MAMICI DE ITALIA (23)
Raspunsuri - Pagina 22
Roxali spune:
Inca nu s-au incarcat pozele...
Raluca nici un semn?
Berarpiri poate ca o va folosi,dar ptr botez ar fi frumos ceva cae sai ramana amintire:un album +rama argint,o bratara aur ...debinde cat vrei sa cheltuiesti ...
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
daraban spune:
ciao fetelor
Noi am sarbatorit-o azi pe Delia.
A fost f frumos,am fost la restaurantul nasului ei,a papat si ea de toate ,ca noi.
S-a plimbat mult si la un moment dat a adormit,era obosita saracuta.
A primit cadouri frumoase:cercei in forma de capsunica,jucarii,hainute frumoase.
Voi ce ati mai facut?
dana si
delia (11.03.2007)
Raluk31 spune:
Neatza,fetele!
Eu tot pe aici,contractii am ,dar rare si neregulate,asa ca mai trebuie sa astept![]()
Multumesc pt galerie
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
slimatei spune:
hai Raluca ..hai Anais

Doamne ajuta!
dau o
dupa pranz...vrea cineva?
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
Nasterea unei stele...numita Stefania!
micio spune:

Roxali, am vizionat pozele, dulce foc Sonia,...ce poze frumoase printre flori i-ati facut![]()
Eduard a fost la gradi dimineata, inca plange cand ne despartim si cand ma duc sa-l iau, il stiga eduacatoarea si-i spune ca a ajuns mama, se pune pe un plans cand ma vede...dar ii place la copii. Dupa amiaza mergem la aniversarea unui baietel de 2 ani!
Ginger00 spune:
Dragele mele....iertati-ma ca n-am mai intrat
N-am avut net o perioada,mi s-a rupt antena si n-am avut timp sa merg sa iau alta ...uuups...s-a trezit unul in ingerasi...chiar nu mai am timp de nimic,unul adoarme celalalt se trezeste.Am avut si ceva probleme de sanatate cu unul dintre ei dar acum recuperam.va trimit niste pozici, am doar cateva ca cele de pe aparat nu am avut vreme sa le descarc.trebuie sa va las ca merg la datorie.O sa mai intru cand pot sa va aggiornez....pupici
Mamica de gemenasi 

katiapam spune:
salutare
Raluk-hai curaj ca esti aproape!!!!!
Micio-imi pare rau ca acomodarea e lenta,sper sa nu mai plinga
Slimatei-mersi de cafea
Ginger-bine ai revenit,asteptam pozele
Diana-g-da un semn
capitol nou aici
ticker 
mamicą
de