Mamici norocoase de sept-oct2008(21)
Raspunsuri - Pagina 10
voicu_bebi spune:
bey ce faceti..ce-i cu linisttea asta..tot bazai pe aici sa vad ce mai scrieti da nimic
..
tare faza cu diareea
..chiar nu stiam
fetele voi ce faceti maine? va duceti pe undeva? mie mi-e cam somn ,dar trebuie sa mai strang pe aici si am asa o sila si un nechef![]()
Anca..viitoare mamica 

piolica spune:
salut la toate fetele, nu am mai avut timp sa intru pe site si acum am foarteeeeee mult de citit din urma.
eu am auzit ca uleiul de migdale dulci este foarte bun impotriva vergeturilor. intra foarte bine in piele, insa nu imediat. eu ma dau numai seara pe burtica is pe sani.
EvaF - tu poti sa-ti cumperi foarte usor din Franta, eu nu am gasit acest ulei (l'huile d'amande douce) in Ungaria si mi l-a cumparat un prieten din Franta de la Super U. Un flacon de 50ml costa 2 euro.
13+
bitza2008 spune:
Ce mai faceti, albinutze?
piolica, unde disparusi, draga, ultimele zile?
FEtele, eu mereu am fost o sensibila si o mica
, dar in ultimul timp sunt si mai si. Voi sunteti tot asa sensibile sau ma ramolesc eu?
Tot ati discutat de ulei de palmier? Eu nu am gasit aici. Ma mir ca astia au toate nebuniile posibile. De ce e asa special?
14+
Codruta27 spune:
Si eu plang din orice! Am plans cand l-am vazut pe Steve Irwin la TV. Am plans ieri de Patrick Swayze! La filmulete cu animale si copii care sufera cumva nu ma pot uita! Hormonii sunt de vina! Ne pregatim sa devenim mamici! Dragele de noi, ce sensible suntem!

10+
Bebe mic
Delphinas spune:
mi-am luat rezultatul de la anticorpi si mi-a iesit absent. am intrebat asistenta daca e bine si mi-a zis ca e bine. uuufffff am mai trecut un hop.
poze
6+
ai grija de mazarica mea
primele hainute
monica_dicut spune:
Fetili si io sunt campioana la plans. CHiar ieri am tras o repriza
. Hormonii sunt de vina. Nu va faceti griji
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
piolica spune:
Bitza am avut foarte mult de lucru, insa astazi vad ca e mai bine si pot si eu sa va citesc.
voi ati spus la serviciu ca sinteti gravide? eu-inca nu am spus. eu astept marirea de salariu si dupa aceea spun
daca vad ca ies de tot din pantaloni, va trebui sa spun. seful meu este la Londra, ma vad cu el foarte rar, cam o data pe luna, asa ca pina data viitoare mai e. problema este ca eu am o echipa de vreo 30 de oameni si am senzatia ca toti vad ceva schimbat la mine... sau poate sint eu paranoica.![]()
m-am hotarit sa spun pe la inceputul lui aprilie, cind ne intoarcem din vacanta.
pupici la toate fetele. ma bucur sa va citesc, chiar daca scriu mai rar.
13+
sanziana27 spune:
Delphinas ai RH-ul negativ sau despre ce anticorpi vorbesti?
Eu am Rhul negativ dar din luna a 4 a voi face titrare de anticorpi, dar lunar pana voi naste. Asa am facut si la prima sarcina!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
7+
monica_dicut spune:
Anticorpi pt ce DElphinash ?
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO