MAMICI DE ITALIA (23)
Raspunsuri - Pagina 20
slimatei spune:
buna dimineata ..eu iar sunt cu intarziere... am pierdut prima cafea..?
la multi ani fericiti mirela....alaturi de familia ta ...multa sanatate si numai bine!
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
pet.cost2005 spune:
Neata !!!
Ce zi frumoasa, soare ....
LA MULTI ANI, mirelusha noastra!!!!!!!!! Sa ai parte numai de bucurii si impliniri si muuultaaa sanatate !!!!!

raluca - si eu care asteptam vestea cea mare ... numai bine si nastere usoara !!! 
corina - da, am deja o fetita de 4 luni si ... vezi pe prima pag. a capitolului adresa joastra comuna de mail unde am trimis albumul cu poze ca sa ne vedeti ... iti trimit parola pe PM.
Sunt din Focsani ...acu' am vazut ca si tu ...poate ne cunoastem
. Dupa nume, nu.
Poate mai revin azi ... daca nu, o zi buna tuturor !!!!!
Petronela si
Silvia
slimatei spune:
quote:
Originally posted by katiapam
Petcost-mie imi zic toti ca e lungaaaaaaaaaa
are aproape 9 luni 9 kg si 75 cm
ticker
mamicąde
GIULIA
mai dire mai
da ioana e lungaaaa..da' nici cu stefania nu-mi-e rusine...si nu gasesc domle' hainite pe masura..caci tb sa-i cumpar de 6 lunitze.. la cat e de lunga si stau asa aiurea pe ea..ca dom'soara e supla rau ... as fi vrut si eu o gogosica da nu'i..ca are doar bolfosi...
acum tb sa merg sa vb cu dietologul..incepem cura speciala...si speram si duratura... mi-am programat si niste sedinte de masaj... relax..scrie pe mine ce mai..
va
o zi placuta!
Nasterea unei stele...numita Stefania!
slimatei spune:
oana si mie mi-ar fi placut sa ne intalnim..da' poate vii spre noi incoace
hai ca dau o gogoasa...![]()
aaa si am uitat sa va spun botezul stefanieil facem de azi intr-o sapt...(exact cand ea implineste 3 lunitze in noaptea de inviere)facem ceva simplu fara tam-tam... noi, nasi si vecinii..
(adica putine persoane) important e ca sa o increstinam pe ea nu cumatria...
daraban spune:
fetelor ,trimiteti-mi si mie careva,va rog,parola de la mailul comun,ca vreau sa vad si eu poze.
multumesc 
dana si
delia (11.03.2007)
Roxali spune:
LA MULTI ANI FERICITI MIRELA!
Au fost niste calduri zilele astea...binenteles am aprofitat din plin.
Ce zice-ti fetelor as putea manca capsuni daca nu alaptez exclusiv??
Raluk lasa ca o sa nasti si tu nu te speria...deja am o vecina care a depasit termenul ca si tine.
Slimatei sant niste buticuri miste cu hainute de ocazie pe aici,dar eu am luat-o de la o prietena rochita....care costatse 500
...oricum nu vroiam sa o pastrez.
Eu i-am cumparat fetei de la Benetton aproape toata colectia cea cu lila- roz floricele+ dunguliten pe fond alb sau lila.
Ma duc sa arunc ceva in tigaie si revin...
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
MIKUTA4 spune:
Fetelor va multumesc din suflet ptr urari 

pe toate si va doresc si eu din suflet tot binele din lume si sa va bucurati de puiuti vostri..
Va spun din suflet ca intr-adevar anul asta simt si eu cu adevarat ziua mea de nastere si ma simt o femeie implinita si fericita,ptr ca mi-a dat Dumnezeu cel mai frumos cadou SARETA LU MAMA.Si ma mai simt norocoasa ca va am pe voi prietenele mele chiar si virtuale,si ptr asta va multumesc ca existati va pup si va dopresc un sfirsit de saptamina minunat alaturi de familiile voastre 

la fiecare dintre voi.
MIRELA CEA MAI FERICITA
DE
SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

slimatei spune:
mirela
e o placere sa te avem alaturi de noi
pe tine si pe sara
slimatei spune:
ali o fi 500 da' eu nu dau atatia bani... fac si eu ca soatza...pai daca nu gasim si nu gasim..om gasi noi ceva mai frumos pe fond alb..acuma na..dar nici n-am cum sa arunc cu banii...
dana ai avut parola ..?sau hai ca ti-o trimit si eu..