MAMICI DE ITALIA (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by daraban

Si noi mai vrem un copil,dar habar n-am cand.
Acuma repede parca n-as vrea ,vreau sa ma bucur de copilaria Deliei,de primele noutati din viata ei.
Vreau sa fiu tot timpul pronta pt ea,sa nu am greturi,sa imi fie rau din cauza sarcinii.
Sa vedem....cum o vrea DD.
Oricum prea tare nu ne protejam nici noi,poate vine bb pe neasteptate.

dana si delia (11.03.2007)

FELICITARI si LA MULTI ANI DELIEI !!!!

Simo fericita de TOBIA 12.12.2007

http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Alex 14 multumesc!Eu am ales numele;cu toate ca celor din ROMANIA li se pare ciudat numele.mie imi place foarte mult,si avand in vedere ca vrem sa stam deocamdata in Italia,nu mi se parea normal sa-i pun un nume romanesc.Felicitari si tie,ai baietel mare!

Simonicutza esti foarte norocoasa,poti intr-adevar sa zici ca ai o minune de copil.Il alaptezi la san,sau ii dai lapte artificial.Eu i-am dat si ii dau la AMBRA lapte de la san,si doarme si nu prea noaptea.

berarpiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

Raluca, Deliei i-am luat pana la urma o tricicleta f frumoasa,hainute multe si 2 perechi de patofiori,dar mai avem de cumparat inca....
Din cauza timpului ploios n-am mers la cumparaturi zilele astea si am ramasa fara cadouri.
Mai vreau sa ii iau o carte cu povesti si poze,si o sticla cu sampanie pe care sa o pastram pana la 18 ani ai ei.

Mergi la inceput

Daca doriti sa ne vedeti de ziua noastra
DELIA 1 AN

Mergi la inceput

duminica mai pun si alte poze.

Mergi la inceput

Simo multumim de urare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex14 spune:

daraban_ am vazut pozicile , DELIA este o sumpete dulce o minunatie , cind vad poze cu fetite ma bate gindul sa ii fac o surioara lui aleks , hm cine stie
si mai vrem pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Neata'
Daraban-e tare scumpa Delia,vad ca-i place mult cu tricicleta
oare a mea la 1 an ce-mi combina?acum incepe sa se tina singura de marginea patutului si se ridica in genunchi singura in picioare nu sta numai daca o tin si stau linga ea se tine singura dar ca un betivan
Raluk-nastere usoara,ai sa vezi ce zboara timpul si cit de frumoase sint toate perioadele si descoperirile lor si ale noastre intre timp
Alex-wow da ce bine doarme Alek,a mea mai nou se trezeste ca i foame inainte nu minca noaptea iar acum pina nu maninca atita da din picioare si se intoarce in pat pina ii dau lapte sau ceai apoi doarme bustean
Simonicutza-poate cind te intorci va intilniti,cine stie?
si noi am fost la priteni si ne-au dus la lac e f frumos,pritenii mei locuiesc in peschiera daca sti pe unde e si am fost la sirmione,acum va intreb pe voi daca e aceeasi zona poate ma incurc am fost doar 1 data
Berarpiri-si mie imi place numele fetitei,cum a fost experienta nasterii?

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Las si cafeaua
Berarpiri-lasa si datele nasterii

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput