MAMICI DE ITALIA (23)
Raspunsuri - Pagina 9
katiapam spune:
Salutare
La multi ani scumpitei Delia pt primul ei anisor
[
[

multa sanatate si la multi ani si mamicei 
Berarpiri-bine ai venit in grup
sa va traiasca printesa Ambra
Micio-ma bucur ca nu a mai facut febra si e mai bine,scumpul de el ca tot bolnavior e,multi pupici si sanatate
Raluk-cum te simti?nici un semn?
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
alex14 spune:
buna fetelor !!
La multi ani DELIA !!
sa cresti mare si frumoasa , sa ai mult noroc in viata alaturi de mami si tati !!

raluk - inca nimic ? e vine cind e timpul , inca odata sarcina usoara

fetelor bb al meu a inceput si doarme de la 10 seara pina la 11 dimineata , si sare peste o masa oare e bine ? vad ca maninca normal cind se trezeste dar apoi iara somn vreo doua ore asa ca am timp de toate 

eu ma pregatesc de calatorie si ma gindesc la tot ce ne trebuie pentru o luna si jumatate cit stam in romania abia astept sa ajung acolo dar mi-e frica de drum .Cum o sa reziste bietul aleks !!
va pup si ne auzim mai tirziu !!

daraban spune:
multumim de urari,fetelor.
Delia a primit cadourile de la noi si a fost f incantata.
Duminica o vom sarbatori la un restaurant cu mai multi prieteni,nasi,bunici.
dana si
delia (11.03.2007)
Raluk31 spune:
Ce cadouri ati ales pana la urma,Dana?Ce bine ca aveti cu cine sarbatori!
Alex,cand plecati in tara?E maricel al tau,nu cred sa fie probleme pe drum
As vrea sa-mi doarma si mie copilul asa!
Multumesc pt gandurile bune
Katia,la fel,in asteptare![]()
Tu ce ne mai spui?Intri cam rar de la o vreme![]()
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
Berarpiri spune:
Va multumesc pentru raspunsuri!
Katiapam multumesc!
Alex 14,esti norocoasa ca iti doarme bb asa de mult.Nu iti face probleme daca sare peste o masa,inseamna ca nu are nevoie sa manance,nu e nici o problema.Veti sta o luna si jum. in ROM?In primul rand du-ti pampersuri,am inteles ca in ROM. sunt f. scumpe.
Eu voi merge peste o luna jum,Ambra va avea aproape 7 luni,dar mi-e foarte groaza de drum,te inteleg.
berarpiri
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by katiapam
Neata
azi dau cafeaua
Raluk-pe unde giri? ceva semne?
Simonicutza-locuiesti linga lago di garda?
vezi ca merge des Dana(Daraban)poate va intilniti
ticker
mamicąde
GIULIA
mai dire mai
da katiapam, la aprox. 17 km. de Lago di Garda, dar din 28 ianuarie m-am reintors in tara,locuiesc in Timisoara ptr. ca eu si sotul meu avem firma deschisa aici si inca nu am gasit pe cineva competent sa o dirijeze....
Simo fericita
de
TOBIA 12.12.2007
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by Raluk31
Simona,bine ai venit!
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
merci de urare Raluca,ma bucur ca sunt printre voi chiar daca momentan nu mai locuiesc in It., dar 1 data la 3-4 luni ma mai intorc in it. ptr. o vacanta scurta...
Simo fericita
de
TOBIA 12.12.2007
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Ciao!!!!
simonicutza - bine ai revenit!!! Am intrebat pe la scutece de tine ... ai revenit in Romania? Felicitari pt. bb Tobia !!!! Cum este, e cuminte? Si tu, ti-ai intrat in rolul de mamica?
*************************Petronela si
Silvia
merci mut Petro, da, m-am reintors in Timisoara, merci mult ptr. urare.
Tobia e un inger, de cand are 3 sapt. de viata doarme in fiecare noapte intre 8-11 ore fara sa se trezeasca deloc,in rest numai rade,gangureste,papa,doarme .... e o minune de copil.
Acum e un pic mai morocanos ptr. ca ii ies primi dintisori,dar de plans nu plange,eu am impresia ca el nu stie sa planga deloc....ce bine....nici macar cand i-am facut vaccinul nu a plans...intr-un cuvant e O MINUNE DE COPIL !!!!
Simo fericita
de
TOBIA 12.12.2007
alex14 spune:
raluk- saptamina viitoare plecam si sper sa fie bine pe drum si puiul sa fie linistit doamne ajuta !
iti doresc din suflet si tie ca anais sa fie cuminte si sanatoasa sa fi fericita alaturi de ea si sotul tau !!
berarpiri- bine ai venit ! sa-ti traiasca papusica
ce nume frumos ai ales !!
asa este nici nu ma gindesc sa il trezesc sa pape maninca bine la prinz dupamasasi seara si vad ca totul e ok. da la pampersi m-am gindit o sa iau . aleks al meu pe 14 face 7 luni ( balbat male )