Gravidutze si mamici de CLUJ-62

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

noi am fost la plimbarica, acum dormim, ma duc sa-i pregatesc papica de la amiazi.va pupi

Iko-esti la cheremul nostru acum, hihi, cu soacranumai am glumit,normal ca nu spunem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alexutza - sunt foarte putine anticonceptionale compatibile cu alaptatul. Trebuie sa vorbesti neaparat cu ginecologul sa-ti recomande cele potrivite tie. in al doilea rand, daca alaptezi exclusiv, s-ar putea ca ciclu sa-ti vina si dupa un an de la nastere, iar in al treilea rand - DA, POTI RAMANE INSARCINATA CHIAR DACA NU AI CICLU SI ALAPTEZI!!! Pentru ca mai intai are loc ovulatia si dupa aia apare menstruatia, or tu nu poti sti cand vei incepe sa ovulezi, asa ca daca nu vrei sa ramai acum insarcinata PROTEJEAZA-TE!!!

Mami 34+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Salutare fetelor,
Nu am mai intrat de multa vreme,am fost mult pe afara si am iesit in oras cu sotul de 2 ori.
Alexutza daca vrei sa sti de contraceptie intra le femina intim la "pot ramane insarcinata daca alaptez(deja mananca)".
Va

Loredana-Bianca mama de Alexandra (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Oau, cate sfaturi aici! Fetelor, din cate stiu eu, Alexutza le lua, a intrebat doar daca poate renunta la ele, nu-i asa?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Apropos, Alex, esti un caz fericit ca nu ai trecut inca "pe rosu", eu am avut niste dureri de burta asta-noapte de imi venea sa urlu.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Aha, deci tu le iei deja contraceptivele, Alex! scuze, am inteles eu aiurea atunci! In cazul asta tre sa te tii de ele mamico,, n-ai ce face.

Mami 34+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Hai ALEX sa ne lamuresti

Mi s-a ars o cratita din cauza internetului si forumului

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

alex-cum zice si cristinapoti sa ramai graviduta si cand alaptazi asa a ramas soacramea.

ASA e si ALVARO nu sta mai mult de 15 min.fara sa ma vada dar ma duc ii vorbesc si-l mai las un pic.Acum ca umbla vine tot timpul dupa mine ca un strunfulrt asai de dulce,
no acum a adormit singur in balansoar. IL PAPA TOT TOT.ma duc sa-i fac poza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

ioana-multu ca mia-i amintit si eu aveam o oala care fierbea cu conopida,si cred ca s-a fiet prea tare,ca vreau sa o fac pane, hihihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

tu fetelor, ori m-am prostit, ori.. nu
da' nu inteleg discutii p-aci.
alex ia sau nu ia?nici mie nu mi-a venit inca ciclu deloc.
anca.b despre ce intalnire era vorba si de ce a fost pe jumate trista?

in fine...

mai dati-mi idei, in afara de orez ce naiba se mai poate manca in caz de .. stiti voi

anamica, hihi, ai dreptate, nu o sa fim babatii ci intelepte

mami de irina

Mergi la inceput