Mamici norocoase de sept-oct2008(21)
Raspunsuri - Pagina 15
monica_dicut spune:
giulianna, sunt perfecte. Unde ai Igg pozitiv inseamna ca ai avut boala si ai anticopi ceea ce e super. La restul ar trebui sa ai niste valori de referinta. cum sunt? 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
monica_dicut spune:
Si la toxo ai exact ca si mine. Adica nici nu o ai acum in corp da nici nu ai anticorpi. Ceea ce inseamna ca probabil ti-o va da sa o repeti la un mom dat in sarcina.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
teomaria spune:
Giuliana - sunt ff. bune analizele;analizele infectioase arata ca ai avut contact cu virusul citomegalic si cu cel rubeolic (IgG pozitiv), lucru care iti ofera oarecum protectie pe parcursul sarcini deoarece organismul este deja imunizat.Important e sa nu fie IgM pozitiv (asta ar insemna ca ai acum infectia), deci e bine; ai grija ca pt. celelate virusuri nu esti imunizata si e periculos sa le contactezi in sarcina.
laureta, bun venit printre noi si sarcina usoara!!
Noapte buna burtici!!Fug si eu la 
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
11+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
monica_dicut spune:
Vaaaaai , sunt membru matur 
ce dragutz 

POZNICI CU NOI
12+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
_giulianna_ spune:
Ma nu te-ai culcat? Tleci in pat ca te doale bulta! 
Valorile indica rezultatul, precum am scris in paranteza.
La citotralala...IgM 0.13 (<0,70 negativ; 0.70 echivoc se recomanda repetarea rezoltarii; >90 pozitiv)
Anticorpi rubeola IgG 97.9 (<5 negativ acest rezultat nu exclude o infectie primara recenta; >5 dar <10 echivoc, se recomanda repetarea analizei; >10 pozitiv acest rezultat indica infectie recenta; in cazul suspiciunii de infectie recenta se recomanda repetarea determinarii)
Toxoplasma IgG negativ <4 (<4 absenta imunitatii)
La ultima-i cam dubios nu?
Le-ai comparat cu ale tale?
14+
Mamica de septembrie 2008
Pingudina spune:
S-a vorbit mai devreme despre proiectul de lege care prevede cresterea alocatiei de ingrijire copil la 85% din salariu...Oare nu putem face nimic sa readucem in discutie acest proiect? A trecut deja aproape jum de an de cand a fost propus si a disparut din toate discutiile. Ma gandesc ca asa cum au facut astia cu taxa de prima inmatriculare am putea face si noi. Miza e mult mai mare, iar numarul persoanelor direct atinse de aceasta lege de asemenea este mai mare decat in cazul taxei de prima inmatriculare.
Ce ati spune sa facem o petitie si sa le scriem celor de la Realitatea TV? Stiu ca ei i-au ajutat pe cei cu taxa de inmatriculare si vreo 2 luni nu auzeam la stiri decat despre taxe si plangeri pe tema nedreptatii ei.
Haideti sa ne mobilizam putin!
_giulianna_ spune:
Teomaria un mare mare pupic
si multumesc!
Huh....hai ca aveam dubii da' m-ati lamurit!
Sar'na mult!
Aaaaa ma fetelor voi nu aveti pipi schimbat la culoare? O fi de la Elevit? Al meu parca-i Fanta sau...mai degraba...bors?
:))
14+
Mamica de septembrie 2008
anis spune:
giuliana pipi e mai galben din cauza sarcinii, mai exact a hormonului gonatropina parca se chema...e normal.
Cat priveste analiza c toxoplasma ea arata ca nu ai avut-o ...unele laboratoare au ca masura ce ti-au dat tie..adica pana la 4, se considera a fi o valoara negativa.Ce pot sa iti spun sa te feresti de pisici mai ales de locul unde isi fac fecalele..prin nisip etc..
*** AniS **
8+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
laureta, tu cu acriturile...eu in schimb bag si acrituri mai ales varza murata dar si dulciuri, strudele cu mere...ce mai combinatie nene...
Culmea e ca eu nu mananc peste deloc, la primele 2 sarcini am mancat peste..fetele mananca la greu peste..dar acum inca..zic inca ca nu e tarziu, nu ma ating de el..nici nu il suport de abia il fac la fete.
*** AniS **
8+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
khristin spune:
Nushulica, stii tu cum se spune ca niciodata nu e prea tarziu....![]()
Piolica, ma bucur ca am reusit sa te ajut cu semnatura, daca ti s-a facut dor, iaca niste poze cu Niagara pe timpul iernii
. De azi pana maine mai asteptam vreo 25 cm zapada 
Laureta, felicitari
, acum am vazut si eu ca mai asteptati o fetita....super, sa va bucurati de amandoua floricelele
, vad ca pana acum predomina clar carucioarele roz ![]()
Eu tocmai ma pregatesc sa ies la restaurant cu vreo opspce romancute una si una
, ce mod mai bun de a-mi incepe vacata, nu?
Iar sotul ramane la babysitting 
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB