Mamici norocoase de sept-oct2008(21)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor ce sa fac ca nu mai pot nu pot nici sa mananc nici sa beau nimic nu merge nici cu grefe nici portocale nici nik la spalatul pe dinti a vomitat cineva in afara de mine???

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Anis, pai daca bebe vine de ziua ta, ar fi un cadou fff frumos, nu???

13+

NOI

gargaritza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

hei fetelor, ce faceti?
salut anis cum e burtica ta, se vede sau nu?

va spun un secret: m-am cintarit azi dimineata, e adevarat, dupa ce mincasem si bausem... am luat aproape 2 kg! Si retin apa, e clar: aseara aveam gleznele umflate. Fetelro, prea rpd, ce ma fac pina la 9 luni?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaUK spune:

Multumesc freshanan, te rog mult poti sa imi dai si mie link-ul.

Va pup

Andreea 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by anis

apropo eu sunt nascuta pe 30 sept...si dupa cum se pare bb va fi balanta..asa ca vai de fundul meu...

Vai de fundu tau ca mod de sarbatorire a zilei de nastere sau ca o sa fie Balantza ? Cum sunt balantele ?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Eva, mercik de aprecieri - DD a avut grija sa-mi implineasca visul de-a avea si fetita si baiat; fie vorba intre noi, cand am mers la dr. de fam.s-o anunt ca-s gravi mi-a zis sa mai fac, ca fac copii frumosi (scuzati modestia)- pana la urma pentru orice mama puiul ei cel mai frumos...Inca ceva...fetita are ochii albastri , baiatul caprui, iar noi verzi, asa ca-i musai sa facem si unul cu ochii verzi, nuuu???!!
anis, eu i-am nascut pe-amandoi cu 2S mai devreme
Ancutza, eu am facu beta hcg la 4SA si era 36,4 (corespunzator pt.4-5S); dar am facut dimineata si la amiaza mi-a dat rezultatul in aceeasi zi.Cred ca daca mergeai la maternitate iti dadea rezultatul mai repede, acolo se lucreaza si pt. mamicile internate , iar dr. vor rezultatul imediat nu dupa 2-3zile.Sa dea DD sa fie bine!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">11+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eu sunt Fecioara, tatal meu tot Fecioara ... bebe tot Fecioara. Vai de cei din jurul nostru

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

alinushca, sunt foarte tari balantele! parintii mei sunt balante amindoi si bb 2 tot balanta, la o zi dupa mama.

mie imi plac, desi uneori putin indecisi, deh... da' sunt corecti, loiali, creativi si plini de viata.

anis... zic bine?

7+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica

fetelor ce sa fac ca nu mai pot nu pot nici sa mananc nici sa beau nimic nu merge nici cu grefe nici portocale nici nik la spalatul pe dinti a vomitat cineva in afara de mine???

bebelushul

da, si mie imi vine sa vomit de fiecare data cand ma spal pe dinti. mai ales cand ajung la dintii de sus. asa ca incerc sa ma spal fara pasta cand ajung la cei de sus pe pe cat posibil macar sa nu ma innec... eu am momente in ziua cand nu mi-e foame si mi se pare ca nu imi vine sa mananc nimic dar cand pot de fapt sa mananc. si atunci bag repede ceva cat sa imi ajunga pentru restul zilei.

7+

Mergi la inceput

anca, io cand ziceam mai devreme ca nu poti determina varsta sarcinii prin HCG ma refeream ca nu poti sti exact cat are. Un interval de genul 4-5 saptamani sau 6-7 saptamani... nu e tocmai relevant. La eco iti zice exact cate saptamani si cate zile ai. La mine s-a vazut la 4 saptamani punctuletzu de 3 mm. L-a gasit imediat doctoru.
Boo... la fecioare ma pricep! Dar la mine o sa fie la limita intre balanta si scorpie. Sincer, mie imi plac oamenii decisi. Dar cum o vrea Dumnezeu.

7+

Mergi la inceput