Mamici norocoase de sept-oct2008(21)
Raspunsuri - Pagina 7
monica_dicut spune:
freshanana, asta nu mai stiu. Stiu asa pt ca fost discutia la mine la birou despre asta si colega de la conta asa mi-a zis. Avand n vedere ca atunci cand intri in prenatal se suspenda contractul de munca, ai dreptul la zile de concediu aferente lunilor lucrate.
Dar o sa ma interesez.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
andreutac spune:
Apropos de concediul prenatal si de concediul pt. cresterea si ingrijirea copilului ... aud ca exista un proiect de lege pentru reglementarea cuantumului indemnizatiei de crestere a copilului care in prezent este 800 lei. Vor s-o majoreze la 1.200 lei sau pt. anumite categorii la 85% din salariul mediu realizat in ultimele 12 luni. Ar fi ceva!!! Ce ziceti?
Andreea
9+
monica_dicut spune:
freshanana, asta nu mai stiu. Stiu asa pt ca fost discutia la mine la birou despre asta si colega de la conta asa mi-a zis. Avand n vedere ca atunci cand intri in prenatal se suspenda contractul de munca, ai dreptul la zile de concediu aferente lunilor lucrate.
Dar o sa ma interesez.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
monica_dicut spune:
andreutac, chiar vorbeam cu o prietena. Din pacate acel proiect e doar in faza de proiect si nu il baga prea curand pe ordinea de zi. Era ideea ca nu e corect fata de cele care platesc impozite mari la stat sa primeasca tot 6 milioane. SI vor sa faca 85% din ce ai realizat. Stai sa vad daca mai am linku sa vedeti in ce forma vor modificarea
POZNICI CU NOI
12+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
ilia_99 spune:
andreutac, e doar o propunere deocamdata. dat fiind ca e promovata de femei, ma indoiesc ca o sa aiba succes printre toti parlamentarii misogini si batuti in cap. dar le tin pumnii, totusi, ca tare mi-ar placea sa stau acasa cu 85%.. ![]()
![]()
7+
Codruta27 spune:
Ar fi minunat sa se majoreze indemnizatia pentru mamici! Dar nu cred ca se va intampla prea curand! Desi, e an electoral!
10+
Bebe mic
monica_dicut spune:
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=8774 Aveti aici linku cu felul cum vor sa modifice legea
POZNICI CU NOI
12+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
Delphinas spune:
wow ce harnicute ati fost... mai ceva ca niste
. bravo voua. eu am lenevit un pic azi....si am calcat si eu 2 fete de perna caci dupa asta am stricat fierul de calcat.
fetelor voi cele care luati utrogestan oral....nu aveti asa o senzatie de ameteala? eu am impresia ca sunt beata. si ma simt asa molesita si tb neaparat sa stau in pat.
la fiecare si cate
ma duc sa va citesc din urma. revin
poze
6+
ai grija de mazarica mea
primele hainute
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Delphinas
wow ce harnicute ati fost... mai ceva ca niste![]()
. bravo voua. eu am lenevit un pic azi....si am calcat si eu 2 fete de perna caci dupa asta am stricat fierul de calcat.
fetelor voi cele care luati utrogestan oral....nu aveti asa o senzatie de ameteala? eu am impresia ca sunt beata. si ma simt asa molesita si tb neaparat sa stau in pat.la fiecare si cate
![]()
ma duc sa va citesc din urma. revin
poze6+
ai grija de mazarica mea
primele hainute
si eu am luat la inceput utrogestan oral si imi dadea o ameteala de nu ma puteam ridica din pat ...pe urma am trecut la intravag si am rezolvat problema asta
andreutac bine ai venit si sarcina usoara!
te trec si in listutza mai tarziu un picedi: aaa...vedeti ca mai este si salariul ala care se da bonus la nastere sa nu-l omiteti ca nu e de pierdut
bebelushul