Mamici norocoase de sept-oct2008(21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

evaF: foto de la un botez in nov.2007. nu eram inca. cu tigarile incerc sa o las balta, cat pot de mult, dar ziua, la birou, cana cu lichid si pachetul de tigari pe birou, teroare. am recurs la metoda fara bani in plus la mine, doar ptr mancare si apa, nu a mers, am descoperit un card si mi-am cumparat cu el, doar sa stiu ca am pachetul in poseta. sunt dependenta si incerc sa nu o iau razna, in plus, dupa ce sotul meu a realizat ca vom aveaun copil, ma cearta etc si ne suparam, si el este fumator, dar mi-a zis ca in locul meu s-ar lasa sigur de fumat.
preety: eram sigura ca o sa ma las de fumat daca voi fi {gravi} surorile mele si o cumnata asa au aflat ca sunt gravi, nu au putut sa fumeze si sa bea cafea, eram sigura ca si la mine va fi la fel, dar nu, eu nu am greturi, poftele mele sunt legate de modul cum prepar carnea(nici o masa fara carne)si nu pot manca salata verde, spanac, etc. sper sa renunt cat mai repede, sunt constienta ca tigarile nu-i fac bine lui bebe

6+
aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Felicic sunt sigura ca ai sa te lasi. Usor usor o sa le reduci pana o sa renunti la ele de dragul lui bebe mic.
Ma bucur ca n-ai probleme cu mancarea, nici eu nu pot sa ma plang de rau, dar ... numai branzeturi si acrituri mananc... nici un pic de carne.

bebe de 6+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Preety, nici eu nu prea suport carnea, desi doctora mi-a recomandat multa carne rosie ca sa creasca valorile hemoglobinei. Mai mult salate si lactate mananc. Dar greturi nu am deloc!! Foarte slabe seara! De asta am si putut fuma. Cand am vazut ce bebelina mare si activa am, e mai lungana si mai mare cu doua saptamani fata de cat ar trebui sa aiba in saptamana asta, m-am hotarat sa ma las de dragul ei!! E prea bine si nu vreau sa stric eu tot!
Doctora a zis ca 5 tigari pe zi sunt permise, ca sunt absorbite de organism si nu trec de placenta, ce este peste limita dauneaza. Asa ca fumez 5 pe zi. Dar eu vreau sa ma las de tot!!!
Fetelor, dati cu rosii, cu pietre, cu ce puteti! Trebuie sa ma las!! Si sotzul meu zice ca daca ma las eu se lasa si el si il cred, acum fumeaza si el mult mai putin.
In curand va anunt ca sunt nefumatoare!! Mereu am avut ambitie maxima in tot ce mi-am propus, dar vad ca cel mai greu e cu fumatul! Ce tampenie, am reusit lucruri extraordinare si ma invinge o tigara. E absurd! Trebuie sa renunt, altfel sunt o fiinta slaba si nu ma mai recunosc!
Simt nevoia sa va impartasesc asta, pentru ca suntem toate in aceeasi perioada si defularea imi face bine. Nu caut sa ma justific, sa zic, vai, fumez ca nu stiu ce, ca anturaj, bla bla bla, fumez din prostie. Si asa am ajuns dependenta. Am invins dependenta de cafea, a fost f usor, alcool eu nu beau de fel, dar am viciul asta nemernic al fumatului.
Eh, nu ma mai lamentez, inchei subiectul acum si voi reveni cand anunt pe toata lumea: SUNT NEFUMATOARE!

PE TOATE!

13+

NOI

gargaritza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

acum sper sa mearga
http://video.neogen.ro/user/amalia25rcl/om6wr0dsztzwiwpuixb0ujramu5a0d3o

6+
aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

La multi ani mamici, burtici sa aveti o primavara insorita si plina de dragoste si iubire alaturi de familiile voastre!

8+ si mamica de Dragos (26.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

LA MULTI ANI fetelor, o primavara insorita si bebei sanatosi va doresc si pupi multi de la mine pt toate burticile .
Eva F, Felicic atentie cu fumatul asta ca nu e bun deloc, si eu am fost fumatoare, bine ca fumam 4-5 tigari pe zi.... daca, de cand am aflat de bebeu m-am lasat de tot. M-am gandit atunci ca nu pot sa mor fara tigari pt ca nu m-am nascut dependenta de ele si m-am gandit la bb. Am vazut un reportaj acum multi ani despre mamicile fumatoare si aratau cum in momentul in care tragi un fum bb se inneaca si incearca sa respire si nu poate. Ce sa zic mi-a ramas pe creier si de atunci (pt ca atunci fumam mai vartos) mi-am propus sa ma las in momentul in care sunt . Pe de alta parte am mai citit ca lasatul de fumat in timpul sarcinii provoaca depresie la unele mamici se de aceea se permit 5 tigari slabe pe zi dar recomandat este sa le lasati de tot.
Fetelor cum stati cu greata? Eu ieri am plans de foame dar in momentul in care deschideam frigiderul ma apuca o greata de muream. Am reusit sa mananc o omleta cu branza pe la 22.30 si toate astea cu un ardei rosu. Doamne ciudata mai sunt.
Va pupicesc pe toate
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

LA MULTI ANI FETELE!!!!
sa aveti parte de cel mai frumos 8 martie, sa va bucurati de dragostea si de caldura sotilor, pt cele care au copii sa va bucurati de nastrusniciile lor. va pup si va imbratisez cu drag pe toate.
eu am gatit ceva iar acum ma duc sa iau aer ca simt ca ma sufoc in casa....mi-e super greata.
va pup si va imvratisez

poze

6+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

LA MULTI ANI!!! www.youtube.com/watch?v=cvD4NZJ-kh4" target="_blank">de ziua noastra

Pupici si s-aveti o zi frumoasa ca voi

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">12+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

La Multi Ani Mamici!!!!!!!!
dyanira si ma bucur ca ai intrat in sfarsit sa ne dai de veste! felicitari pt bb jucaus!
eva, felicic mai trag asa cate 2 in timpul saptaanii tot nanotek gri..ca in weekend sunt acasa si nu e loc..si eu fumam un pachet/zi lejer..sper si eu sa renunt de tot d tot la ele!
mey...io sunt asa obosita ca si sa scriu mi-e greu/lene
hai va pup si mai vb !!!!

Oana
15+
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput