Gravidutze si mamici de CLUJ-62

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

ALEX-da noi l-am botezat la CATOLICI,si nu-i baga in apa ,si nu-i musai sa-i botezi de mici mici ,era unul si de 20 ani, pe care nu l-au botezat parinti si se boteza el.
ceremonia e destul de scurta, mama il tine pe bebeu,nasi stau si se uita,si mi-a placut faza ca le pune apa sfintita cu o scoica .
EL a stat cel mai cuminte nu plans deloc
printesa?(ce face)

EU am tarc si l-am folosit destul de mult acum nu,dar l-am pus de pe la 4-5 luni,odata a si adormit acolo,jucandu-se,
acum nu mi-a duc aminte cat timp il lasam o data depine ,cate odat il luam in brate ca maraia,cateodata statea cuminte si se juca,
E bine sa-i lasi si singurei din cand in cand sa se invete cu spatiul lor si dupa un timp apari vorbesti cu el si iar pleci,
ASA SE INVATA SA ASTEPTE.si notiunea timpului.
Eu asa am facut si cand se trezeste nu plange vorbeste pe limba lui ca stie ca ma duc dupa un timp la el.Si il las singur se joaca in camera lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Diana, imi pare rau ca nu ai fost. A fost frumos ca ne-am vazut cu toatele. Si trist pentru ca jumate de ocazie a fost trista...stii tu, Paula...
Am auzit ca ai fost ieri cu Ana in Agentie. Eu merg azi...facem cu schimbul, vad ca...Mi-a zis Misha ca Ana face "tai-tai" cu minutza...ce frumos!!!! felicitari

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

ALEX-Cu antico.chiar nu stiu dar tie nu tia venit mareea rosie? (daca ai bebeizt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Elenuta la multi ani pentru sotu

Alex eu cind am fost la controlu de sase saptamini a vrut doctorita sa i-mi dea anticonceptionale ca nu poti sti cind o sa ai prima ovulatie ca ciclu vine dupa si e riscant ,eu nu iau ca am zis ca organizmu meu ori cum a suferit schindari hormonale sa iau si medicamente ? nu am fost de acord

asa emotii am pe miine voi va mai cunoasteti dar eu nu stiu pe nimeni ,sint curioasa cum o sa reactioneze Szende
si fetelor sa nu cumva sa ziceti ceva de soacra ca o sa fie si sotu

Mergi la inceput

ELENUTZA-LA multi ani pentru jumatatea ta de portocala(aici asa se zice)

ASA MI de ciuda ca nu-s cu voi,maine,,sa va distrati cat puteti si sa disfrutati din plin,faceti poze,
si multa galagie cu bbei sa-i scoatet-i din minti pe chelneri parca va vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IKO puiut cum sa vb de soacra cu sotzu tau acolo ,Doamne feri ,
GEANY cum sa fiu insarcinata ??????
ioi tu fetelor mai sunteti careva in situatia mea ,sa alaptati si sa nu va vina ciclu
no mai pus pe jar ,dar si sa fiu insarcinata as fii super fericita
luni imi fac programare la gine
zici ca i ok sa i lasam pe bebelashi de la 4 5 luni in tarc ?
pai hai ca o sa incerc si eu sa vad ce face ,obisnuiam so pun in patul nostru si sa o las sa se joace acolo ,dar sa stii ca puiu meu nu sta mai mult de 15 min singura :)
tare faza cu tipu ce s a botezat la 20 de ani :)

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GEANY poate data viitoare o sa fii si tu

FETELOR NU UITATI APARATELE DE FOTOGRAFIAT

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex daca iei anticonceptionale iti vine ciclu dupa 28 de zile. Oricum, sa te pazesti, daca nu vrei sa ramii gravi. Daca iei, sa iei de care sint accpetate in alaptare.

Lore si noi am hotarit ca nu mai luam un Chiccoo, daca chiar vom avea nevoie, vom lua atunci unu mai ieftin... Era fain(ca am mai fost si azi) si usurel, dar aproape cit al meu de mare... asa ca...

Nu venisera "aburitoarele" de la Tefal care erau in oferta. Si cei de la nestle au "lozuri" numa dupa-masa... sau simb-duminica dimineata, asa ca am luat lapte fara sa fim premiati

Elenuta eu i-am luat lui tati de bebe parfum. La multi ani pt sotulache!!!

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Alexutzo nici eu nu am ciclu inca si Ana implineste joi 6 luni. Si eu stiu ca si Ioana, ca la anticonceptionale se creaza un ciclu exact la 28 zile. Si incepi sa iei anticonceptionalele exact in prima zi a ciclului, tu cand ai inceput sa le iei? Nu te stresa, sunt sigura ca e totul ok.

Diana si Ana (13.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Giani multumim de urari si va asteptam si pe voi data viitoare.

Diana si Ana (13.09.2007)

Mergi la inceput