Concepem bb in post?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Georgia, sunt de acord cu tine, schimbam pareri.

Nici mie nu mi se pare corecta acea fraza, nu mi se pare in regula ca pacatele parintilor sa fie ispasite de copii. Si sunt multe astfel de fraze in Cartea Cartilor. Eu nu vad asa pe Dumnezeu, ma rog, eu am o viziune proprie despre credinta care se propovaduieste in aceste vremuri. Mai ales dupa ceea ce s-a intamplat la consiliul de la Nicea.
Dar fiecare crede dupa cum a fost indrumat sau dupa cum intelege sa creada. Parerea mea este ca, DA, este bine sa iti calauzeazca pasii credinta daca asta simti, pana la urma nu conteaza de ce religie esti, altfel s-ar fi ales praful de oamenii de pe planeta noastra. Dar, daca esti credincios trebuie sa traiesti in credinta tot timpul nu doar in anumite perioade din an! Altfel esti un pic fals si oportunist.

Am observat un lucru la noi, la romani: oamenii incep sa isi demonstreze credinta si sa il cheme pe Dumnezeu in viata lor doar cand incep sa aiba probleme (in sesiune erau bisericile pline de studenti duminica, asta ca sa dau un exemplu usurel).

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

felix76,
asa e , trebuie sa crezi tot anul , totii anii ... exact asta e si parerea mea , care mi-am si exprimat-o mai sus

si da , asa e, dar cred ca e universal valabil , ca fiecare se duce la DD , impims de nevoie

ziceam , ca sunt in perioada de reacomodare cu credinta , caci mie imi pare cam fortat sa ma duc acum si sa cer de la DD , un bb ... e ca si cum nu mi-as mai fi vizitat un prieten cu anii , iar la un moment dat ii cer ajutorul, si eventual ma si supar daca nu ma ajuta repede , si dupa cum vreau io

asa ca intai imi cer iertare , ca n-am mai trecut pe la El si apoi , voi primi si bb , asta cred io

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2006 spune:

buna, sunt o mamica cu un bebe de 1 an si 3 luni.mi-am dorit acest copil si am ramas insarcinata in post.urmam un tratament de stimulare ovariana, am tinut cont de perioada fertila si am ramas insarcinata.e un copil bun,linistit,sanatos deocamdata.sunt ortodoxa si cred ca este pacat sa te culci cu sotul in post dar ma gansesc ca DD mi-a dat acest copil si ...........acum imi doresc al2lea copil si e tot post. urmez acelasi tratament si ma gandesc ca azi e z10 a cm si nu stiu ce sa fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Clau, parerea mea este ca Dumnezeu stie ca nu suntem "sfinti".Dca ar fi asa, atunci ar fi aglomeratie in rai.Suntem oameni in primul rand.Daca vrei sa ai inca un copil, poate nu este la fel de grav ca si cand ai face dragoste de placere.
Si eu imi doresc inca un copil, dupa ce am pierdut o sarcina aproape la termen.
E bine sau nu, acum? Dumnezeu stie.Totusi, oamenii sunt nascuti in toate zilele anului, deci au fost conceputi inclusiv in posturi si in zile de post.

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2006 spune:

maria, e adevarat ca sunt in fiecare zi conceputi copii,de ex eu sunt conceputa in post, sotul meu la fel,mama mea era nascuta in august si sunt ex slava domnului.........
oricum sotul meu nu prea tine cont de post asa ca ....se va intampla inevitabilul intr-una din zilele de post.
nu stiu dc e corect sa spun: cu voia lui DD o sa raman insarcinata in post, dar cert este faptul ca nu vom sta prea "cumintei".
sanatate tuturor !

Mergi la inceput