MAMICI DE ITALIA (23)
Raspunsuri - Pagina 21
Raluk31 spune:
Salutare!!!
Am intrat doar sa va spun ca azi-dimi am pierdut dopul
Va
-acesc,we placut!
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
bidonsky spune:
PET COST 2005-SA ITI TRAIASCA FETITAAAAAAA.
AM VAZUT ACUM CA ESTI DIN FOCSANI.MA BUCUR CA AM INTALNIT O FATA DIN FOCSANI.
SA STII CA AM NEVOIE SA VB CU CINEVA CARE ARE COPIL CA EU NU STIU NIMIC DESPRE SARCINA SI COPII.CHIAR AM NEVOIE DE SFATURI DE LA O FATA CU EXPERIENTA.NU STIU CUM AI FOST TU DAR EU NU MAI AM RABDARE PANA NASC.DACA NU MISCA INTR-O ZI INCEP SA MA PREOCUP,SI ORICE DURERE MA PREOCUPA.CA ACEST COPIL A VENIT CAM DUPA UN AN DE ASTEPTARIIIIIIIIIII.
SI ACUM MA STRESEZ PT ORICE.
ORICUM MULTUMESC PT TOT.
M-AS BUCURA SI EU SA MAI TINEM LEGATURA.DAR UNDE STAI IN ITALIA?
micio spune:
La Multi Ani, Mirela! 
Raluca, se apropie momentul
... nastere usoara!
Katia, in legatura cu trezitul noaptea, cica se intampla la majoritatea in jurul varstei de 8 luni, au memoria mai buna de acum...stiu pe cineva care nu a cedat insistentelor copilului si a invatat dupa cateva nopti de plansete ca nu primeste nimic de se trezeste si mai stiu pe altcineva rupt de somn care-i dadea repede tzatzi numai sa adoarma repede la loc (adica eu)
.
Stefania, multzam de invitatia la gogoasa...sper sa putem trece daca nu e Cristi prea grabit din cauza serviciului!
Berarpiri spune:
RALUCA nastere usoara.Eu am pierdut dopul dimineata,si seara la 22 au inceput contractiile din 10 in 10 min.Doamne ajuta sa fie bine!In caz ca nu apar contractiile nu te preocupa,poate trece si o saptamana de la pierderea dopului pana la nastere. PET.COST. multumesc pentru informatii in legatura cu alovatia.Cand mergem in tara ne vom ocupa de cerere.
FETELOR ma ajutati,va rog?Pana in 30 martie trebuie sa cumpar cadou unui baietel de 6 luni(pt. botez).Am vorbit cu prietena mea(mama baietelului)si mi-a zis ca ar vrea piscina,sa o puna pe balcon,la vara.Eu am fost la mai multe magazine,dar nu am gasit nicaieri.Adevarul e ca nu e nici sezonul,si cred ca de aia nu am gasit.Stiti voi,cumva,ceva magazin,unde pot gasi piscina?M-ati ajuta foarte mult.
berarpiri ,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
micio spune:
Neata!
Berarpiri, poti incerca sa comanzi pe internet...Uite www.eurekakids.net/?action=listar_productos&cadena=&idioma=ita&paginas=4&marca=&id_categoria=2&id_categoria2=8&precio=&edad=&rd=14" target="_blank">aici cateva modele, sau pe ebay, mie imi place asta
Fetele, aici se da ceva la preot cand te viziteaza de sarbatori? A venit ieri la noi, dar mi-a fost jena sa ii dau bani sa nu se ofenseze ca nu stiu obiceiurile lor...Trebuia sa vina si el cu programare sa am timp sa ma interesez![]()
simonicutza spune:
MIKUTA4 draga,sper cati-a ajuns felicitareade la mine si Tobia pe mail, e o adevarata placere sa te avem aici cu noi !!!
Raluk31 

mult succes ptr. intalnirea cu
tau, sunt
alaturi de tine!!!

Simo fericita
de
TOBIA 12.12.2007
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/
alex14 spune:
buna fetelor !!
raluk - nastere usora si iti tin pumnii !! Doamne,Doamne , sa te ocroteasca pe tine si picolina ta ANAIS!!

fetelor azi e tare urit afara , dar oricum mergem la cumparaturi ca sint magazinele deschise, sa facem ultimele retusuri pentru viagio 
pet.cost- crema este f. buna se vad rezultatele mersi 

va doresc o zi buna tuturor

http://www.flickr.com/photos/alex_14/

Berarpiri spune:
MICIO multumesc f. mult
.Am luat modelele care sunt potrivite pentru balconul ei,si ii voi spune ei sa aleaga cel care ii place mai mult.
O duminica placuta tuturor!
berarpiri ,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Roxali spune:
Noroc ca a plecat baietoiul cu sotul si mama cu fata...asa ca imi fac de cap...
Stefania mai inteles gresit am imprumutat-o rochita de la prietena mea cea mai buna...nici macar 100€ n-as fi dat ptr 2 ore.
Am pus poze cu rochita...inca nu mi-a adus nasa pozele de la botez,dar mai tarziu ii fac o vizita cu "colomba de Paste".
Apropo de Paste plecati pe undeva ??Dacanu se va imbolnavi printesa fugim la mare cu camperul.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

delia (11.03.2007)