MAMICI DE ITALIA (23)
Raspunsuri - Pagina 16
Raluk31 spune:
Daca ar fi sa ajung la cezariana,asa as vrea si eu,anestezie generala.Ideea ca sunt constienta si-i aud cum imi umbla prin burta ma ingrozeste..Oare poti opta?Si de ce nu-ti pot da calmante mai repede de 30 minute?Sper ca nu te stresez prea tare cu intrebarile![]()
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
slimatei spune:
quote:
Originally posted by Raluk31
Fetele care ati depasit termenul,ati facut cumva amnioscopie?Sau doar monitorizare si eco?
Raluca
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
raluka inca nimic..?of... vrei sa fi in randul nostru..cu depasirea termenului..ei ce sa-i faci daca lui Anais e bine acolo...
pe mine m-au internat..stii.. si imi faceau mereu monitorizare..de 2 3 ori pe zi.. si eco o data....dar sa speram ca nu e cazul tau..hai ca pun majoretele la treaba...

aaa si poti opta pt. ce anestezie vrei dar eu iti doresc inca odata nastere normalasi cat mai usoara
wow....fetelor performanta mare am depasit eu azi...am citit tot din urma..si tb sa raspund..dar as vrea sa mai trag o raita afara prima ca s-a trezit pitica(vb vine e o lunganca
sa zic ca revin..revin..ca tb...
da' mai bine incerc sa spun pe scurt ce vreau sa spun...
am vazut foto si filmulet cu Delia frumusica foc..e un spectacol... ce sa mai spun ca mi-o imaginez pe stefania facand la fel cand papa...
si inca odata la multi ani
multa sanatate !si sa nu sar peste bun venit noilor fete!

... asa ce ma bucur ..ca ne adunammmaaa ioana multumesc...am primit raspunsul deja...
Aveti programare luni, 14 aprilie 2008, ora 12.00, nr. 204
Documente necesare pentru transcrierea certificatului de nastere:
certificatul (extrasul) de na#351;tere italian pentru uz extern (modelul plurilingv), cu p#259;rin#355;ii, apostilat de prefectura local#259;, în original #351;i copie;
declara#355;ia pe proprie r#259;spundere privind inexisten#355;a altei transcrieri în România (formularul se prime#351;te la misiunea diplomatic#259;);
copia pa#351;apoartelor p#259;rin#355;ilor copilului;
copia certificatelor de c#259;s#259;torie #351;i de na#351;tere ale p#259;rin#355;ilor copilului; daca tatal copilului este cetatean italian, se va prezenta extrasul sau de nastere cu parintii.
copia a permisului de #351;edere în Italia a cel pu#355;in unuia din p#259;rin#355;i (când ambii sunt cet#259;#355;eni români);
copia buletinului/c#259;r#355;ii de identitate din România;
taxa consular#259; total#259; de 130 euro (30 euro înscrierea, 30 euro legalizarea copiei certificatului de na#351;tere, 70 euro traducerea legalizat#259; a certificatului de na#351;tere).
Sezione Consolare
dell'Ambasciata di Romania
Via del Serafico 69/75
00142 ROMA
Si riceve per appuntamento
Tel. 06 51531155
Fax 06 51531151
E-mail: consulara@roembit.org
Web: http://roma.mae.ro/
oana multa sanatate puiului
petro auguri pt. silviutza ca nu am reusit sa spun la timpul potrivit
acum chiar ca tb sa aman restul
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la piů bella cosa"
Berarpiri spune:
PET.COST. alocatia o poate avea orice copil roman,nascut in Italia(sau sunt anumite conditii)?Daca da,pana la cate luni al copilului se poate face cererea?Se poate face si in Italia,la Consulat?Sper ca nu te stresez cu atatea intrebari.
Saptamana viitoare,vineri facem si noi al doilea vaccin.Ce repede trece timpul!Deja are sufletelul meu 5 luni.Inainte sa nasc,nu trecea nicicum timpul,va inteleg gravidutze,ca nu mai aveti rabdare.
berarpiri
daraban spune:
multumimi inca odata ,tuturor de urari si de aprecieri 
Am citit mult si nu mai stiu la cine si ce tr sa raspund 
Eu cu Delia am fost azi in oras,la cumparaturi.
Ne-am luat cosmetice ,agrafe,hainute,asa ca fetele ![]()
Raluca iti doresc sa iti tii cat mai repede printesa in brate.
va
pe toate
dana si
delia (11.03.2007)
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by Raluk31
Daca ar fi sa ajung la cezariana,asa as vrea si eu,anestezie generala.Ideea ca sunt constienta si-i aud cum imi umbla prin burta ma ingrozeste..Oare poti opta?Si de ce nu-ti pot da calmante mai repede de 30 minute?Sper ca nu te stresez prea tare cu intrebarile
Raluca
totul depinde de cat de atenta esti cand vb. doctorii cu tine si-ti prezinta metodele cele mai bune ptr. situatia ta, vb. cu ei si spune-le ce doresti, oricum daca trebuie sa nasti natural sa stii ca daca faci epidurala nu simti absolut nimic,dar daca vrei epidurala trebuie neaparat sa vb. cu dr. din spital ca sa fie si anestezistul prezent (unele spitale ti-o ofera gratis iar altele te pun sa o platesti 600 Euro).
Iar cu calmantele, nu-ti pot da mai repede de 30 min. ptr. a nu avea dureri de cap sau spate ptr. tot restul vietii, mie mi-au explicat asta desi stiam deja (eu am mai fost operata de 2 ori dintre care 1 cu anestezie totala),dar tu poti sa-i intrebi ptr. ca te vor lamurii si nu-ti fa griji ca dr. din It. sunt foarte rabdatori si foarte amabili,nu ca cei din RO. din spitale
Eu iti doresc mult noroc si sa fii curajoasa, oricate dureri vei avea gandeste-te numai la bebitzul tau, oricum cand ti-l vor da in brate vei uita de toate durerile.
Simo fericita
de
TOBIA 12.12.2007
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/
mamii spune:

cineva?
simonicuta ai un baiat tare frumos sa iti traiasca!iar tu ai un zambet superb un chip care emana fericire si liniste :)
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
slimatei spune:
io io..multam'
o beau si sper sa mai raman pe aici un pic..daca nu se trezeste junioara intre timp..ca deja o vad ca se foieste...
daraban spune:
ciao fetelor
si eu astept sa se trezeasca Delia si stau ca pe spini aci la pc,pt ca e in patul mare si cum se trezeste o ia la drum prin pat.
Si mi frica sa nu cada.
Din 2 in 2 sec ma duc sa o vad.
dana si
delia (11.03.2007)
slimatei spune:
am uitat sa va urez o zi placuta!
..plina de dragoste si voie buna! si un we asemenea..noi plecam la cumparaturi sper sa nu vin iar cu mana goala!![]()
![]()
![]()
daraban spune:
slimatei sunt curioasa si eu daca gasesti ceva frumos ,asa cum iti doresti.
Raluca? ceva noutati?
dana si
delia (11.03.2007)