Mamici de mai-iunie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Lori, mi-a venit ideea pe moment, ca eram inca sub impresia pozei cu Andrei foarte mic.
Dar vazusem si alta succesiune din asta de poze foarte simpatica la cineva, dar eu n-am apucat sa o pun in aplicare inca, poate la Raducu. Pozat bebelusul mic linga un ursulet de plus. Si se vedea cum bebe creste si ursuletul, mare de altfel, intra la apa

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Da, da, da... chiar ca o idee super, eu ma gandeam ce loc sa-mi aleg, care sa nu se schimbe in timp si ajunsesem la dormitorul de la mama dar ideea unui urs de plus ceva... super! Tare mi-e ciuda ca aparatul meu foto nu pune si data pe poza. Urasc asta!
Ma bucur ca te simti mai bine decat ieri!

Lori 28+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Helloo fetelor,

Alish multumesc frumos pt listuta de analize,acuma mi-am transcris-o!Sincer crede-ma ca de o gramada nu am auzit!!Mai vreau sa te intreb ceva.Pt analizele acestea it da medicul de familie trimitere si sunt gratuite?

GAbitzule ma bucur ca te simti mai bine!!!

iara am de lucru si abia pot sa va scriu

Andreea 27+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Gabitzam,

Am vzt si eu pozele cu Andrei...vai ce pofta imi face micut asa...
Si ce baiat mare si frumos s-a facut in trei ani...

Laurita 30+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata fetelor!

Gabitzam - super pozele sa-ti traiasca Andreiutzul! Cred ca la un moment dat in albumul tau de poze ti-am vazut numele intreg - ca o conicidenta, fix asa ma chema pe mine inainte de casatorie!

Pe mine a cam inceput sa ma apuce panica de nastere...plus ca ieri nu am avut de lucru si am citit povestea trista a Biancai Brad asa ca ieri am fost tot obsedata ca bebe face tumbe si poate se sugruma cu cordonul ombilical...ei bine pasarica asta imi mailipsea mie in stol...

Am pozat si patutul cu schimbul de pat de care va ziceam ca l-am cumparat de la ikea - le-am postat tot pe contul de flickr...

In rest nimic....

Gabriela 29+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Andree, absolut toate sunt gratuite. Doar cele de secretie, eu le-am facut la clinica particulara unde merg pt eco bebe. Atunci dr a rugat-o pe asistenta sa-mi ia din secretie ca tot imi facea tuseu vaginal, Deci doar astea nu stiu sigur daca se incadreaza la gratuite. Cu restul poti merge linistita la medicul de familie ca sunt free.

Tot setul asta de analize eu l-am repetat in trim I, II si acum III. Si chiar ma gandeam ca e dr prea disperata sa-mi dea mereu de facut analize. Si iata ca a avut dreptate. Daca in primele doua tyrimestre au iesit perfect...acum s-a stricat carutza.

Alina 31+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Analizele astea le-am facut si eu gratuit, Alysh, tot de la medicul de familie. Maine ma duc la ea cu rezultatele sa vad ce-mi da pentru calciul, magneziul si fierul sub limita.

Leeloo, cred ca sunt mai multe cu numele asta. O chestie de care acum rad, dar atunci m-am enervat, am patit-o asta vara cand m-am dus sa ridic un pachet din Grecia, trimis printr-o firma de transport. Si cineva cu exact numele meu venise cu o jumatate de ora inainte, sa-si ridice de asemenea un pachet. Si fata, fara voia ei, a primit amandoua pachetele. Pina la urma am lamurit in final dilema si mi-am recuperat pachetul.
Unde am lucrat inainte erau doua Aline, una Radu si una Popescu. Prin casatorie Popescu a devenit Radu, iar Radu a devenit Popescu Fara legatura de nici un fel intre familii.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam
Leeloo, cred ca sunt mai multe cu numele asta. O chestie de care acum rad, dar atunci m-am enervat, am patit-o asta vara cand m-am dus sa ridic un pachet din Grecia, trimis printr-o firma de transport. Si cineva cu exact numele meu venise cu o jumatate de ora inainte, sa-si ridice de asemenea un pachet. Si fata, fara voia ei, a primit amandoua pachetele. Pina la urma am lamurit in final dilema si mi-am recuperat pachetul.
Unde am lucrat inainte erau doua Aline, una Radu si una Popescu. Prin casatorie Popescu a devenit Radu, iar Radu a devenit Popescu Fara legatura de nici un fel intre familii.

hai ca m-ai distrat...bine ca totusi ai dat de tipa respectiva! Mie mi-a placut mult numele de fata - pe vremea aia nu era inca facut celebru de "dna.Andreea"...

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele....EU nu prea am vesti bune..
Ieri am pierdut dopul gelatinos. Acum sunt consemnata la pat, am fost dimineata la dr mi-a spus ca e colul foarte moale si scurt. Mi-a dat supozitoare cu Uscosin dimineata si seara si no-spa...Trebuie sa ma rezist 2-3 saptamini macar
TREBUIE
Ce sa fac, voi sta cumintica, desi taare greu e imi vine sa fac de toate...Ooof.Asa ca nu prea pot sa mai intru foarte des, ca n-am voie nici pe scaun, dar va pup pe toate si sa aveti grija de bbei.
Pupici

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 7 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Uau, Simo - sa nu-mi spui ca tu deschizi lista cu bebei de la noi! Stai cumintica si fa tot ce a spus dr - poate mai sta bb macar 2 saptamini (oricum, nu iti fa griji mari ca nu are sens, tu ai deja 33 saptamini, deci 7 luni implinite - se nasc mereu copii la 7 luni si nu au absolut nicio problema!).

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simona, ai grija multa de tine! Tin pumnii sa mai stea bb cuminte la adapost inca 3 saptamani!!!

Mergi la inceput