MAMICI DE ITALIA (23)
Raspunsuri - Pagina 17
mamii spune:
eu zic ca raluca ar trebui sa se apuce de sporturi extreme ![]()

iar apoi

hai k ti.am facut program raluca sper sa ma ierti =))
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
micio spune:

Auguri Mihai , Grigoriu si Aleks...sa cresteti mari puiuti!
Stefania, spor la cautat hainute. Eu pe 1 aprilie am programare la ambasada, ce bine era sa avem in aceeasi zi ne tineam companie pe la cozi....
Dana, vezi ca sunt aparatori pt pat "sponda letto", ceva in genul asta le spune...Eu ii puneam lui eduard langa el o jucarie de-aia de apesi si piuie, cand se trezea incepea sa sune
...apoi a invatat sa coboare...oricum a luat 3 cazaturi din vina mea bineinteles cand era mai mic...
Mamii, mai povesteste de Alex...
Lui eduard i s-a pus pata pe o masinuta si m-a trezit toata noaptea sa-i dau masina..tu-tu tu-tu, credeam ca a visat sa merge cu masina, ma rog ii spun ca-i noapte , maine ne plimbam cu masina...dar nu a incetat: tu-tu, tu-tu...si i-am adus pe rand toate masinutele, pana a luat una si a adormit cu ea, dar s-a trezit de vre-o 4 ori s-o ceara ca o scapa din mana cand adormea...bine ca nu a vrut tricicleta
mamii spune:
uff oana ce sa zic dfe alex?? nu are stare o secunda jur! nu vrea sa manance dekt fructe lapte bicuiti si iaaurt o sa imi iasa peri albi! vrea toata ziua in picioare nu apuc sa fac mai nimic...ma dispera darrrrrr il
si accept![]()
a inceput sa zica clar si corect maaaaaaamaaaaaaa

si bineinteles jucariile sunt 0 in fata lui...dar suntem bineee
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
katiapam spune:
Salut gagici
Auguri pt sarbatoriti Alek,Mihai si Grigoriu
multa sanatate!!!!
Vad ca Raluk nu s-a prezentat azi,ma pune pe ginduri
nastre usoara
Micio.si Giulia mai nou tre sa bea o stila de lapte sau ceai in fiecare noapte,inainte doarmea toata noapea acum sa dereglat de vrea din nou si in plus isi pierde ciuccio si smiorcaie dupa el sau viseaza cine stie ce si ne trezeste in fiecare noapte de 4-5 ori
Slimatei-spor la spese
Daraban-nici eu nu o pot lasa nici o secunda in pat singura se rostogoleste de nu-ti vine da crezi cum ajunge dintr-o parte in cealalta din 2 miscari
perne pe margini deageaba pun ca trece peste ele
Simonicutza-nu sint singura care iti lauda zimbetul,intradevar e f frumos,zimbeste mereu 
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
daraban spune:
micio stiam de aparatorile de pat,dar ar tr sa pun la toate marginile patului matrimonial,pt ca nici nu stiu pe unde ar vrea ea sa cada din pat ![]()
Iar cu jucaria piuitoare e o idee buna,dar ma tem ca daca se intoarce peste ea si face galagie o trezeste,pt ca ea se misca fff tare in somn,isi schimba pozitiile f repede.
dana si
delia (11.03.2007)
pet.cost2005 spune:
Ciao a tutte!!!!
Sa o iau cu inceputul ....
quote:
Originally posted by bidonsky
pet cost 2005-procurile le pot face si innainte sa nasc(adica cam la sfarsitul lui iunie)si ce acte imi trebuiesc?in concluzie nu poti face certificatul de nastere in italia?Multumesc.
corina - procura nu ai cum sa faci inainte pt. ca iti trebuie certificatul de nastere italian al copilului ... ala din comuna. Si data nasterii copilului etc. etc. Si da, se poate face certificatul de nastere romanesc in Italia, la Consulat/Ambasada da' te costa mai mult (nu stiu cat pt. ca nu m-a interesat aceasta varianta) si daca tot ai de gand sa mergi in Ro in vara e mai convenabil sa faci procura cuiva in Ro si sa se ocupe de el. Eu asa am facut. Procura costa 45,00.
quote:
Originally posted by katiapam
Petcost-eu am facut certificatul rommanesc de nastere
cred ca impreuna cu acela mi l-a dat inapoi cel apostilat,trebuie sa caut
am citit pe net ca se poate depune numai pina in 6 luni de la nastere si am auzit ca nu se poate
tre sa ai pile pe acolo unde se depun sau nu?
katia - pai daca tu deja ai certificatul de nastere romanesc al Giuliei atunci nu iti mai trebuie ala apostilat din comuna. Pt. alocatie vorbesc. Si oricum actele pt. alocatie se depun in RO, pana la implinirea uni an al copilului. Nu ai nevoie de pile ... e dreptul copilului. Tu trebuie doar sa faci procura mamei tale (sau cuiva din RO) in care sa specifici ca e pt. drepturile banesti de care beneficiaza fata ta in RO, respectiv alocatie de stat, alocatie de nou-nascut si trusoul de nastere (contravaloarea in bani a acestuia). Actele necesare pt. alocatie in RO le-am scris in urma ... sau in cap. trecut, nu mai stiu.
quote:
Originally posted by Berarpiri
PET.COST. alocatia o poate avea orice copil roman,nascut in Italia(sau sunt anumite conditii)?Daca da,pana la cate luni al copilului se poate face cererea?Se poate face si in Italia,la Consulat?Sper ca nu te stresez cu atatea intrebari.
berarpiri - da, alocatia o poate avea orice copil roman nascut in Italia, dar care are domiciliul in Ro. Cererea se face pana la implinirea unui an al copilului. Nu se poate face din Italia, poti doar sa faci aici procura la Consulat/Ambasada cuiva din Ro care sa iti depuna apoi dosarul pt. alocatie. Vezi ce am scris mai sus pt. katia despre procura asta.
Petronela si
Silvia
daraban spune:
Se pare ca raluca a mers acuma dimineata la spital ,la control.
Poate au oprit-o acolo,sunt curioasa.
dana si
delia (11.03.2007)
pet.cost2005 spune:
Silviuta mea a reactionat fff bine la vaccinul de ieri ... adica fara febra, fara scanceli etc. Chiar sunt bucuroasa !!! ![]()
ralucaaaaa - azi ar fi ziua cea mare ... hai ca poate ai noroc si nu tre' sa faci cine stie ce alte examene si analize ... adica sa vina de la sine micuta Anais pe lume. Ma tot gandesc la voi!!!
Petronela si
Silvia
katiapam spune:
Petcost-multam de raspuns
mai am o intrebare,cum e cu trusoul de nastere?ce e? scuze dar nu stiu
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
alex14 spune:
buna fetelor !!
multumim pentru auguri.
astazi facem 7 lunite, sintem cuminti papam tot , dormim bine si in rest e totul ok. Sintem toata ziua afare ca e un timp foarte frumos .
va pupa pe toate si multa sanatate bebeilor !!

http://www.flickr.com/photos/alex_14/