MAMICI DE ITALIA (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Petcost-mai am o iintrebare
ziceai ca ceva cu domiciulul in ro,eu nu am trecut-o in Cluj pe Giulia cu domiciliul,am facut doar certificatul romanesc in ambasada
in rest nu am facut nimic nu am fost in ro s-o inscriu la anagrafe,pe Silvia o inscrie mama ta sau cum faci de zici ca trebuie sa aiba domiciulul in ro
eu cum fac ca are domiciluil aici

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Pai pe certificatul de nastere romanesc ce domiciliu are Giulia? La mine era pe procura pt. certificat pe care i-am facut-o mamei o rubrica unde sa declari copilul, pe ce adresa ... si am trecut-o pe aia din Ro. Nu stiu cum poti sa o treci pe Giulia pe adresa din Ro. Sa intrebe mama ta la Starea Civila, Primarie ... sau unde se fac la voi certificatele de nastere.

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by mamii

cineva?
simonicuta ai un baiat tare frumos sa iti traiasca!iar tu ai un zambet superb un chip care emana fericire si liniste :)

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

multumiri multe....multe de tot de complimente !!!

Simo fericita de TOBIA 12.12.2007

http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,fetele!
Am avut o zi cu cantec,de asta intru asa tarziu.Intr-adevar de dimi am fost la spital,m-au monitorizat,ba chiar mi-au dat si o "mana de ajutor" (dilatatie manuala),de mi-au iesit ochii din cap ca la melcSi m-au programat in 21,avand in vedere ca totul era ok..Cand sa iesim din spital,mi s-a facut rau,am ametit si mai-mai sa pic pe acolo.Nu-mi explic de ce.E adevarat ca n-am dormit bine,ca am fost stresata,poate si durerea de la control..Cert e ca m-au pus intr-un scaun si m-au dus la urgente,unde mi-au luat tensiunea,mi-au pus perfuzie si m-au monitorizat si controlat din nou.Deja simteam contractiile altfel decat pana acum si mi s-a spus ca daca continua in ritmul asta,in vreo 2 zile se naste fata..In fine,am plecat abia pe la 3 de acolo si n-am vrut decat sa mananc si sa ma odihnesc cand ajung acasa...Mai incolo poate ma apuc si de activitati casnice,Mamii,doar-doar ajuta

Mihai,Grig,Alek,auguri!

Mirela,iti spun si tie de acum "la multi ani",pentru ca nu stiu daca voi intra maine.Sa fii sanatosa si iubita!

Petro,banuiesc ca pozele le gasesc in mailul comun..dau fuga sa vad lungana!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidonsky spune:

PET COST 2005-MULTUMESC MULT PT INFORMATII.CRED CA ASA VOI FACESI EU.

TU DE UNDE ESTI?AI DEJA UN COPIL SA INTELEG,nu?FETITA SAU BAIAT?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by katiapam

Salut gagici

Auguri pt sarbatoriti Alek,Mihai si Grigoriu
multa sanatate!!!!

Simonicutza-nu sint singura care iti lauda zimbetul,intradevar e f frumos,zimbeste mereu

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

katiapam orice ar fi laudat e placut pr. ca a fost un compliment, in consecinta eu am multumit !!!

Simo fericita de TOBIA 12.12.2007

http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Neata
Mikuto-multa sanatate si tot ce-ti doresti
sa fi iubita
La multi ani si o zi frumoasa

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza feteleeeeeeeeeeeeee cine da cafelutu?? ::D

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
mikuta4 LA MULTI ANI !

Eu va dau lapte cu biscuiti ,daca doriti,eu asta consum in fiecare dimineata ,cafea niciodata.

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput