Mamici norocoase de sept-oct2008(21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

chiar asa kid! De asta sunt eu as ade minunata, caci au avut mama si tata grija sa fiu perfecta!!! (Nu dati cu pietre!!!!!!!)

10+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Esti tare nocom

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Multumesc din suflet pt. urarile de bun venit. E asa o atmosfera frumoasa pe forumul de septembrie - octombrie, asa ca fiecare din voi merita cel putin .... Macar pt. faptul ca maine e 8 martie....
In rest despre mine ce sa va spun...dupa cum zice lumea am o sarcina destul de atipica..in afara de faptul ca pana azi m-au durut sanii destul de tare si mi s-au si marit, sau poate sunt doar umflati...habar n-am, alte simptome nu am. Greturi, varsaturi, pofte??...deloc. Ma consider o fericita din acest punct de vedere.
Pana acum am facut 2 eco - la 5 si 7 saptamani, iar la ultima dl. dr.a fost f dragut si mi-a facut 2 poze 3D cu pisoiasul meu mic.A zis ca asa...pe albumul personal
Astept acum cu nerabdare sa merg maine la control la medicul ginecolog si la inceputul lui aprilie laeco de 13 saptamani. Speram ca atunci sa vedem dc va fi fetita sau baietel.Tati vrea baietel, ca majoritatea taticilor pe care ii cunosc eu, de altfel.

Andreea

Mergi la inceput

andreutac, bine ai venit. Felicitari pentru pisoiasul mic.

Spune-ne cate saptamani ai acum. Sau pune semnatura

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Un pupic mare si de la mine pentru fiecare dintre voi
Vorbeati de zodii..si la noi in casa e o combinatie tare de tot: eu berbec, sorul scorpion si puiul meu capricorn...dar vorba cuiva de aici, cand exista dragoste si intelegere nu prea mai conteaza ce zodie esti.
voicu_bebima bucur ca te-ai mai linistit si ti-a reaparut optimismul..trebuie sa crezi ca va fi bine
Nocom,musette,alina, oana, anca, monica si pe toate fetele de altfel, va pup si va imbratisez cu drag...sa aveti un we minunat. Ne mai auzim si peste weekend

+11+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

mai...eu nu stiu care mai e ca mine, da' eu am inceput sa numar sapt pina pot sa-mi iau concediu. e adevarat ca daca intri in prenatal pierzi concediul de odihna pe anul in curs? voi ce stiti?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

maria mersi frumos de sustinere ..ca si celelalte fete de altfel...sunteti toate niste dragutze ca v-ati gandit la mine si imi sunteti alaturi in aceste momente , imi sunteti toate dragi si ma bucur ca m-am atasat de fiecare dintre voi...va pupicesc
eu cred ca ma bag putin in pat sa ma odihnesc poate sa dorm nitel

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

ilia, ai dreptul la numarul de zile aferent lunilor lucrate pana intri in prenatal. Daca intri in septembrie sa zicem ai dreptul la :

12 luni/21 zile de concediu = 1.75 zile/luna * 9 luni lucrate = 15.75 zile (adica 16 sau asa ceva)

POZNICI CU NOI
12+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

monica, stai asa: eu imi iau acum la sf lui martie 5 zile, pe urma in iunie 10, ca erau deja programate, deci sunt 15 zile luate. din 21 imi mai ramin 6, pe care le pot lua inainte de prenatal, nu?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

dar daca eu mi le iau (zilele de concediu de odihna) inainte sa anunt ca ma duc in prenatal ? ce poate sa mi se intample ? imi iau banii pe zile dar zilele raman. ca alternativa e concediu fara plata (cazul in care epuizezi si cele 89 de zile de conc medical pe 12 luni)/
serios ? daca fac cerere de 25 zile acum si le iau si intru in prenatal inainte de 1 decembrie ce pot sa imi faca ? ce spune legea ? stiti cumva ?

14+

puiutz
pui

Mergi la inceput