Mamici norocoase de sept-oct2008(21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Kristin, acum am vazut ca locuiesti la Toronto. wow, este un super oras. am fost in vara in canada, o cumnata de-a mea locuieste la Montreal. am stat 3 saptamini si am facut un super traseu, incluzind Toronto, Niagara, New York, Boston + o gramada prin Quebeq. Mi-a plcut foarte mult Toronto, este atit de americanizat, iar orasul subteran este super fain.

cumnata mea m-a sunat acum 2 seri, si printre altele mi-a spus cum e cu zapada pe la voi. asta e ceva... e martie si la voi inca ninge.

curaj, o sa vina si la voi soarele si o sa fie asa de frumos!

13+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

laureta bun venit, sarcina usoare si bb sanatos
nocom zici tu ca va fi mare diferenta intre cei 2 copii ai tai ? pai eu ce sa zic de 8 ani ? mai aveam putin si faceam copii la 10 ani diferenta (cum e intre sotz si cumnata. cat au fost mici nu au avut nicio treaba unul cu altul, acum dupa ce a trecut cumnata de 20 de ani au inceput sa mai comunice)
pupici

14+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

nushu eu am avut o perioada in care ca sa pot manca prestam cate o muratura pana cand mi-au iesit 2 herpesuri simultan. merge cu potricale si mere dar apoi ma balonez precum

poze

6+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Cu mancarea eu poftesc acrituri, sa nu vad dulciuri. Greturile au fost in floare de la sapt 5 si mai am si acum.
Azi am fost tot departamentul la restaurantul Mama si am facuto lata :))

Delphinas chiar am o poza cu Buzdugan in album sigur te ai uitat la sotul meu?
In leg cu sarcina trebuie sa crezi in tine ca bb este foarte bine si nu se va intampla nimic rau. La noi a venit surpriza bb si poate la inceput am fost prea bulversati sa ne bucuram.
A doua zi dupa testul pozitiv am inceput sa sangerez daca nu aveam testul ziceam ca mi a venit ciclul si n as fi facut nimic ca nu ma asteptam la sarcina. Dar lucrurile s au asezat in asa fel sa i fie bine lui bb.
Doamne Doamne stie ce face crede ma. Multa rabdare si putere iti doresc si sa ai o sarcina super usoara.

Khristin ma bucur ca ne “vedem” dupa atata timp. Felicitari pentru sarcina.Pupici printesei

Nushulica curaj cu greturile vor trece si alea. La mine sunt zile cand toata ziua e “gretoasa” si zile ca ma simt binisor. Am inceput sa pap ca deja slabisem 2 kg si asa ma ia vantul.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

cred ca pe el il vazui eu si am zis ca e sotul tau.

poze

primele hainute

Mergi la inceput

iar am ramas singurel aici??

poze

primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

delphinas sunt si eu aici cu tine...vreau sa zic ca isi face sotul de mancare ceva prajit,si imi vine rau
te rog eu delphinas nu te mai gandi la ce-i mai rau ca nu face bine la bebe...daca ma gandesc cum eram eu ieri .. vai de mine..si eu cate ganduri nu aveam in cap ..dar am zis sa imi revin ca trebuie sa fiu bine pt bebe ca doar el conteaza si ce simt eu..eu simt ca e bebe,si asa sa simti si tu si fara ganduri negre te rog eu...cred ca tu esti la fel ca mine am avut ovulatia tarzie si de aceea ..stai linistita

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

uuhhh ce bine ca mai e cineva cu mine. anca eu gandesc cat de optimist pot si simt ca mazarica e bine si e acolo la locul ei. eu cred ca am ovulat tarziu si de asta e asa mica fata de cat a fi trebuit sa aiba daca ar fi fost sa fie regulata.
eu ma uit acum pe tvr1 la o data in viata si vreau sa iti spun ca am ochii in lacrimi si nu pot sa-mi explic de ce. poate ca imi amintesc de clipele cand am fost alaturi de acesti oameni si am vb cu ei. si cand ma gandesc ca inainate de a ma angaja nici nu voiam sa aud de folclor popular.

poze

primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

ancutza, sper ca te-ai mai linistit

delphinash

Eu ma duc s ama intind ca ma cam doare burta de vreo doua zile, ma tine si e tare. Nu stiu ce sa fac pt ca nu mai am nici o pozitie comoda.

Noapte buna va doresc si ne "auzim" maine.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Remember me? 'Seara dragutelor!

Mi-am luat rezultatele de la analize, sunt cam asa:

Ag HBs negativ
Anti - HBc negativ
Anti - HBc -IgM negativ
Anti - HCV negativ
Anticorpi Citomegalovirus IgG pozitiv
Anticorpi Citomegalovirus IgM 0.13 (negativ)
Anticorpi rubeola - IgG 97.9 (pozitiv)
Anticorpi rubeola - IgM negativ
Toxoplasma IgG <4 (negativ)
Toxoplasma IgM negativ

Pana ajung luni la medic lamuriti-ma si pe mine...comparam putin cu ale voastre? Mai are cineva la fel? V-a spus medicul ca-i vreo problema?

Pupici!

14+
Mamica de septembrie 2008

Mergi la inceput