Mamici de mai-iunie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Simona, am transpirat citind mesajul tau. Ai mare grija de tine si mai da-ne macar de stire prin sms sau prin surioara. Te pup si te imbratisez cu drag! Iti tin pumnii ca bebe sa mai stea la caldurica!

Alina 31+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Simona !

O sa fie totul bine (simt eu asa )...stai linistita in pat si gandeste pozitiv!

Incearca sa il lasi pe David in grija altcuiva...pentru ca altfel vrand, nevrand vei avea activitate!

Sa ne mai dai de stire cum esti prin Laura.

Te pup,
Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

UF! am intrat sa va salut si ce vad?

Simona , stai la patut si ai grija de tine , BB va sta acolo la cald inca 2-3 sapt sigur , ai incredere, da? Ma sa fie totul bine si TREBUIE sa vii cu vesti mai bune , peste cateva saptamani sa aflam ca tii in brate un BB sanatos si papacios!
Ai vazut cand ai pierdut dopul sau a vazut doctorul la BB control?

Si eu sunt un pic supi ca nu mai ajung sa o vad pe micuta mea saptamana asta cum speram, s-a decalat totul pt sf saptamanii viitoare...Ma incurajez si-mi zic ca nu e chiar asa de mult si ca totul e bine. Oricum ma simt mai bine , tot mai am dureri dar nu asa de mari si stau cumintica cat se poate de mult.

Va si sper sa ne auzim numai de bine.
Eu fug sa alimentez una bucata sot si burtik .

Adriana 30+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Simona sa ai grija de tine si sa stai cumintica in patut si sa stii ca noi suntem alaturi de tine!!!

Andreea 27+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Buna fetele,
am zis sa mai trec si eu pe la voi, sa va pup putin si sa va mai povestesc una alta.
dar mai intai trebuie sa ii transmit Simonei sa stea linistita la pat, sigur o sa fie bine.

Gabitzam, ce baiat mare si frumos ai.... si mi-a placut tare tare mult ideea cu cele doua poze. cred ca si eu as putea face ceva de genula sta cu alexandru. am destul de multe poze in care dormea pe pieptul lui tati cand era cat... polonicul. acum este mai mult de jumtatate din tati. dar tot ii mai place sa stea pe pieptul lui. si am si o poza cu un urs de cand era de vreo 3-4 luni. evident ca ursul era mai mare. o sa ii fac poza si acum, pt ca inca mai am ursul acela. sper sa ma mobilizez si eu sa fac ceva poze si apoi sa le pun pe contul comun. tot zic ca o sa pozez hainutele, dar abia de am incarcat acumulatorii la aparat. cred ca mai dureaza vreo luna pana fac si pozele, si apoi pana le pun. cat despre burtica.... am zis ca acum o sa fac poze, nu gluma, ca este probabil ultiam sarcina. uite ca am ajuns pana acum si nu am decat vreo cateva poze, si alea facute la gramada, nu direct pe burta. ufff, tare comoda mai sunt.

Mai aveam multe in minte de scris, v-am citit pe toate, dar am uitat. asa ca nu pot decat sa va pup pe toate si sa va rog sa ma iertati tp memoria scurta.

Dana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna, fetele,

Simona, ai mare grija de tine! Stai linistita in patut!
Fetele care sunteti ca mine, cum va simtiti? va doare si pe voi burta pe jos, ca eu nu mai pot, mai ales cand ma ridic sa merg parca imi da cineva suturi. Mor, am mai luat eferalgan, dar tot degeaba.
Ce v-au zis la eco? Eu merg maine sa vedem cat a crescut bebelina. De intors tot nu cred ca s-a intors, tot sus o simt cu caputul.

Va pup pe toate si aveti grija de voi.

http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02

Pupik de la Onyx si Vlad

33+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Sa va mai povestesc putintel si despre noi.
Am trecut cu bine peste zilele in care tati a fost plecat. dar abia ama steptat sa il recuperam de la avion. alexandru s-a trezit dumincia dimienata pe la 6:30 si primul lucru care a zis a fost ca mergem la avion, la tati. si asa m-a tinut cam din ora in ora pana pe la 3. ba chair i-am aratat pe ceas cand emrgem la avion, la ora 3 si pe la 2:30 mi-a zis: "mami, mai e putin si mergem la tati". deci totul a fsot minunat, pana cand am plecat. a trebuit sa merg cu masina cea noua si mare, pe care eu nu am apucat inca sa o conduc (am laut-o numai de o saptamana), afara era ploaie si vant, si am zis sa merg la un prieten si sa conduca el pana la aeroport. ei bine, la prietenula cela, care are o fetita cu o saptamana mai amre decat alexandru si pe care o cheama alexandra, baiatul meu a hotarat ca el nu mai emrge, ca ramane sa se joace cu alexandra. ca sa vedeti si voi, deja renutna la parinti pt fete. eu nu am fsot cahira sa de afectata, dar sotul nu prea s-a bucurat cand a vazut ca nu l-a asteptat feciorul. i-am zis: " ca sa vezi si tu ce au simtit ai tai cand ai pelcat dupa fete...".

asa, evident cu tati acasa viata noastra are alta viteza. daca sambata abia de am iesit din casa pana la supermaket, iar dumincai am stat in casa cu alex pt ca plouat foarte urat, duminca serara, dupa ce a venit tati, am facut vreo 3 vizite in circa 2 ore. spre bucuria imensa a lui alex, care este un mare plimbaret (cu cine o fi semanand... nu stiu....).

si daca tot am stat in casa in weekend, a trebuit sa fac si eu ceva. asa ca am facut mucenici si muntenesti (cu zeama), ca eu asa mancam "la mama acasa", dar si moldovenesti, ca de cand m-am casatorit si am intrat in neamul de moldoveni, am mancat in fiecare an si din astia. si daca tot eram in bucatarie, am facut si o amandina, pt prima data. a iesit buna, mi-a amintit de prajiturile de la cofetaria de peste strada de blocul in care am copilarit, unde ma duceam cu prietenele mele si mancam prajituri (amandina era preferata mea) si beam suc (brifcor...).
ce sa mai zic, am fost o hranicuta weekend-ula sta. cred ca trebuia sa imif ac de lcuru si sa uit ca sunt singura. am gasit si limba si amf acut cu masline si praz... pe la inceputul sarcinii am poftit la asta si am cautat atunci tot orasul si nu am gasit. iar acum...daca tot am gasit...

cam asta am facut noi/eu in weekend. tot astept vremea frumoasa sa fac ceva gradinarit, dar cred ca o sa o astept mult si bine. ca bate un vant pe aici si ploua...ufff....
hai ca revin cu povesti despre sarcina si bebelina.

dana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Simona....ce sa zic....suntem alaturi de tine...si stai cuminte in pat desi stiu din experienta ca e supergreu...dar..3 saptamani sunt putine dupa care....o sa vezi ca o sa-l rogi sa iasa si nu va vrea. Te poop si asteptam vesti bune!

Diana 32+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

DanaH - mama, ce pofta de mincare mi-ai facut ...si abia ce m-am intors de la masa... Apropos, am vazut pe listuza ca miine e ziua ta si cum eu sunt o uituca, profit de ocazie ca sa-ti urez in avans o aniversare frumoasa si un sincer LA MULTI ANI!

Gabriela 29+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Simona ne rugam la Dumnezeu sa fie bine, stai linistita cum ti-a zis doctorul si sunt sigura ca asa va fi. Asteptam vesti prin surioara Laurica, pupam mami si il rugam pe bebe mic sa nu fie foarte grabit.

Lori 28+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput