Mamici norocoase de sept-oct2008(21)
Raspunsuri - Pagina 16
claudinna spune:
Neata!!!!
LA MULTI ANI, mamici si viitoare mamici!!!
cele care anul asta vom fi pentru prima data mame, asta este ultimul 8 martie fara puisori!
cum zicea si Codruta, peste 4 ani, suntem la serbare la gradi...
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
14+
claudinna spune:
eu am fost f obosita in ultimul timp si nu am mai putut scrie, va citeam si apoi fuga la culcare:)
dimineata ma simt eu cel mai bine si chiar ma trezesc ff usor si ff devreme! dupa pranz....cam greu te mai intelegi cu mine, obosesc f repede, la mers nu mai am aceeasi viteza...
Bun venit!! pentru toate gravidutele noi!! Sa veti sarcini usoare si bebelusi asha cum va doriti!
nushulica, f frumoasa prima pagina:)
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
14+
felicic76 spune:
buna dimineata, la multi ani mamicilor si viitoarelor mamici!

sa aveti o zi frumoasa si sa va bucurati de ziua frumoasa, flori si cadouri!
Imi propusesem sa dorm pana mai tarziu, dar iar se schimba bordurile! si eu sunt in forma dimineata si dupa amiaza, iar de la ora 5 nu prea se mai intelege nimeni cu mine si la 8,30 sunt deja in pat, avand in vedere ca s-a stricat tv in dormitor, dorm neintoarsa pana dimineata!
july: ce faci? cum iti mai este? nu te-am vazut aseara!
6+[url]"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=felicic76&year=2008&month=10&day=28&babycount=1"]aluna[/url
felicic76 spune:
[ url = " ADRESA LINK-ULUI " ] COMENTARIU [ / url ]
[ url=" http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=felicic76&year=2008&month=10&day=28&babycount=1 " ] aluna [ / url ]
preety spune:
Buna dimineata tuturor! Sa fiti sanatoase si sa va vedeti "minunea" cu ochii!!!
Andreutac desi s-a discutat asta acum multe pagini... sa stii ca sotul meu doreste fetita si nu baietel!!! Dar indiferent ce-o fi sa dea D-zeu sa fie sanatos.
Sunteti tare harnicute
si imi place... de dimineata incerc sa ma pun la punct cu paginile umplute intre timp ... si in sfarsit am reusit.
Ma bucur ca vad optimism, ma bucur ca Anca e ok, imi pare rau ptr. fetele carora le e greata, dar trebuie sa recunosc, ca desi in general am o stare buna, si mie imi intra doar branzeturi (lactate) si chestii acre!!! Mai nou am dat-o pe limonada cu multa lamaie si in week-end-ul asta sper sa ajung sa-mi cumpar un storcator de fructe.
Va pupic
pe toate si sa ne ajude D-zeu sa fim bine!
bebe de 6+
_giulianna_ spune:
Buna dimineata si de la mine si LA MULTI ANI!
Va doresc tuturor o zi frumoasa, puiuti sanatosi si tot ce-i mai bun pe lumea asta sa se indrepte catre voi!
Clau referitor la trezitul de dimineata si eu sunt fresh...eu care dormeam in weekend pana la 12...acum la 7 si ceva sunt in picioare. Si in timpul saptamanii, se mira colegele mele ca ajung mereu prima
Cred ca-i bebe activ dimineata si ne trezeste si pe noi...ma gandesc eu asa 
14+
Mamica de septembrie 2008
maria2004 spune:
Dragele mele,
Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu...
LA MULT ANI!!!
Va pup pe toate si va doresc un we minunat...eu am ceva emotii ca m-au sunat astia de la Medsana ca a iesit rezultatul la dublu test..o sa merg sa-l iau si sper sa fi iesit ok.
Ne auzim mai tarziu...fug ca am ceva treaba..pupici

+12
+puiutul Maria (23.12.2004)
MommyMagda spune:
LA MULTI ANI burticilor! 
Sarcina usoara! Nastere usoara! Bebei sanatosi, frumosi, destepti, cuminti si norocosi!

11+
MommyMagda