MAMICI DE ITALIA (23)
Raspunsuri - Pagina 8
Raluk31 spune:
Si pentru ca am aflat,sa va zic si voua - Soarele intra in Berbec joi,20 martie,ora 7,48!
Inceputul oficial al primaverii...
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
pet.cost2005 spune:
Si vrei sa astepti pana atunci? Pana pe 20? ![]()
Petronela si
Silvia
Raluk31 spune:
Nuuuuu,vroiam doar sa ma asigur ca mai am cateva zile la dispozitie![]()
Raluca
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
daraban spune:
Si noi mai vrem un copil,dar habar n-am cand.
Acuma repede parca n-as vrea ,vreau sa ma bucur de copilaria Deliei,de primele noutati din viata ei.
Vreau sa fiu tot timpul pronta pt ea,sa nu am greturi,sa imi fie rau din cauza sarcinii.
Sa vedem....cum o vrea DD.
Oricum prea tare nu ne protejam nici noi,poate vine bb pe neasteptate.![]()
dana si
delia (11.03.2007)
pet.cost2005 spune:
Asa as dori si eu sa vina bb2, pe neasteptate. Fara prea multe analize, teste etc. cum a fost la Silvia. De aia nici nu ma mai gandesc acum ...
Petronela si
Silvia
Berarpiri spune:
Buna,mamici de Italia!Eu am o fetita de 5 luni,se cheama Ambra.
Vreau sa va intreb daca stiti de ce acte am nevoie cand merg in Rom. prima data.Vom merge peste o luna si ceva,si nu vreau sa avem surprize neplacute.Mi s-a zis ca daca nu am actele necesare e posibil sa mi-o ia pe Ambra pana am actele de care e nevoie.
Ambra are certificat de nastere,l-am facut la consulatul-MILANO.Doar ca atunci cand am mers dupa certificat nu stiam ca vom merge in tara,si nu am intrebat daca e de ajuns certificatul(roman si italian)sau mai trebuie si foaie consulara.Stie cineva daca trebuie si foaie consulara?(pe langa certificatul de nastere)Bineinteles ca in tara ii vom face pasaport,de abia astept sa ma scap de grija aceasta.Nu as vrea sa fac un drum de MIl. degeaba,si tel. de la consulat nu il am.
Sper ca nu m-am lungit prea mult.Va multumesc anticipat,sper sa ma ajute cineva.
berarpiri
micio spune:
Neata!

La multi ani, Delia! 
Berarpiri, pt a merge in Ro ai nevoie de "titlu de calatorie" pt fetita, nu ajunge numai certificatul de nastere.
Astazi Eduard e mai bine, nu a mai facut febra noaptea nici nu a mai vomitat...am scapat fara antibiotic
Raluk31 spune:
Buna dimineata la toata lumea!Se pare ca sunt prima,asa ca..

![]()
Delia,la multi ani,sa cresti sanatoasa si cuminte si sa-ti dea DD noroc!
Mami de Delia,sa-ti traiasca mamaruta!
Berarpiri,frumos nume are fetita ta!
Iti trebuie un titlu de calatorie,obtinut tot de la Consulat.Detalii nu-mi mai amintesc,dar eu zic sa te grabesti,ca nu stiu in cat timp se elibereaza.E valabil doar la dus,la intoarcere tre sa apara pe pasaport micuta.
Uite linkul Consulatului:
http://www.consulatmilano.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
Raluca
Raluk31 spune:
Oana,ai fost cu un minut mai rapida!![]()
Ma bucur ca Eduard e mai bine
Raluca