Mamici norocoase de sept-oct2008(21)
Raspunsuri - Pagina 3
teomaria spune:
nushulica, nu stiu cum sa te ajut, n-am varsat la nici o sarcina (doar senzatii de greata care-mi treceau, culmea...mancand (rontaind);poate ceva acru ar merge...o lamaie, o cana de bors facut in casa??!!
Boo, la noi in familie sunt 2 lei si 2 pesti![]()
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
11+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
ilia_99 spune:
teomaria, m-au topit copiii tai! sunt frumosi foc amindoi, sa va aduca numai bucurii. si bb3 la fel, ca sunt sigura ca o sa fie la fel de frumos!
Ptiu, sa nu ti-i deochi!
7+
teomaria spune:
ilia_99
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
11+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
anca81 spune:
Nushulica, eu am varsat azi dimineata din cauza pastei de dinti. Nu am avut greturi deloc dar de la pasta de dinti uneori mi se face rau. E nasoala de tot senzatia. Imi pare rau ca te simti asa.
JulyMorning spune:
Pai daca tot vorbiti de zodii, sa va explic eu... io cu al meu suntem doi lei... si daca bebelele se grabeste iese si el/ea leu
. Va dati seama ce menajerie iese la mine??? 
_
Our future determines our past
Fasolica de S14+
EvaF spune:
Boo, si noi o sa avem o mica Fecioara de septembrie. Daca tot esti in tema, cum sunt copiii Fecioara? Nu cred 100% in zodii, dar asa ca linie generala. Sunt copii cuminti? Ce zici? Nu fii modesta, spune tot!![]()
Ilia_99bine ai venit in clubul fetelor care incep sa urasca cantarul. Si eu ziceam zilele trecute ca am luat 5 kg pana in saptamana 14; bine ca am unde pune...
Teomaria, si eu vreau o fetita (sau un baietel, cine stie???) cu ochii verzi. Sotul meu are ochii verzi, la fel si soacra-mea, asa ca poate poate...
Fetelor cu greturi, nu stiu ce sa va zic, nu am avut greturi deloc! Eu am seara o usoara stare de greata, si fac salata de rosii sau verde cu mult otzet, asa imi place mai nou!
13+ 
NOI
gargaritza noastra
nushulica spune:
multumesc de raspunsuri...e groaznic
si eu care eram asa bucuroasa ca ma simteam bine
daca tot sufar cu greturile atunci macar sa fie baiat
sa-mi fac si eu damblaua!!!![]()
bebelushul
monica_dicut spune:
Of of, ca vorbiti de zodii
sotzu e balanta, mama e balanta, doi indecisi si nenorociti de soarta (asta cred ei
) Ma bucur ca bebe o sa iasa fecioara (daca nu se incapataneaza sa mai stea o saptamana). Si io's peshtoaica... ![]()
Eva, io's trezita de mult, da am sef pe cap si nu prea am putut scrie
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
ilia_99 spune:
fetelor... cu zodiile am eu o pb: cu scorpionul, adica. sotul, fii-mea si, se pare, bb3 vor imparti aceasta zodie. eu, in curind, la Balaceanca, probabil!

7+
Boo spune:
Eva acum de copii nu prea stiu ce sa spun, ca nu am cunoscut multi copii fecioare. Plus ca nu imi dau seama cat de mult se manifesta zodia la copii mici. Stiu cum e mai tarziu. Eu ca si copil am fost cuminte, cateodata ma gandesc ca prea cuminte si ca as fi putut sa fac mai multe prostii la viata mea. Dar nu stiu cat are asta legatura cu zodia.
Uite ce scrie la fecioare :
FIXURI SI OBSESII DE ZODII !! ;)
FECIOARA
23 august - 22 septembrie "SA ANALIZAM"
Cum e zodia asta?
La cate manii (mai mici sau mai mari) are, Fecioara s-ar mai putea numi si "zodia micilor maniaci".
Ce "PASARELE" are?
Totul izvoraste din atributele semnului: spirit de observatie (care detecteaza chiar si cele mai marunte defecte), simtul amanuntului, puternice tendinte critice, gandire analitica, dragoste pentru ordine, punctualitate si curatenie, tentatia de a clasifica si cataloga. Toate astea sunt bune in munca, dar in relatii devin destul de enervante. Experta in despicatul firului in patru, Fecioara mai sufera de ceea ce am putea numi "obsesia perfectiunii", "fixatia restului" si "sindromul furnicii". Pe rand, ar veni cam asa: vrea ca totul sa fie perfect si iti scoate ochii pentru orice fleac, cat de mic. Apoi, econoama, tine socoteala pana la ultimul sfant. In plus, aduna mereu, colectioneaza, stocheaza.
Cand face urat?
Cu cat imbatraneste, cu atat devine mai tipicara si mai pisaloaga. I se iarta insa multe, fiindca e inteligenta, practica, harnica si devotata.
Au incercat sa o dreaga la sfarsit, dupa cum vedeti. Dar din pacate ma cam recunosc 
Buburuza
asa creste Buburuza