Mamici norocoase de sept-oct2008(21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

hey..burtici!!!!! ziua buna!!!
mama ce de dicutii pe aici...
july sio sunt leu si sotzu la fel! bb poate va fi si el leu..deci let's rock!
delphi chiar asa ce anticorpi!? la ce?
bebi puiutzul drag!!!!
mi-am luat azi blugi de gravi!!! am gasit in sfasrit sunt exact cum vroiam..ceva mai evazati si marime mica..xs..am se la fac o poza maine!
va pupez mey pa taoate...toate toate!
aa..legat de concediu de odihna..eu stiu ca, contractul de munca se suspenda odata cu inceperea concediului de maternitate..adika la cele 42 de zilede la nasterea lui bb!!!!!!! si nu odata cu prenatalul...ca prenatalul e si ala un conceidu..iar contractul nu este inca suspendat!
..mai vedem noi..mai rumegam o leac legea

Oana
15+
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

dau o fuga pana la piata sa-mi cumpar niste flori pt mama pt soacra pt cumnate ca maine nu vreau sa ma calc in picioare cu disperatii. revin. voi sa fiti cuminti

poze

6+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetelor!

Eu va citesc de mult din primele capitole dar am vrut sa fiu sigura ca bebe e bine. Am avut si probleme,sangerari si un hematom destul de mare si am facut tratament cu utrogestan si gravibinon.Chiar prima echografie dupa sangerare a avut o concluzie cam nasoala "sarcina oprita din evolutie" dar bebe a fost puternic si acum e mare :))

Azi am fost la echo la Iosup. Bebelica este bine dezvoltat are 6,21 cm si 70 gr
UM este 4 dec si DPN 12 septembrie ( ne luam dupa masuratori ca am avut ovulatia tarzie)

Bebe pare sa fie fetitza :). Mai am o fetita de 3 ani si 8 luni o scumpete de copil

Dupa echografia de la 8 sapt trebuia azi sa am 12 sapt si 2 zile dar dupa echo am 13, o fi lungana bebelica

Am vazut fete cunoscute pe aici si mai stiu si alte fete care inca nu s au inscris dar i astept

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Wow da ati scris nu gluma.Lipseste omul o leaca si va gaseste cu 30 de pagini mai incolo.

Am vazut ca vorbeati de uleiul de masline,asa am auzit si eu ca e cel mai bun.Si de cel de migdale dulci am auzit dar sincer ma indoiesc ca se gaseste in Bucuresti.Daca vede cineva sa ma anunte si pe mine!

Maria2004,Anis,Kid,Monica,Delphinas,Codruta,Ilia,July,Oana va pup pe toate si va urez weekand placut si de 8 martie,mamicilor!!!!!!!

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

laureta ine ai venit si iti doresc sarcina usoara pe mai departe! felicitari pt bb maricel..posibil fetitza..si felicitari ce este un bb luptator!!!!!! asteptam si restul gashtii de care vorbeai
musette pupici si voua..adik tie su al micu' si have fun tomorrow...and every day!!
delphi aha..deci de rh era vorba...si eu il am negativ dar noroc ca sotzu are tot negativ...asa ca nu e buba! la voi tati are +?

Oana
15+
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Laureta bine ai venit!!!

Si eu am un baietel de 3 ani si 7 luni, nascut in iulie 2004 si acum bb2 de septembrie 2008. Crezi ca diferenta dintre copii nostri e optima? Eu ma gandesc ca este deja cam mare, si nu prea or sa mai aiba nimik in comun, nu se vor putea juca impreuna.... dar asa a fost sa fie. Noi ne dorim al doilea bb de ceva timp, dar desi prima oara ne-a iesit din prima acuma ne-am chinuit 1 an!! Asta este.

Sunt convinsa ca o sa avem multe de povestit impreuna. Astept cat mai multe detalii despre voi, poze....
Pupici

10+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

bun venit noilor gravidutze..laureta bine ai venit
oana
fetele eu mi-am facut salata din salata verde cu catsravetii cu ulei si otet si branza...si imi mai fac si niste oua fierte..ce mananc si eu cine mai e ca mine salata acrisoara cu branza..hihi
va pupic...

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Multumesc de primire

Nocom am vazut ca esti la mamicile de iulie-august, eu sunt la cele ce mai-iunie dar intru des si pe la voi ca am fete dragi mie.

Am fost o vreme la aspirante, vreo 2 ani am incercat bebelica si am ramas cand ne asteptam cel mai putin cu Inisa.
Acum bb2 este total o surpriza pentru noi. Nu am "gresit" niciodata in 13 ani de cand sunt cu sotul si ete acum ...pac bebe

De diferenta eu nu imi fac probleme. Ala mai mic o sa invete mult mai repede de la cel mare.

Oanasm am vazut filmuletul cu bebelica al tau, am si eu filmuletul de azi. O sa incerc de a casa sa il pun.

Aici sunt poze cu bb2 , mie nu prea mi se par clare cu totul ca la cabinet erau pozitii unde bebe sa vedea f bine.
http://good-times.webshots.com/album/562321881JTgNtC

Si poze cu Inisa
http://family.webshots.com/album/562025739PhJbsF?start=24

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Laureta ai o fetita frumoasa foc,sa va traiasca!!!!!!

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Laureta, este superba fetitza ta. sa va traiasca! Bine ai venit la noi si o odisee frumoasa iti doresc.

Onutza, mi-era dor de tine . Claudinna unde e?

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput