Mamici norocoase de sept-oct2008(21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata si de la mine puricoaselor!!! Desi e chiar pranzul, abia acum am reusit sa citesc tot ce ati mai scris de aseara de la ora 17.00 pana acum!!!

Voicu_beby ma bucur ca esti mai bine, rezultatele vor fi OK, fii optimista si vei reusi. Te sarut!

Nushu si eu la prima sarcina vomitam in fiecare dimineatza dar nu de la pasta ci de la periuta de dinti. Si acum mi se intampla sa am senzatia, dar inca nu am vomat deloc dimineata. Or sa treaca si astea...

Eva, iti pot spune din propria experienta (caci eu sunt fecioara) ca fetele din fecioara sunt foarte cumintele, ascultatoare, linistite, isi iubesc mult parinti si se gandesc tot timpul la familie. Eu am invatat super bine si faceam de mica sacrificii ca sa ii fie mai usor mamei sau sa nu cheltui multi bani ca stiam ca mama nu are... O sa fi mandra de fetita ta fecioara, SIGUR!!

10+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

ilia_99, desi am doar 8 sapt se vede bine burtica...o sa pun poze..dar la mine asa a fost mereu..acum chiar ca nu mai vreau o burtoaie..dar nu e cum vreau eu.

Zici bine de balante, numai ca uneori sau mai mereu sunt foarte incapatanate..dar rau si la noi mai e asa un taur un leu si un capricorn...deci numai zodii cu capatani mari

*** AniS ** 8+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Hai sa va zic si la Balante ca majoritatea bebeilor nostri ies Balante

BALANTA
23 septembrie - 22 octombrie "NU SUNT SIGUR..."
Cum e zodia asta?
Balanta e un semn profund relational - pentru ea conteaza enorm sa fie placuta si acceptata de ceilalti.
Ce "PASARELE" are?
Din acest motiv, chiar daca are fixatiile ei, e suficient de diplomata ca sa nu-i agaseze pe cei din jur cu ele. Totusi, se intampla adesea sa te nedumereasca prin nehotararea ei. La origine se afla "mania echitatii" - incearca intotdeauna sa analizeze diferitele aspecte ale unei situatii pentru a fi sigura ca face alegerea justa. Te mai poate sacai cu sintagme de genul "nu e drept", "pe de alta parte", sau "stiu ca ai dreptate, dar si el (ea)...". Uneori e cuprinsa de o ciudata manie a contradictiei, sustinand o opinie adversa, numai de dragul de a... echilibra balanta discutiei!
Cand face urat?
Maniile ei cele mai frecvente tin de nevoia de armonie: "face urat" daca-i e tulburata pacea interioara, daca ii strici ambianta sau daca o agresezi cu zgomote disonante, culori tipatoare ori cu manifestari de prost-gust.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Nocom, credeam ca numai eu am fost asa.. dar uite ca nu sunt singura. Poate chiar e o trasatura a zodiei, cine stie.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

quote:
Originally posted by andreeaUK

Multumesc freshanan, te rog mult poti sa imi dai si mie link-ul.

Va pup

Andreea 14+

andreeaUK ti-am trimis un e-mail. sa imi spui dc l-ai primit si dc ai reusit sa te programezi

14+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Sotul meu e si el Balanta! Noi o balantica ne-am dorit. Mie mi se par oamnei echilibrati si buni! usor incapatanati, dar se poate trai cu asta nu? Imi place zodia!

10+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Pup toate fetele! Sa treaca greturile!
Azi m-am simtit mai bine, chiar am putut manca de dimineata!
La capitolul zodii noi stam asa:sotul peste, eu gemeni, bebe 1 balanta si bebe 2 tot balanta (chiar daca se va naste mai repede, cred ca tot balanta va iesi, ca mai tarziu nu are cum ca va fi cezariana)

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Boo si Nocom, multumesc. Dupa cum se vede treaba fetitza o sa cam semene cu mine la manii, desi eu sunt Pesti nu Fecioara. Si eu observ si musca de pe capitoliu, sunt maniaca cu ordinea si curatenia si am mania perfectionismului.

13+

NOI

gargaritza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

cu balantele...pot sa zic ca sunt indecisi asa e...dar sunt foarte sufletisti si saritori..
Cat despre manii....sunt cam dezordonati...nu au ei treaba cu mania curateniei...daca gasesc alte persoane sa faca e bine..dar sunt f curati

*** AniS ** 8+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Sotul meu e balanta iar eu ... berbec. Si ies scantei de multe ori. Per total insa e bine, atata timp cat exista dragoste si intelegere.

Mie mi-ar placea ca puiul sa iasa leu. Dar asta doar daca "vine" mai repede cu 2 saptamani fata de data programata. Despre fecioare nu stiu multe, nu am avut cunostinte sau prieteni.

Mergi la inceput