MAMICI DE ITALIA (23)
Raspunsuri - Pagina 11
Raluk31 spune:
Neatza,fetele!
Dana,foarte dulce Delia ta!
Si cate cadouri a mai primit!
Iar ideea cu sampania e interesanta.Eu ti-as recomanda Moet&Chandon, e celebra in Franta si se gaseste si aici.Si apoi,e bine sa iei ceva de calitate care sa nu se altereze vreme de atatia ani(ca cica se intampla in multe cazuri,contrar zicalei
)
Alex,sustin ideea cu surioara!
Katia,abia astept sa incep odata descoperirile![]()
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by Berarpiri
Simonicutza esti foarte norocoasa,poti intr-adevar sa zici ca ai o minune de copil.Il alaptezi la san,sau ii dai lapte artificial.Eu i-am dat si ii dau la AMBRA lapte de la san,si doarme si nu prea noaptea.
berarpiri
Berarpirinu ii mai dau san de 2 sapt. fiind zinic singura cu el si cu treburile casei am pierdut laptele de tot,il hranesc in totalitate cu lapte praf de atunci.Pot sa-ti spn ca eu i-am dat adaos de lapte praf din a 2-a sapt. de viata ptr. ca pediatra mi-a zis ca nu e suficient laptele meu ptr. el (nascandu-l la 5 kg. el papa ca un copil de 2-3 luni),i-am dat MILTINA 1 (cumparat din farmacie din It.) dar l-am schimbat cu dar cand am ajuns in RO. l-am schimbat cu MILUMIL 1(de la Milupa) ptr. ca Miltina ii provoca dureri de burtica ca se facea covrigel si plangea mult, iar de cand i l-am schimbat doarme mult mai bine noaptea.
Simo fericita
de
TOBIA 12.12.2007
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by katiapam
Simonicutza-poate cind te intorci va intilniti,cine stie?
si noi am fost la priteni si ne-au dus la lac e f frumos,pritenii mei locuiesc in peschiera daca sti pe unde e si am fost la sirmione,acum va intreb pe voi daca e aceeasi zona poate ma incurc am fost doar 1 data
ticker
mamicąde
GIULIA
mai dire mai
da,sunt aproape ambele, Sirmione si Peschiera del Garda(e numele intreg al localitatii), daca te uiti la pozele de la semnatura mea vei vedea cateva poze din ambele localitati, poate vei si recunoaste cateva locuri...
Simo fericita
de
TOBIA 12.12.2007
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/
bidonsky spune:
buna fetelor eu sunt noua pe aici..vroiam sa va intreb cum se procedeaza cu obtinerea certificatului de nastere romanesc??numai stiu pe cine sa mai intreb caci la ambasada nu imi raspunde nimeni
bidonsky spune:
a am uitat sa ma prezint Sunt o viitoare mamica.sunt in 24 saptamani de sarcina si o sa am un baietel in iunie sau iulie.Mie tare frica de nastere.stiu poate nu ar trebui sa ma gandesc la asta dupa acum.Dar nu pot
bidonsky spune:
BERARPIRI--te rog frumos imi zici si mie cum ai obtinut certificatul de nastere romanesc fara sa te duci in romania???Multumesc
Raluk31 spune:
Corina,bine ai venit!Sa ai o sarcina usoara si un bebel sanatos!
In ce zona stai?
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
alex14 spune:
buna fetelor !
astazi e o zi minunata am dormit pina la 11 cu bb, si acuma mergem putin la plimbarica sintem tare cumintei ( sa nu-l deochi )
raluk - nimik ? micuta ANAIS ii place tare acolo la mamii!!
corina - bine ai venit , sarcina usoara in continuare
cu certificatul nu iti pot spune nimik eu il voi face in tara, dar sint fete care l-au facut aici si sigur o sa te lamureasca 
acum am plecat si revin mai tirziu 

http://www.flickr.com/photos/alex_14/