Mamici norocoase de sept-oct2008(21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

mama ce de balante vad pe aici..sincer si mie imi place zodia..si nu ca sunt eu nascuta in ea...dar sunt oameni ok majoritatea

*** AniS ** 8+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Salutare burtici!
Vreau sa ma alatur voua, avand in vedere faptul ca sunt si eu o 9+. Din prea mult zel si citind cam toate mesajele din capitolele anterioare am postat mesajul la capitolul 20, insa am sesizat la timp.
In consecinta voi scrie alaturat datele mele pentru a putea fi trecuta in listuta cu mamici de octombrie.
DN 30.05.1980
UM 31.12.2007
DPN 06.10.2008
Multi pupici si ne "auzim" pe forum

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Vai Boo, cata dreptate au astia cu balantele... sa nu cumva sa-i scoti din lumea lor

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eu am avut doi fosti prieteni Balanta si aveau amandoi cam aceleasi defecte. Si mi-am promis sa nu cumva sa mai gasesc vreunul ca deja ma ingrijoram ca am atractie pentru ei. Asa ca m-am casatorit cu un Rac. Muuuult mai bine Nu zic ca e zodia Balanta rea, poate nu ma potrivesc cu deloc cu ei.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele vad ca voi vorbiti de zodii..na ca ma bag si io..eu is scorpioanca ,si sotul e sagetator...tinand cont ca bebe e foarte mic ori iese balanta ori scorpion hihi..mi-ar placea orice zodie ar fi numai sa fie el sanatos
Eva..si io am mania cu facututl curateniei..nu-mi place sa stiu ca nu-i curat in casa sau ca nu-s lucrurile aranjate cum vrea capu' meu
maine e deja 8 martie..sa vad ce cadou primesc..
ooo maine relax scrie pe mine...i-am dat sotului sa faca curat ca nu mai vreau sa fac efort

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Andreutac bine ai venit!! Iti dorim o sarcina usoara si fara probleme, sa ai un bebe frumos si sanatos, si sa fi alaturi pana in octombrie.

Tu cum stai cu gravideala?? Ceva greturi, sani durerosi..... Hai spune-ne mai multe despre tine!!

10+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Corect, foarte sufletisti si saritori da' pana sar se inneaca omu' cel putin al meu asa e. Pot sa mor langa el ca pana se misca... trece trenu'

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Fetelor, eu cred ca nu e batuta in cuie chestia asta cu zodiile...De exemplu sotul meu e Fecioara, recunosc mania perfectiunii, e un perfectionist, e tipicar dar in nici un caz nu e zgarcit si nu isi numara banii Nu a fost niciodata asa, in plus nu e functionarul perfect, asa cum scrie pe la carti, adica si-a dezvoltat propria mica afacere si se lupta sa isi fie propriul stapan. Si tatal meu si bunicul meu sunt Fecioare, amandoi, deci la barbatii Fecioara am experienta si pot spune ca sunt buni, blanzi, darnici, muncitori, familisti etc.
Bebe 2 al nostru o sa fie Fecioara si ma bucur mult.
Iar Alex, fetita mea e Balanta, e pe 6 octombrie si NU e deloc indecisa!!! Este foarte hotarata, dintotdeauna..stie exact ce vrea sa faca, cu ce jucarie sa se joace, face ordine la gradinita printre ceilalti copii, este plina de viata (o petrecareata rar intalnita, ar sta la petreceri pana dimineata, sa danseze). Are 2 ani jumatate dar sunt sigura ca asa va fi toata viata: de viata, hotarata, lipicioasa si inteligenta.
Si eu sunt Scorpion si sa stiti ca nu ma regasesc in vreo caracterizare urata, nu sunt ranchiunoasa, las mereu de la mine, nu ma cert, nu impung, nu ma razbun....Ba sunt fraiera de cele mai multe ori si pierd din cauza asta.
Deci zodiile sunt doar asa...informative. Toate sunt bune, important e ce insuflam noi copiilor nostri si ce educatie le dam. De asta depinde evolutia lor ulterioara ca adulti.
Va si pe voi si pe burtici!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Bine punctat kid!

Pe langa caracteristicile date de zodii, conteaza imens si educatia!

10+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Anca, si sotzul meu e sagetator, e o bomboana de barbat!!!

Bine ai venit Andreutac! Iti urez sarcina usoara si bebe sanatos ca frumosi or sa fie toti!!

Sunt de acord Kid2003, povestea cu zodiile e informativa, si eu tot informativ am intrebat de Fecioara!

13+

NOI

gargaritza noastra

Mergi la inceput