Mamici norocoase de sept-oct2008(21)
Raspunsuri - Pagina 12
Delphinas spune:
oana dinainte de a ma casatori cu sotul meu mi-a zis ca are rh pozitiv, insa ieri nu stiu ce ii veni si mi-a zis ca nu stie, ca nu isi aduce aminte sa-mi fi zis asa ceva. e uituc si asta. azi a reusit sa ma enerveze cat a putut el de tare, dar din nefericire pt el diseara se va inveli cu usa, nici macar presul de la intrare nu i-l las. voiam sa cumpar flori si pt soacra si pt surorile lui, dar m-am razgandit. eu am fost o doamna cu ele si nu au macar bun simt sa fie si ele mai diplomate. dar unde nu e 7 ani de acasa, nu e nimic.
laureta sotul tau seamana cu buzdugan cand era mai tanar.![]()
poze
6+
ai grija de mazarica mea
primele hainute
Codruta27 spune:
Dragele mele dragi,
Weekend placut! La Multi Ani pentru maine!
P.S. Peste 4 ani vom fi invitate la prima serbare la gradinita (mamicile care sunt la prima sarcina)! Ce dragut!
Va pup! Aveti grija de voi!!!
10+
Bebe mic
khristin spune:
Laureta, bine ai venit la odiseea noastra
, noi ne-am mai intalnit pe DC pe aici de-a lungul anilor
frumoasa locatie ai....ma faci deja sa visez la plaja din Punta Cana cu palmieri si nisip alb 
Teomaria, merci
...intr-o zi cand o sa apuc sa pun si semnatura cu siguranta o voi face, acum sint in 9+ ![]()
Delphinas, lasa uita supararea, iarta-l si pe sot si pe soacra, nu pune la suflet in perioada asta 
Va doresc de pe acum un 8 martie plin de soare si bucurie
....la noi aici se mai anunta inca vreo 20-30 cm de zapada ![]()
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
EvaF spune:
Greu sa va urmareasca omul, fetelor!
Bine ai venit, Laureta!
Si la mine aceeasi poveste, bebelina mea a crescut cu o saptamana mai mult decat trebuia de la o ecografie la alta. Asa ca oricate calcule as face eu, bebe tot mai mare este!
Anca, mi-ai facut o pofta cu salata de salata verde acrisoara, si eu voi face acelasi lucru!

. Numai la salate poftesc...cu mult otzet.

13+ 
NOI
gargaritza noastra
Delphinas spune:
va invit la un compot de ananas. yamiii...poftiti va rog!!!
poze
6+
ai grija de mazarica mea
primele hainute
monica_dicut spune:
Eu va invit la o portie de spaghete 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
piolica spune:
La multi ani de 8 Martie si un weekend cit mai placut.
sa ne auzim cu bine saptamina viitoare.
13+
[url=''http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Piolica&year=2008&month=9&day=9&babycount=1'']minunea[/url]
piolica spune:
nu-mi ies deloc ''ghilimelele'' la ticker - ori sint obosita, ori le pun aiurea.
daca aveti un ochi bun si sesizati greseala, spuneti-mi va rog.
13+
[url=''http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Piolica&year=2008&month=9&day=9&babycount=1'']minunea[/url]
khristin spune:
Fetelor, ce dragute sinteti voi cu atatea bunatati, noroc ca la noi aici e vremea pranzului ![]()
Eva, si fiimea a fost mare, si n-a iesit decat indusa, nici nu vrea sa ma gandesc cat de mare o fi al doilea 
Piolica, nu cred ca mai trebuie sa pui ultima paranteza.
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
Delphinas spune:
acum ca am vazut ca a mai facut cineva ce as fi ales eu, pot sa va spun ca daca mi s-ar fi spus ca sarcina s-a oprit din evolutie, as fi continuat si as fi sperat in continuare ca totul va fi bine.
laureta ma bucur ca ai avut puterea sa crezi in ceea ce simti tu.
poze
6+
ai grija de mazarica mea
primele hainute