Mamici norocoase de sept-oct2008(21)
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
Utrogestanul luat oral da stari de voma si ameteala
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
bitza2008 spune:
Saluatare albinutze!
Vorbeati de lege si aici este o propunere legislativa care daca da DD si se voteaza iau si eu 1300euro pt cresterea copilului! Ar fi super!
Zicea cineva de varica, dar bineinteles ca am uitat cine. Pentru prevenire se recomanda miscarea, este total contrzindicat sa stai intr-unb loc. Am citit ca este boala profesorilor, barmanilor, vanzatorilor care se misca f putin la munca. Cand ajungi acasa dupa o zi de munca e f bine sa stai cu picioarele ridicate mai sus decat restul corpului.Masajul ajuta si el.

14+
nushulica spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Utrogestanul luat oral da stari de voma si ameteala
ancade
poze
povestea nasterii

ancutza eu una iti multumesc din suflet ca-ti mai faci timp sa mai intri si pe la noi si ne dai sfaturi pretioase tot timpul
asta inseamna ca micuta mariutza e cumintica foc si te lasa sa-ti vezi de treaba, asa-i??
bebelushul
andreutac spune:
Mda, doar dc stimatii domni care dorm zi de zi in Parlament vor binevoi sa dea unda verde proiectului de lege vom putea avea si noi o indemnizatie ok. Dar cum sunt mult prea ocupati cu alte chestii, cum ar fi majorarea veniturilor proprii, ii inteleg...![]()
Andreea
9+
ancadragoman spune:
Nusha intr-adevar Maria este cumintica si mai pot sa stau si eu un pic cu voi 

anca
de
poze
povestea nasterii
bitza2008 spune:
andreutac, bun venit si multi pupici! O odisee frum oasa!!
Codruta, dak pana la digeka trimiti cu prastia covrigi, poate cu o racheta trimiti si la Amsterdam ca am o pofta de covrigi!!!

Defapt covrigii sunt singura pofta pe care o am de cand sunt gravi. Mai uit de ei dar cum imi aduc aminte

14+
ilia_99 spune:
hai sa rideti putin de mine... eu, de la prima sarcina, in 1999, pofteam la mere verzi. stiti, alea acre, inainte sa se coaca, pe care le mincam toate, cred, cind eram mici... la a doua sarcina, la fel, acum idem.. si cum toate sarcinile mele au fost in perioada asta feb-aprilie, de unde mere??? canci!
dar alaltaieri am gasit in piata 
si, tanti mi-a dat sa gust, ca ma stie de mult. si erau acre, fetelor!
asa ca, dupa 9 ani, mi-am facut si eu pofta!
7+
monica_dicut spune:
Asa e nushulica, se da ca prima de nastere valoarea medie a salariilor din firma. SAu asa ma inteles noi legea ca e cam ambigua.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO