlul, mamaaaaaaaaaaaaaaa au sarit toti cu gura pe mine ca cica daca dai cu piciorul in pisica iese copilul paros, prostii babesti in care nu cred nici sa ma bati......
Asa e uniiiiiii mai cred si in deastea.Acum abia astept sa ma duc la piata sa iau carnita sa fac o ciorbita de vacuta, o fripturica si inainte de astea niste covrigi calzi sa bagam la ghiozdanel.Astazi mi-e sila sa ma apuc de curatenie , cred ca de maine sa vedem cum ma apuca, mai bine facem cand pleaca tati de acasa ca altfel tipa ca nu mai gaseste nimic la locul lui.
Pupici si revin cu alte info...
+25 cu Bogdan Gabriel
Alysh spune:
Alexuta, de unde exact din complex, adica din magazinul Obor? Unde, la etaj? Aripa noua, veche? Detalii, please....ca si eu sunt interesata de subiect.
Am cautat in Carrefour cum mi-a spus Gabitzam, dar nu am gasit...
Alina 31+ Vlad
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Magnetism79
Bravos fetelor imi place ca sunteti tare harnicute la scris.
Multumesc mult CLEO pt info si voi veni si eu joi la cursuri, da-mi PM cu nr. tau de mobil saiu daca vrei ti-l dau pe al meu si ne vedem acolo.Voi veni singura ca tati e tare comod si nu stiu daca vine , poate are treaba nici nu l-am intrebat.Deja azi am plecat pe 26 de sapt si nu mai am rabdare plus ca dor,m din ce in ce mai prost , de-abia mnai respir, plimbatul pe jos imi face tare bine , adica statul la verticala, cred ca o sa schimb pernele cat in curand o sa imi pun perne mai mari.
Ieri la intoarcerea de la munte am trecut pe la noila casuta de la tara si acolo am o hoarda de pisici de care are grija o tanti mai in varsta , eu personal nu le prea suport dar dansa e inebunita dupa ele, , si vazandu-le cum misuna pe la picioarele mele ca sa le gonesc am incercat sa le trag un sut in fund cu piciorlul, mamaaaaaaaaaaaaaaa au sarit toti cu gura pe mine ca cica daca dai cu piciorul in pisica iese copilul paros, prostii babesti in care nu cred nici sa ma bati......
Asa e uniiiiiii mai cred si in deastea.Acum abia astept sa ma duc la piata sa iau carnita sa fac o ciorbita de vacuta, o fripturica si inainte de astea niste covrigi calzi sa bagam la ghiozdanel.Astazi mi-e sila sa ma apuc de curatenie , cred ca de maine sa vedem cum ma apuca, mai bine facem cand pleaca tati de acasa ca altfel tipa ca nu mai gaseste nimic la locul lui.
Pupici si revin cu alte info...
+25 cu Bogdan Gabriel
Magnetism, ti-am dat nr meu de mobil pe PM.
Si pt toati fetili interesate (si interesante), cursul (gratis) se tine in fiecare joi ora 17, la FIlantropia -de la Piatsa Victoriei, pe blv 1 Mai, cam 100m pe partea stanga; cladirea e in randul 2, intrarea prin spate (toti vizitatorii se duc acolo), in biblioteca/sau amfiteatru. Intrebati, sunt amabile asistentele (sau am fo noi norocoshi).
Sapt asta: curs 2: bebelushul- instructiuni de folosire
Curs 3: baia la bb-lush
Curs 4: ingrijirea lehuzei
Curs 1: sarcina+ travaliu+ nastere
inais, daca nu tsii la ideea de lucru bun, poti sa le iei din big/sau la tarabe. Chiar te insotsesc . Ca e aproape. Sunt din bumbac, dar nu f. de calitate; oricum a 2a oara chilotii aia nu ii mai port, si nici camasha aia de noapte. Asha ca...le iau, le trag o spalatura usoara- program de clatire si gata.
32+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa