Mamici norocoase de sept-oct2008(21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

LA MULTI ANI MAMICI SCUMPE!!!SA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA ! SA NE VEDEM BEBELUSHII SANATOSI IN SEPT-OCT!!!

eu dorm pe mine nici nu stiu daca sunt in stare sa ies din casa sa merg acolo unde mi-am propus ca de stat stiu ca n-o sa stau mult, iar de dansat nici nu vine vorba

fetele care inca fumati ganditi-va la bebe si imediat o sa le lasati(acum eu nu stiu exact cum r ca n-am fumat niciodata)

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele..va urez si eu la multi ani!!! o primavara frumoasa plina de bucurii si impliniri.. sarcini frumoase si usoare si sa ne creasca bebelushii frumosi si sanatosi ! va pup..haideti ca eu acuma ma duc la socrii,mai mult ca sigur mai vorbim luni de dimineata. weekend placut!

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

LA MULTI ANI, DRAGI MAMICI!

Ziua aceasta sa fie un prilej de bucurie pentru noi toate, sa simtim mai putin apasarea grijilor si sa ne umplem gandurile si sufletul de caldura primaverii!

10+

Bebe mic

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

LA MULTI ANI, MAMICI FRUMOASE!
Sa fiti iubite si fericite!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaUK spune:

LA MULTI ANI DE ZIUA FEMEII!!

Va pup pe toate,

Andreea 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

dormiti??
neata!!
hai sa va servesc eu cafeaua azi:)

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

'neatza claudinna si restul burticilor somnoroase
ieri la pranz cd am iesit de pe forum eram convinsa ca azi gasesc capitol nou. dar imi intaresc opinia ca in w/e suntem mai "lenese" si nu prea scriem. e de inteles cu treaba si plimbari (ca e vreme frumoasa)
o zi buna

14+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

wow suntem 78. sper sa ajungem peste 100
si deocamdata conduc.
dar lasa ca isi iau revansa

14+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata burtici!
Asa e in weekend e mai slaba miscarea pe aici.Eu tocmai in weekend am timp sa scriu ca la servici nu am net si cand vin acasa ma simt prea obosita ca sa mai scriu.
Claudinna multumim de cafea dar nu mai bem , eventual un ceai mai bine.Ce mai faci tu?Cum iti mai e?
Oana sm merci pentru felicitari.Tu cand mai mergi la eco?

Diana
14+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

'Neatza burticilor!
Multumesc Felicic pentru opinie. Vad ca celelalte fete sunt pe tema asta. Sau poate ele nu presteaza?
Si tie si Evei va spun cum am reusit eu sa renunt la fumat acum 3 ani: apa plata in sticla de 1/2, pusa pe birou sau acasa la locul de fumat. De cate ori ma taia pofta, tacticoasa desurubam dopul la sticla, luam o gura, plimbam apa prin gura, ma jucam cu dopul (imi faceam de lucru), pus dopul la sticla. Si tot asa pentru fiecare tigara pe care as fi fumat-o! Sper sa va ajute, mai ales ca acum, fiind gravi, aveti nevoie de hidratare.
SA NU RADETI DE MINE !!!!!!!!
In privinta hidratarii eu sunt lupul moralist.

11+

MommyMagda

Mergi la inceput