MAMICI DE ITALIA (23)
Raspunsuri - Pagina 7
Raluk31 spune:
Da,Oana,plimbarica si sexul..ca asa mi-a zis dr..inducerea e dureroasa,pe cand sexul e o metoda mai placuta![]()
Sanatate lui Eduard,pui sensibil!
Dana,nimic si cand ma gandesc ca mai am doar cateva zile...
Petro,felicitari pt cele 4 luni ale Silviei!
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
pet.cost2005 spune:
a tutte ...
raluca - si eu intru mereu cu nerabdare sa citesc vestea cea mare ... mereu am emotii in cazuri de-astea de parca as naste eu iarasi
.
Petronela si
Silvia
Raluk31 spune:
Petro,din fericire,nu mai trebuie sa treci prin asta (cel putin in privinta Silviei), e deja aici gogoasa ![]()
Raluca
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
pet.cost2005 spune:
Da, in privinta Silviei, am scapat! Dar va fi bb2
, cand o vrea sa vina ...
Si da, ai dreptate, gogoasa ... chiar arat aca o gogoasa pufoasa. Gogoasa infuriata
!!!!
Petronela si
Silvia
Raluk31 spune:
Si eu sunt pt bb2...cam cat timp ai vrea sa lasi intre copii?
"Gogoasa infuriata" ma face sa ma gandesc la Mamaia...chiar zilele astea am zis ca mi-e dor de mare si mai exact de o plaja libera,ca acolo..si de agitatia strazilor noaptea,cu restaurante,magazine...ce fain era!
Raluca
Raluk31 spune:
Pai ce ma fac,Dana,ca daca nasc maine,nu-s prin preajma sa-i urez mamarutei tale la multi ani?!
...Adevarul e ca mi-ar place,v-am mai zis!
Raluca
pet.cost2005 spune:
ralu - ideal ar fi cam 2 ani (cu cele 9 luni de sarcina cu tot), deci sa raman gravida cam cand ar avea Silvia 1 an si 2-3 luni. Dar cum a venit greu Silviuta noastra si vad ca la mine bbeii nu vin la comanda
, las totul in voia sortii. Adica nu ne ferim cu nimic acum si pana o sa vina bb2 ... deci, cum vrea DD. E si chestie de varsta ... ca sunt batrana de aia "ma grabesc"
. Oricum ar fi, nu concep ideea de fiu unic ... asta doar daca nu vrea sa vina, dar noi ne dorim 2 copii.
Pai si eu tot acolo ma gandesc cu gogoasa infuriata ... mare, plaja, agitatie, muzica ... adica Mamaia.
Petronela si
Silvia
Raluk31 spune:
Ce frumos,Petro!Pai dupa nastere eu stiu ca sunt mult mai mari sansele sa ramai insarcinata,asa ca cine stie,poate in curand ne dai iar o veste buna
Eu as lasa cam 3-4 ani intre ei (cu tot cu sarcina),sa ma pot intelege cat de cat cu Anais,acum sa vedem daca se si potriveste![]()
Raluca
pet.cost2005 spune:
Asa am auzit si eu ... ca se "deblocheaza" organismul dupa nastere ... deci speram
....
Petronela si
Silvia

delia (11.03.2007)