Mamici norocoase de sept-oct2008(21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neata fetele ce faceti? eu sunt trezita de la 8 nu prea mai am somn de la un timp
felicic asa e in weekend fetele intra cam rar pe forum..cred ca sunt la plmbari...poate ies si eu mai tarziu cu verisoara mea prin oras,daca nu stau in patut
dyanira da maricei mai sunteti voi..noi inca suntem mai mititei. sa iti traiasca bebelul mare si sanatos

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

'Neatza mamici frumoasa si somnoroase!

Claudinna, esti harnica, multumim pentru cana de cafea/cioco calda/ceai (dupa preferintze).

Asa ma bucur de vremea frumoasa, cand vad ca este soare afara si se aud pasarele cantand. Uneori nu am nevoie de prea mult ca sa pot fi fericita

Maine ma duc sa-mi fac eco... dupa mult, mult timp (la ultima eco scria 'sarcina sapt. 3-4). Am emotii. As fi vrut sa nu merg singura, sa impartasesc bucuria... Dar asa a fost sa fie.

Sunt sigura ca dupa ce-l voi vedea pe bebe voi fi . 'Totul pentru bebe', spunea cineva.

Va pup pe burtici.

10+

Bebe mic

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Voicu Bebi merci de urare.Noi suntem maricei deja, maine implinim 15 sapt.
Tu cum esti?Ce noutati ai?Sper ca si BB tau e bine.

Diana
14+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Buna fetelor, la noi e o vreme urata, urata mai mult de toamana decat de, inceput de primavara, asa ca stam in casa! Mai trag cu ochiul ce mai scrieti, ce mai faceti!
Noi suntem bine, adica ma simt relativ bine, mai sunt ceva greturi si dureri de sani, dar suportabil. Lui bebe 1 ii iese si ultimul canin, asa ca...mai maraie 1-2 zile!

8+ si mamica de Dragos (26.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

hello!
ce mai fac buritcile!?
si la noi e o vreme urata de tot..ploua si azi..si maine tot ploaie...brrr..urat...
joy tinem pumnii maine la eco! sa nu uiti de noi si sa intri sa ne dai de stire!
dyanira eu merg la dr sapt viitoare vineri!poate ne spune si ce are bb intre picioruse!
pupici pt burtici!

Oana
15+
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna burtici!
eu de-abia acum am reusit sa intru, se lucreaza pe la net in weekend.curatenie am facut ieri asa ca azi am intrat zdravan in bucatarie( fac parte din specia de femei pe care gatitul o relaxeaza si gatesc in fiecare seara)asaca am prestat la greu. nu va spun ce am facut ca poate va fac pofta, dar cum maj nu sunteti cu carnita, am facut drob din ficat de porc, ciorba de perisoare si dovlecei cu pui(si inca ceva de legume si care sunt sigura ca place tuturor).al meu a iesit afara, la loto si la cumparaturi, am bucataria open si zice ca prea miroase in casa(parca el ar fi gravid). dupa masa iesim la plimbare, plimb si "copilul" catelul un pic in parc.

mommymagda: a functionat metoda? la mine da, dar cu insistente, zice ca vrea sa respecte intimitatea lui ala micu", dar nu se pune nimeni cu hormonii mei, da?

6+
aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

Saru'mana Felicic!
Al meu e , dar are si grija de noi!

11+

MommyMagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

as putea sa zic 'netza?? am dormit aproape toata ziua mai putin de la 12 la 3 dupa-amiaza cand am mers pana la socri,,,pe urma iar somn pana acum....cred ca sunt campioana aici...din ce citesc voi nu dormiti chiar atat

joy bafta maine la eco o sa vezi o bobita maricica si o sa auzi si o inimioara deci sigur vei fi

anca ai facut bhcg??cum a iesit?

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

capitol nou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Kristin, merci pentru poze. Niagara arata super bine (mai ales parte Canadiana:)), nu mi-as fi imaginat sa arate atit de bine pe timp de iarna. noi am ajuns pe 4 iulie, si bineinteles ca a fost o mare 'nebunie' cu focuri de artificii pt ziua Americii.

am vasut niste poze cu iarna de la voi, la Montreal au fost doua furtuni de zapada saptamina trecuta. nepotica mea aproape ca inota in zapada...

14+

minunea

Mergi la inceput