Mamici norocoase de sept-oct2008(21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Piolica, erau ghilimelele....merge acum...da-i copy si paste

minunea

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

kristin, am incercat dar vad ca nu merge.... m-am enervat si am scos ticker-ul, e mai simplu asa, mai ales ca e vineri si sint obosita.

delphinas, nu fi trista, gindeste-te ca ce ai tu nu mai are nimeni. bucura-te de mazarica alaturi de familia ta, isi vor da seama ca nu au reactionat corect. si mai ales ca maine e 8 martie, e interzis sa fi suparata.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am revenit si eu dupa cateva ore bune de somn si cel mai mult ma bucur ca m-am trezit "bine" adik nu mi-e greata , nu ma doar nimic...fain,nu??

lauretabine ai venit si sarcina usoara!!!sa-ti traiasca fetili te trec si in listutza

beyy iar ati inceput cu mancarea?? poate sunt fete care poftesc

bebelushul

Mergi la inceput

Piolica, uita-l mai jos....e al tau
minunea

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Kristin, esti o dragutza. insa daca eu deschid link-ul facut de tine ma duce pe acel http, eu vreau sa stiu cum ai facut tu sa se vada numai 'minunea' sau orice alt text fara sa se mai vada si link-ul. daca copiez numai textul, nu poate copia si hyperlinkul.

ma gindeam eu ca e ceva pe la ghilimele, insa nu ma prind absolut deloc...

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

nushulica da noi nu suntem zgarcite, dam si la fetele care poftesc.
a venit seara si odata cu ea si greturile mele...vesnicele mele greturi de seara. numai ca azi parca imi vine asa inapoi...bleaxx

poze

6+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Piolica, pai ghilimele tale aratau ca doua apostrofuri ca sa zic asa, deci am inlocuit ce ai pus tu cu ghilimele si a mers.

Delphinas, daca te teleportezi la mine e 12 la amiaza, asa ca ai sanse sa nu-ti mai fie rau

Am uitat sa va zic ca de azi sint in vacanta timp de o saptamana.....hoorraaaayyyy

Cristina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delphinas

nushulica da noi nu suntem zgarcite, dam si la fetele care poftesc.
a venit seara si odata cu ea si greturile mele...vesnicele mele greturi de seara. numai ca azi parca imi vine asa inapoi...bleaxx

poze

6+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

e bine ca dati si pofticioaselor da sincer eu glumeam

asta e prima seara in care eu nu am greturi...in schimb am avut de dimineata de m-au termnat...la mine a mers o perioada de timp cu muraturi mere acre sau portocale, la tine nu merge?

piolica la prima pagina fix sub listutza ai explicatia cum sa pui linkuri care il vrei sub o denumire daca citesti atent cu ai cum sa gresesti

bebelushul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by khristin

Piolica, pai ghilimele tale aratau ca doua apostrofuri ca sa zic asa, deci am inlocuit ce ai pus tu cu ghilimele si a mers.

Delphinas, daca te teleportezi la mine e 12 la amiaza, asa ca ai sanse sa nu-ti mai fie rau

Am uitat sa va zic ca de azi sint in vacanta timp de o saptamana.....hoorraaaayyyy

Cristina

cristina sincer eu cateodata as vrea sa ma teleportez de tot la tine in tara ,,,noroc ca-mi revin repede din "visare"

bebelushul

Mergi la inceput

minunea

kristin, esti o minunatie! merge!!!!! eu folosesc un laptop cu o tastatura super originala (adica ungureasca) si intotdeauna am folosit '' pe post de ghilimele si nu ghilimelele adevarate "

o sa-mi fac actualizare la semnatura repejor. mii de pupici.

13+

Mergi la inceput