Mamici norocoase de sept-oct2008(21)
Raspunsuri - Pagina 9
Nocom spune:
Intr-adevar utrogestanul luat oral da stari de ameteala, ca la o betie crunta. Eu il iau intotdeauna seara exact cand ma bag in pat si cateva ore dorm dusa!!!! Noroc ca tre sa iau doar 1 data / zi seara..
Daca ai anuntat la servici ca esti insarcinata nu or sa-ti dea ei concediu mai mare decat meriti pe cele 7 luni cat mai ai de stat...si daca iei concediu si apoi intri in medical, s-ar putea sa t-il taie in anul in care te intorci la servici..
10+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
Delphinas spune:
gata reusii si eu sa va citesc.
felicia si eva si eu am fost o fumatoare inraita...ajunsesem la 2 pachete pe zi, dar incetul cu incetul le-am rarit. in oct 2006 il cunosc pe sotul meu care nu fuma. si imi zic ca ar fi cazul sa ma las si eu de tigari....dar nu am reusit. de fata cu el nu fumam, fumam doar la munca desi lui ii spusesem ca nu mai fumez. ma simteam groaznic de fiecare data. la ambele sarcini pierdute am fumat foarte putin. in decembrie mi-am jurat ca daca voi ramane insarcinata nu mai pun tigara in gura. in jur de 18-19 dec cand au fost ultimele zile de munca pe 2007 am fumat ultimele tigari. in libere acasa cu sotul, cu ai mei...nexam fumat....nici organismul nu cerea...sincer. cred ca asta m-a ajutat enorm de mult. m-am intors la serviciu in ianuarie si am mai fumat cred 1 sapt si ceva. intr-o vineri mi-a fost atat de rau incat am zis GATA, RENUNT LA TIGARI. intre timp....aflu ca sunt insarcinata, ma rog nu imi venise menstruatia. si gata. am zis ca pt bb fac orice. si pt mazarica m-am lasat de fumat. nu simt nici o pofta nimik. din contra imi face rau fumul de tigara.
anis din facultate mi-am zis ca cel mai frumos cadou pe care as putea sa-l primesc de ziua mea ar fi un copil, atunci sa-l nasc. poate mazarica o sa fie mai puturoasa si in loc de 10 oct o sa vie pe 13. doar DD decide asta.
am vazut ca ati vb despre zodii. eu su nt balanta si vreau sa va spun ca uneori sunt indecisa, dar de cele mai multe ori, ori e DA ori e NU, NU STIU nu prea exista. sunt foarte transanta, spun lucrurilor pe nume. ma atasez foarte repede de cineva, mi-as da si haina de pe mine pt cineva, dar daca atunci cand eu am nevoie de tine tu mi-ai intors spatele, sa te feresti din calea mea. eu sunt ori foarte buna, ori foarte rea. monica daca la tine trece trenul pana te vede sotul ca ti-e rau, eu sar din prima. in schimb sotul meu e mai delasator un pic, desi de la el am invatat sa-i dai omului ce are nevoie atunci cand ii crapa lui maseaua, nu mai tarziu. ca mai traziu degeaba ii mai dai.
nu aruncati cu rosii in mine ca m-am intins atat.
va pup si va iubesc. ma duc sa-mi iau rezultatul la anticorpi si sa cumpar ceva mamei.
poze
6+
ai grija de mazarica mea
primele hainute
Pingudina spune:
Oare nu putem face nimic sa readucem in discutie acel proiect de lege? Pentru a trecut deja aproape jum de an de cand a fost propus si a disparut din toate discutiile. Ma gandesc ca asa cum au facut astia cu taxa de prima inmatriculare am putea face si noi. Miza e mult mai mare, iar numarul persoanelor direct atinse de aceasta lege de asemenea este mai mare decat in cazul taxei de prima inmatriculare.
Ce ati spune sa facem o petitie (macar pe www.petitiionline.ro) si sa le scriem celor de la Realitatea TV? Stiu ca ei i-au ajutat pe cei cu taxa de inmatriculare si vreo 2 luni nu auzeam la stiri decat despre taxe si plangeri pe tema nedreptatii ei.
Nu mi se pare deloc corect ca eu sa nu pot sta acasa mai mult de cele 128 de zile in care voi avea 85% din salariu pentru simplul fapt ca am un salariu mai mare, iar cele 600RON de la stat nu imi vor ajunge sa platesc nici macar un sfert din rata pentru casa pe care ma chinui sa o achit. Unde e egalitatea?
Zau fetelor, nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie dupa ce voi naste si voi avea in continuare de platit ratele. O sa ajung sa fac inca un credit de nevoi personale astfel incat sa pot plati din el rata la casa pe perioada de concediu..
9+
ramonzca79 spune:
fetelorrrrrr....sunt eu nebuna sau poti avea contractii si acum la 12 saptamani????m-a mancat undeva iarrrrrr si pe la 12 carat 2 ligheane de rufe la intins si apoi pe la 14 cand am ajuns la serv a inceput sa ma doara burta....simteam ca ma strange ceva inauntru in vagin....ce poate fi???????????
...vine minunea!!!
ancadragoman spune:
Poti sa ai contractii si la 12 saptamani asa ca stai linitita si numa face efort.
La contractiile dureroase ,te doare burta si spatele ca la CM ,iar la cele nedureroase se intareste burta si ramane asa cateva secunde.
Cand o sa mai ai sa iei no-spa si trec,insa ai grija ca si cele dureroase si cele nedureroase pot sa deschida colul
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
alinushca spune:
mie dr. finecolog mi-a zis cand l-am intrebat cum recunosc contractiile ca sunt ca atunci cand ai diaree.......... cred ca nu a gasit alta varianta mai plastica de a se exprima ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
7+
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by alinushcamie dr. finecolog mi-a zis cand l-am intrebat cum recunosc contractiile ca sunt ca atunci cand ai diaree.......... cred ca nu a gasit alta varianta mai plastica de a se exprima
7+
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze
povestea nasterii
Ankussa spune:
Mai fetelor m-ati lasat masca, v-am lasat la capitolul 15 si va gasesc la 21? Mama mama da stiu ca sunteti niste 
. Salutare si
noilor venite si sa dea DD sa ne vedem cu bine la a 40 saptamana.
Eu tocmai ce m-am convins ca nu pot manca decat fructe si alea depinde de cum se misca soarele pe cer si cum vor muschii bb-ului meu. In rest nimic, incearca colegii sa ma momeasca cu masline cu tot felul de mancaruri da` nimica parca mai rau mi se face. Iar carne sa fim seriosi nu am mai vazut carne in fata ochilor de vreo luna jumate ca mor daca o vad.![]()
Si totusi avand in vedere ca de mancat mananc pe sponci si atunci cu greata de rigoare am luat 2 kilograme. Sa ma vedeti mai incolo ca o sa-mi schimb semnatura in Balena Ucigasa.
Apropos aveti si voi greturi ca mine toata ziua sau la voi sunt numai dimineata?
V-am pupit pe toate.
9+
Corrina spune:
Salutare!!!
freshana, eu merg la Iriadi, la Dr. Stefanescu. Tu? Care sunt celelalte magazine cu haine de gravi in afara de cel din piata Grivitei? Ca eu nu mai stiu.
delphi, multumesc de raspuns.
voicu, fii tare, sigur o sa fie bine!!!
Azi am avut o zi de toata jena la serviciu, ca sa nu zic altfel...bine ca se termina peste 15 minute fix si urmeaza weekendul.
Sa avem un weekend frumos, cu ziua femeii cu tot!!!
Azi implinim 14 saptamani!!!

14s0z
alinushca spune:
quote:
Originally posted by ancadragomanquote:
Originally posted by alinushcamie dr. finecolog mi-a zis cand l-am intrebat cum recunosc contractiile ca sunt ca atunci cand ai diaree.......... cred ca nu a gasit alta varianta mai plastica de a se exprima
7+
Asa este ....si cele de nastere sunt ca at can faci kk
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
Pai atunci inseamna ca ma voi descurca de minune fiind constipata mai tot timpul oi fi capatat si eu ceva experienta.
7+