Mamici norocoase de sept-oct2008(21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

gaaaaaaaata! am invins! neuronul meu s-a pus pe treaba si am reusit si ticker-ul si foto! Mii de scuze ca am luat din consumat de spatiu cu incercarile mele idioate!

6+
aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

A! Si mai am o intrebare: daca tot e o zi cu voi cum faceti cu utrogestanu' si cu ?

11+

MommyMagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

LA MULTI ANI! gravidutzele mele dragi.
Sa aveti o sarcina cat mai usoara, bebei sanatosi, frumosi si cuminti!

Nu am mai intrat demult din cauza ca m-am simtit tare obosita , am mai citit seara dar nu reuseam sa mai scriu de oboseala.
Vinerea trecuta am fost si eula eco si v-am ramasa datoare cu niste date: BB meu e bine avea 13 sapt si 5 zile (deci a recuperat intarzaierea) , 7,5 cm lungime si se misca dtare mult, e tare jucaus.

Va pupic pe toate si va doresc un 8 martie cat mai fericit si linistit.

Diana
13+ sper la un

Mergi la inceput

Mi-am actualizat si semnatura...

Diana
14+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

mommymagda: intai, apoi curatat locul cat se poate de bine si apoi pastilutele si somn. De fapt, asa procedam si inainte cand introduceam ovule! ce zici, o fi buna metoda? asteptam si alte pareri, eventual mai bine avizate!

6+
aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

LA MULTI ANI, DRAGELOR!!!

Va urez o superba zi de 8 Martie, plina de dragoste si fara ... greturi!!!

13+

NOI

gargaritza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Felicic, n-a fost voba ca ne sustinem una pe alta antifumat??? Sau am inteles eu prost?!!

Eu fumez cinci tigari pe zi(fff slabe Nanotek) la cafea fara cofeina, dar nu mai vreau sa le fumez nici pe alea cinci...Ce facem?E clar ca trebuie sa ne lasam. Daca de la un pachet jumate pe zi am reusit sa ajung la cinci de cand sunt gravida e ok dar de lasat de tot e cam greu...Daca suferim impreuna poate e mai usor. Am inteles ca suntem singurele fumatoare de la mamici de septembrie...

13+

NOI

gargaritza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Fetelor ... voi cu fumatul ca mine cu cafeaua ... De la 2 cani (din alea mari de ceai) pe zi am ajuns doar la o cescuta o data la 3 zile... Consecinta ... tensiune mica ... somn intr-una ... lene la servici (as pune capul pe birou)!!!
Dar trebuie sa ne gandim la bebe ... cum nu e buna cafeaua nu e bun nici fumatul... deci eu va sustin in tentativa voastra de lasat de fumat...

Acu ma duc la bucatarie ca am pus pe foc o ciorbita de loboda acra acra ... ca nu mai puteam de pofta!

bebe de 6+

Mergi la inceput

Si eu am fost fumatoare cam 1 pachet pe zi dar m-am lasat de tot cand am aflat ca sunt gravi.Recunosc ca mi-a fost mult mai usor din cauza ca imi era tare greata de la tigari nu pot sa le vad.Altfel cred ca mi-ar fi fost mai greu sa renunt.

Diana
14+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

buna dimineata burtici
LA MULTI ANI !!! mamici
faceti mucenici ? noi am avut o oala de 10 litri plina dar a ramas mai putin de jumate
o zi buna

14+

puiutz
pui

Mergi la inceput