MAMICI DE ITALIA (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Bine ati venit Corina si Berarpiri!

La multi ani Deliuta...am vizionat si pozicile scumpica.

Azi nu prestez dupa amiaza servici asa ca incerc sa recuperez din urma...

Vad ca deja ati inceput sa va ganditi la bb2,ma bucur ca santeti hotarate...sa fie asa cum v-ati propus fetelor .

Noi am fost la al doilea vaccin,am fixat si ptr cel de la meningita a pagamento.

In rest papam mai mult,dormim tot asa putin....siiiiiiii am inceput cu acrobatile,ne intoarcem pe o parte si alta,incercam sa ne riicam si nu ne mai place nici in carut.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

Corina bine ai venit in nostru !

Iti urez o sarcina usoara si sanatos.

Simo fericita de TOBIA 12.12.2007

http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Simonicutza-super pozele
ai un zimbet frumos,Tobia e un scump
Am vizitat in Sirmione castelul unde dupa intrare incepe un orasel mic cu multe magazine stradute inguste restaurante mi-a placut mult
Bidonsky-bine ai venit in
unde locuiesti? in ce oras in it?
sarcina usoara si bebic sanatos tun
eu am facut certificatul de nastere romnesc in ambasada,te intereseaza pe cind nasti?
Alex-wowwwwwww da ce combina Alek de dormiti asa bine????

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Simonicutza-auguri lui Tobia pt cele 3 lunisoare
tu cum te refaci?

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Bidonsky-pt certificatul de nastere romanesc pt pogramare scri un mail la consulara@roembit.org
ai nevoie de:
-extrasul certificatului de nasteredin comune unde locuiti si unde sinteti rezidenti)modelul cu parinti plurilingv-apostilat in prefectura-original si copie
-2 fotocopii-buletine romanesti a parintilor
-------------pasapoartele parintilor
-------------certificat de casatorie
-------------certificate de rezidenta
daca imi amintesc ceva scriu,cred ca atit

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
multumim de aprecieri,tuturor.
Simona multumim de felicitarea cu catelusi.
Corina ,bine ai venit,sarcina usoara in continuare.

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Sunt nascuta pe 19.01.1984.
Nasterea a fost grea,in sensul ca a fost travaluil foarte lung si obositor-de la 22.00 la 18.00,ziua urmatoare-.Dupa ce am inceput sa ma dilat,a fost mai bine,nu a durat chiar asa de mult pana am nascut.Mi-a fost greu,dar nu regret nimic.Chiar imediat dupa nastere eram foarte fericita-ca orice mamica dealtfel-si am zis ca vreau inca un copil in viitor.Sotiorul a asistat si la travaliu si la nastere,si el a zis ca nu mai vrea al copil ca am suferit foarte mult,dar acum cred ca s-a razgandit;o iubeste nespus de mult pe Ambra.

BIDONSKY certificatul de nastere l-am facut la Milano,daca vei merge si tu acolo,trebuie sa te treci pe lista.Noi,ne-am trecut pe lista pe la 4 dimineata,si erau deja 100 de persoane inaintea noastra.Actele de care ai nevoie le gasesti pe adresa consulatului www.consulatmilano.com,cred ca sunt cele pe care le-a scris KATIAPAM,nu cred ca a uitat nimic,dar e mai sigur daca te uiti acolo..Noi am depus actele la inceputul lui decembrie,si la sfarsitul lui ianuarie ne-au sunat sa mergem dupa certificat.Cand mergi dupa certificatul de nastere trebuie sa platesti 130 euro.Daca nu ai posibilitatea sa merge in Rom. sa-l faci iti convine,plus ca in Rom. dureaza cam 6 luni pana ti-l da(stiu pe cineva care il face acum,de asta stiu).Sarcina usoara in continuare!

berarpiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Simo sa-ti traiasca flacaul!...mai bine mai tarziu decat deloc

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

La multi ani Delia!!Iti urez o viata minunata, muuulta fericire si muuut noroc!Am vazut si foto, dragalasa foc , cu obrajorii bucalati...imi cer scuze ptr urarile intarziate, ieri nu am intrat...

Bun venit Simonicutza, Berarpiri si Bidonski

noi zilele astea suntem cam agitati..de fapt realizez ca starea asta parca nu ma mai paraseste deloc
ieri dav a avut serbarea de paste..si bineinteles ca mai mult de 15 min nu a vrut sa stea(si la craciun a fost la fel)..de data asta ii dau dreptate, asa o inghesuiala si nebunie...
din pacate nu i am venit de hac deloc infectiei urinare, dupa 6 zile de antibiotic sit nu s a ameliorat...asa ca dim facem analize iarasi
toma incepe sa faca primii pasi, tot incearca de cateva ori pe zi...cam tarziu, dar nu i pb...e asa dulce si bineinteles nu l scapam din ochi...uite l uite l ..l ai vazut??a facut iar 3 pasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidonsky spune:

katiapam-- Multumesc ffffffffff mult pt informatii.eu sunt din pordenone.Astia mi-au pus data prezunta pe 1 iulie si in august as vrea sa merg in romania,daca ,e totul bine.dar am inteles ca ma pot duce cu o foaie de calatorie dar nu ma pot intoarce pana nu imi iese certificatul de nastere rom ca sa-l pot trece pe unul din pasapoartele noastre.OARE IMI IESE CERTIFICATUL PANA IN AUGUST DACA EU DEPUN ACTELE LA INCEPUTUL LUI IULIE????????
SAU TREBUIE SA MERG LA AMBASADA INNAINTE SA NASC??SA FAC CEREREA PT CERTIFICAT??
CATA BIROCRATIEEEEEEEE!!a daca vreau sa fac cert.de nastere rom in italia tre sa am pe pasaport domiciliul din italiaa??
Sper sa nu va plictisesc cu atatea intrebari dar sincer am auzit o mie de pareri si toate diferite...

BERARPIRI-ITI multumesc mult si tie si daca mai ai si alte informatii despre actele copilului nascut in italia te rog sa mi le dai!MULTUMESC inca o data.eu am posibilitatea sa merg in rom dar stiu ca dureaza ffff mult si nu am chef sa raman singura in rom pana cand imi iese cert. avand in vedere ca sotul meu tre sa se intoarca la munca.

Mergi la inceput