Gravidutze si mamici de CLUJ-62
Raspunsuri - Pagina 7
geanina-nica spune:
Diana-acum nu am inteles eu esti constipata sau i-ti merge burtica?
Daca i-ti merge burticica:-branza,banane,afine.si nimic dulce.
DACA esti constipata:-pere,portocale,cereale cu fibra iaurt cu fibra,cafea,lapte si sunt mai multe da acum nu-mi amintesc de toate.
AM PUS 4 POZE HAIOASE
CristinaGoji spune:
Diana - pentru diaree - mere coapte, ou fiert tare, telemea de oaie, supa light de pui cu mult morcov si orez, paine toast, ceai de menta, asta pe langa cele enumerate de Geany.
Mami 34+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
antoni spune:
Geany-super flacau ai, cred ca va tine in priza toata ziua, hihi.imi spui te rog, barbatul din poze e sotul, asa-i? asa usor adoarme piticul oriunde? ma refer la scaunel. eu credeam ca atunci cand cresc mai mari va fi mai greu cu adormitul in cursul zilei, hihi, sigur de oboseala a picat. super dragut e!
kitzy spune:
Am fost ieri la bb control, bineinteles ca a ramas tot sus, nu se da intoarsa nicicum fata mamii. A zis doctora ca daca nicicum nu se intoarce, recurgem la cutit, dar asta dupa ce vede cum imi debuteaza travaliul. Am ajuns un pic socata acasa, cum adica, sa ma si chinui si sa ma si taie?
Ea mi-a zis ca asa e mai bine pt mine si bb, ca totusi natura o sa-si urmeze cursul, dar putin ajutata si am cautat pe net si intr-adevar, cica e mai bine ca o cezariana sa debuteze cu travaliu.
Si inca ceva: DPN-ul meu s-a modificat, o sa nasc cam cu 2 saptamani mai repede decat era prevazut ca fata mea creste si creste....
33+ cu Diana
AMR 7 saptamani!!!
dpop spune:
kitzy, chiar ma gandewam la tine acu cateva zile, ca tin minte ca mama spunea ca sa se intoarca bb ea urca etajele, facea multe multe ture pe scari. dar bine, nu era prea tarziu pt ea...
hihi, geany, pt mers de burta, dar se potrivea omuletul. mersi de idei.
mami de irina
Ioana13 spune:
Geany, hihi cum a adormit... pe pozitia action cind se trezeste sa fie gata de start! ti-am salvat cratita.. ei, pe spinarea cratitei mele..
Kitty chiar ai citit ca e bine sa fie travaliu inainte de cezariana? Ca atucni inseamna ca la mine tare bine a fost daca au trecut vreo 14 ore... Nu te ingrijora, la mine era intors bb, numa ca nu m-am dilatat. Probabil, stiind ca vei intra in cezariana nu te va lasa atit.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
geanina-nica spune:
Meli-barbaztelul este jumatatea mea de portocala,mai coapta un pic hihihihihi
Alvaro nu sta un pic,cum crezi ca am slabit fac km.
Lui ii place sa doarma f.mult si l-am invatat de mic sa doarma oriune,si in zgomotele casei,tv, muzica ,etc.
KITZY-Lasa ca daca te misti cum zice DIANA poate scapi de cutit
diana-vezi ce faci acum sa nu te constipi hihihiihihihi
IOANA-deja ii in aciune,(i-ti trimit o oala de aici?hihihhihihi)
Am facut conopida cu maioneza pana la urma.
Tu te-ai refacut mancarica?hihihi
PATRIK CEL FRUMOS ce face ca nu ne zici nimic?
Eu cred ca baga divortul sotul,din cauza hihihihihihihi
AZI is tare dispusa rad in continu.
ioi tu fete iar au atac E.T.A-Si au impuscat un om.
kitzy spune:
dpop pe mine acuma cred ca nici scarile nu ma mai ajuta, cu toate ca urc cam zilnic 3 etaje pe jos, ma plimb pe jos si tot n-a ajutat, asta e.
Ioana am citit in cateva parti ca asa ar fi bine si pt cezariana, acuma daca nu ma dilat, sper ca nu m-a lasa cu orele sa ma chinui. Vai, ca mi frica ca nu stiu la ce sa ma astept.
33+ cu Diana
AMR 7 saptamani!!!
anamica spune:
Kitzi cezariana e de preferat sa se faca dupa debutul natural al travaliului, dar poate ca fetitzuca ta se razgandeste si se intoarce in ultimul moment.
Ioana imi pare rau ca te-ai chinuit atata!!!
Geani ai un flacau fruuumos si ce gene lungi are!!!
Diana si Ana (13.09.2007)
kitzy spune:
Geany foarte slabe sa se mai intoarca acum, miscare fac de la inceputul sarcinii, problema e ca spatiul e mic si ea e mare, asa ca s-ar intoarce ea da n-are loc.
Dar zicea dr ca a avut o pacienta care venise pt cezariana, avea 40 de sapt, bb in prezentatie pelviana si cand i-a facut eco inainte sa intre la sala, sub ochii lor s-a intors copilul, deci eu mai sper.
33+ cu Diana
AMR 7 saptamani!!!