Gravidutze si mamici de CLUJ-62
Raspunsuri - Pagina 4
anca.b spune:
Buna dimineata. "cafeaua" am baut-o pe la 6, cind a dat desteptarea Stefan.
a fost greu cu trezitul, pt ca aseara am fost la chef. a fost super sa mai ies si eu din casa, chiar daca numai pt doua ore. l-am lasat pe bebe spalat, mincat, schimbat, cu tati si s-au descurcat de minune amindoi. a adormit pe la 9 seara si s-a mai trezit doar la 4 pt papica...ce baieti cuminti are mami!!!!
Diana, de ce nu ai venit si tu? ca doar Ana e marisoara si ar fi putut sta cu tati citeva ore!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
redai spune:
Neata si de la noi.
Nico mersi de cafea.Cum e cafeaua cu menta?Nu am baut niciodata.
Ioana nu am luat carucior.....Am vrut sa il iau cel de la primii pasi , dar nu se lasa foarte tare pe spate si ce faceam daca adormea piciul?Am zis ca nu mai are rost sa dau atatia bani pe unul de la Chicco.Mai astept sa vedem daca mai vrea sa stea in carucior cand mai creste.Daca nu mai vrea o sa iau unul de ala ieftin,ieftin.Sport,care e foarte usor.
Co nu treci sa iti bei macar jumatede cafelutza cu noi?Poate dormi inca....azi noapte ai stat la povesti.
Si eu sunt de parere ca daca luati aparat de ala cu aburi pt bebe nu are rost sa dati asha de mult.Eventual daca il folositi mai mult si pentru mancaruri pt toata familia......
Elenuta pe la ce ora ai fost la Cora?Noi am fost pe la 5 jumate panba pe la 7.Sotul e fumator?Sau lucreaza la birou?Eu i-am luat o data un set cu scrumiera, bricheta pt birou.Sunt si cu port-carti vizita,ceva cu un stilou.Depinde si de bani....Nu are nici o colectie?Un ceas?
Ioana castigul la nestle e garantat.Din cate stiu eu toate biletelele sunt castigatoare.
CIne a intrebat de lingurite de silicon?Am luat una aseara de la primii pasi si la Dav nu ii place sa pape ci ea.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David
anca.b spune:
Adriana, tu de la ce virsta ai folosit marsupiul? oare e prea devreme sa-l pun pe stefan in el? duminica face 8 saptamini si are deja aproape 6kg. imi e cam greu in brate sau in landou.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
antoni spune:
buna dimineata si de la noi!
Alex-am rezolvat cu piti,vine buni la ea ca vrea o vada, deci la 13.30 voi finu stau foarte mult,vreo 2 ore,ca nu-mi place s-o las cu altii,hihi,dar vin fara intarziere.abia astept sa va vad. am hotarat in cele din urma sa n-o aduc,ii dau programul numai peste cap.ea doarme dupa papa,acolo sigur nu va dormi,va fi maraita si nu are nici un rost.dar oricum vin caldurile si data viitoare vine si ea.
noi in rest bine. ma duc cu treaba dar mai trec pe aici
pupici la toate
Meli+Timea-Larisa
dpop spune:
anamica poi musai sa ii combinam... hihi, bine ca nu umbla dupa versiuni mai noi, chiar daca-s mai frumoase, inseamna ca si cand om fi noi babatii nu o sa le trebuiasca tinerele, tot noi o sa fim pe primul loc .
tarc aveti? am citit in dr spock ca trebe "introdus" la 3-4 luni ca dup-aia il vede ca pe o inchisoare. noi inca n-avem.
mami de irina
ALEX29 spune:
NEATZA
MELI ce pacat ca nu o aduci si pe piticutza :(
DIANA patutzul lui Tiadris are si tarc ,oare asa repede trebuia folosit ,copilashii de abea pe la 6 luni incep sa stea in fundic ,asa ca decat sa i punem in tarc sa stea numa intinsi mai bine alegem varianta cu patul unde au loc sa se si rostogoloeasca ,au mai mult spatiu
eu cred ca i mai ok sa folosim tarcul dupa 6 luni ,cam 1 ora pe zi ...nu stiu zic si eu
ELENUTZA LA MULTI ANI pt sotul tau ,sper ca i ai gasit cadoul potrivit
eu de obicei ii cumpar la tzutzu meu :camasa ,tricou,e innebunit dupa pixuri ,stilouri ,parfum ,etc
i as fi cumparat si bricheta ca Lore ,dar le pierde rapid :)
CO trezirea baby ,cum e ALINA ?cred ca doarme de numa ,e f greu cu fusu orar
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
ANCA e ok sa folosesti marsupiul de la 3 500 kg ,eu l am folosit cand Tiadris avea vreo 4-5 sapt
Tu fetelor oare are rost sa mai iau anticonceptionale daca nu am mensturatie ?????
OANA pe unde esti ?
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
geanina-nica spune:
buna dimieata-noi suntem bine.
MULTUMESC INCA O DATA LA TOATE FETELE.
DIANA-ma bucur ca te simti mai bine,si cu laptele o sa-ti revina incet incet.
anamica
ioana-dupa parerea mea tre carucior pana pe 2,jumate,ei cand incep sa mearga nu merg dintr-o data bine bine si mult,se obosesc repede si i-ti dai seama sa duci in brate de la 11 gk.in sus
i-ti rupe spatele.
aici am vazut si copii de 4 ani in carucor,dar eu am zis ca deja e prea exagerat,dar aici sunt mai comozipoate sa se deplasese si mai repede.
anamica spune:
Multumim de cafelutza si cioco
Anca draga ieri am fost plecate aproape toata ziua, am ajuns acasa pe la 7:15 si cum, Ana a dormit ff putin in deplasare, aseara era cam obosita si io la fel. Asa ca am profitat si am mai stat cu mami, ca azi pleaca. Cum v-ati distrat, ce mai fac fetele?
Da, tati e singurul cu care sta Ana fara nici o problema, diferenta e ca n-are tzitzi.
Felicitari pt Stefan cel rotunjor, wow 6kg!!!!!!!!!!
Diana misto analogia, da noi ne facem babatii???
Noi avem un patut pt voiaj care are si tarc dar nu am pus-o in el, ca am si uitat ca il putem folosi si asa, si zace pe balcon impachetat.
Lore eu sunt fan mancare light, asa ca zilele astea sper sa ajungem sa luam Steamerul atat pt bb cat pt noi.
Co zi-ne impresiile nasicii despre printesa!
Zi frumusica!!
Diana si Ana (13.09.2007)
mami_alexia spune:
Anca, subscriu ce a zis Alex,poti sa folosesti marsupiul de acum. Eu l-am folosit de la 5 luni ca pana atunci nu am avut.
Alex, nu stiu ce sa zic cu renuntarea la anticonceptionalele...poate ca n-ar fi nici o problema, dar nu sunt sigura..mai cere si alte pareri.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA